Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες προσεκτικά την μητρική του!!

Η ζημιά έγινε από τα ανεμιστηρακια, ποτέ δεν τα αφήνουμε να γυρίζουν!!

Αυτό συμβαίνει και στα ανεμιστηράκια της κάρτας γραφικών ή του τροφοδοτικού ?  

Με τρέλανες τώρα !!!

Τώρα εξηγούνται πολλά, έχω ίδιο ακριβώς φαινόμενο σε μητρική την οποία είχα φυσήξει με αέρα από πιεστικό συνεργείου... 

Δημοσ.

έχω ίδιο ακριβώς φαινόμενο σε μητρική την οποία είχα φυσήξει με αέρα από πιεστικό συνεργείου... 

Aυτά να τα διαβάσουνε αυτοί (και  είναι αρκετοί) που κατά καιρούς προτείνουν τη λύση «το φυσάς μια στο τόσο στο βενζινάδικο»...

• Like 2
Δημοσ.

Το κομπρεσσερ πρέπει να έχει φίλτρο σταγονιδίων για να το χρησιμοποιήσεις. Δεν πας άιντε και φυσάς ότι νάνε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει πρόβλημα το φύσημα!!

Ο τρόπος φταίει, δηλαδή που γουστάρουν να βλέπουν τα φουρφουρια να γυρίζουν ;)

Κατά τα άλλα μία χαρά είναι ο τρόπος.

Το κομπρεσσερ πρέπει να έχει φίλτρο σταγονιδίων για να το χρησιμοποιήσεις. Δεν πας άιντε και φυσάς ότι νάνε.

Ναι οκ αλλά χειμώνα πχ και μόνο από την διαφορά θερμοκρασίας θα κάνει υγρασία πάνω στην μητρική. Απλά δεν το βάζεις αμέσως πάνω στο ρεύμα.

Στην τελική καθάρισε και το γραφείο για να περάσει η ώρα :)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχει πρόβλημα το φύσημα!!

Ο τρόπος φταίει, δηλαδή που γουστάρουν να βλέπουν τα φουρφουρια να γυρίζουν ;)

Κατά τα άλλα μία χαρά είναι ο τρόπος.

Ναι οκ αλλά χειμώνα πχ και μόνο από την διαφορά θερμοκρασίας θα κάνει υγρασία πάνω στην μητρική. Απλά δεν το βάζεις αμέσως πάνω στο ρεύμα.

Στην τελική καθάρισε και το γραφείο για να περάσει η ώρα :)

Απόλυτα σωστός! Απλά τα φουρφουρια σκοτώνουν όταν δεν είναι σταματημενα! Αυτό και μονο
  • Like 1
Δημοσ.

θεωρώ πως αν θες να καθαρίσεις το pc ενας τροπος που χρησιμοποιώ εγω ειναι  με μπιστολακι στον κρυο αερα και οχι σε κοντινή απόσταση ..!

Δημοσ.

το αθροισμα των δυο ισχυων ειναι, και δεδομενου οτι μεγιστη θερμοτητα βγαζουν πανω κατω το ιδιο, το μεγαλυτερο κομματι ειναι η ταχυτητα..

Δημοσ.

Βασικα ο ts δεν ξερει το παιδι πως καθαριζουν pc και την γλυτωσε μονο με καμμενη μητρικη. Εγω παντα μαγκων τα ανεμιστηρακια με κατι (προτιμω μπατονετες αν εχουν τελειωσει βαζω και οδοντογλυφιδες) αλλα ειτε με σκουπακι ειτε με κομπρεσερ δεν εχει παθει το παραμικρο. Βεβαια ισχυει αυτο που ειπε καποιος παραπανω οτι ολα θελουν τον τροπο τους.

Εν ολιγοις: Δεν ήξερες,γιατί δεν ρώταγες ορέ? :-D

• Like 1
Δημοσ.

το αθροισμα των δυο ισχυων ειναι, και δεδομενου οτι μεγιστη θερμοτητα βγαζουν πανω κατω το ιδιο, το μεγαλυτερο κομματι ειναι η ταχυτητα..

235313C11A15592EBCAA447961A74508.jpg

• Like 1
Δημοσ.

235313C11A15592EBCAA447961A74508.jpg

Ρε αληθεια περιοριστειτε μερικοι σε αυτα που ξερετε

Απλο ειναι φιλε μου το πιστολακι Α εχει 1500 watt για το θερμαντικο στοιχειο και 100 για τον κινητηρα

το πιστολακι Β εχει 2000 πες watt για το θερμαντικο στοιχειο και 200 για τον κινητηρα. Ποιο ειναι πιο γρηγορο?

Εκτος αν πιστευεις οτι ολα εχουν τον ιδιο κινητηρα

φιλικα παντα

Και αληθεια πιστολακι γυμναστηριου/ξενοδοχειου κλπ. vs κομμωτηριου να συγκρινει καποιος, νομιζω ειναι προφανες. Αληθεια αυτο που εγραψες δεν ξερω πως το σκεφτηκες

Δημοσ.

Στο πιστολάκι σε ενδιαφέρει πόσο δυνατό ανεμιστήρα έχει ή πόσο ζεστό αέρα βγάζει;

Εννοείται πως η αντίσταση καταναλώνει το περισσότερο ρεύμα...όχι ο ανεμιστήρας του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...