HotShot84 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εγω τα καθαριζω με πιστολακι μαλλιων αντιστατικο αφου τα ρουφηξω με σκουπα την πολυ σκονη
Tsino Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δες προσεκτικά την μητρική του!! Η ζημιά έγινε από τα ανεμιστηρακια, ποτέ δεν τα αφήνουμε να γυρίζουν!! Αυτό συμβαίνει και στα ανεμιστηράκια της κάρτας γραφικών ή του τροφοδοτικού ? Με τρέλανες τώρα !!! Τώρα εξηγούνται πολλά, έχω ίδιο ακριβώς φαινόμενο σε μητρική την οποία είχα φυσήξει με αέρα από πιεστικό συνεργείου...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 έχω ίδιο ακριβώς φαινόμενο σε μητρική την οποία είχα φυσήξει με αέρα από πιεστικό συνεργείου... Aυτά να τα διαβάσουνε αυτοί (και είναι αρκετοί) που κατά καιρούς προτείνουν τη λύση «το φυσάς μια στο τόσο στο βενζινάδικο»... 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Το κομπρεσσερ πρέπει να έχει φίλτρο σταγονιδίων για να το χρησιμοποιήσεις. Δεν πας άιντε και φυσάς ότι νάνε. 1
fallen4ngel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δεν έχει πρόβλημα το φύσημα!! Ο τρόπος φταίει, δηλαδή που γουστάρουν να βλέπουν τα φουρφουρια να γυρίζουν Κατά τα άλλα μία χαρά είναι ο τρόπος. Το κομπρεσσερ πρέπει να έχει φίλτρο σταγονιδίων για να το χρησιμοποιήσεις. Δεν πας άιντε και φυσάς ότι νάνε. Ναι οκ αλλά χειμώνα πχ και μόνο από την διαφορά θερμοκρασίας θα κάνει υγρασία πάνω στην μητρική. Απλά δεν το βάζεις αμέσως πάνω στο ρεύμα. Στην τελική καθάρισε και το γραφείο για να περάσει η ώρα 3
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δεν έχει πρόβλημα το φύσημα!! Ο τρόπος φταίει, δηλαδή που γουστάρουν να βλέπουν τα φουρφουρια να γυρίζουν Κατά τα άλλα μία χαρά είναι ο τρόπος. Ναι οκ αλλά χειμώνα πχ και μόνο από την διαφορά θερμοκρασίας θα κάνει υγρασία πάνω στην μητρική. Απλά δεν το βάζεις αμέσως πάνω στο ρεύμα. Στην τελική καθάρισε και το γραφείο για να περάσει η ώρα Απόλυτα σωστός! Απλά τα φουρφουρια σκοτώνουν όταν δεν είναι σταματημενα! Αυτό και μονο 1
life is music Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 θεωρώ πως αν θες να καθαρίσεις το pc ενας τροπος που χρησιμοποιώ εγω ειναι με μπιστολακι στον κρυο αερα και οχι σε κοντινή απόσταση ..!
The_Judas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αν είναι κανένα μεγάλο, με 2000watt μια χαρά κάνει τη δουλειά. 1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Τα watt δεν είναι για το «σπρώξιμο» του αέρα αλλά για την θερμαντική ικανότητα. 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 το αθροισμα των δυο ισχυων ειναι, και δεδομενου οτι μεγιστη θερμοτητα βγαζουν πανω κατω το ιδιο, το μεγαλυτερο κομματι ειναι η ταχυτητα..
FasTaker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Βασικα ο ts δεν ξερει το παιδι πως καθαριζουν pc και την γλυτωσε μονο με καμμενη μητρικη. Εγω παντα μαγκων τα ανεμιστηρακια με κατι (προτιμω μπατονετες αν εχουν τελειωσει βαζω και οδοντογλυφιδες) αλλα ειτε με σκουπακι ειτε με κομπρεσερ δεν εχει παθει το παραμικρο. Βεβαια ισχυει αυτο που ειπε καποιος παραπανω οτι ολα θελουν τον τροπο τους. Εν ολιγοις: Δεν ήξερες,γιατί δεν ρώταγες ορέ? 1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 το αθροισμα των δυο ισχυων ειναι, και δεδομενου οτι μεγιστη θερμοτητα βγαζουν πανω κατω το ιδιο, το μεγαλυτερο κομματι ειναι η ταχυτητα.. 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ρε αληθεια περιοριστειτε μερικοι σε αυτα που ξερετε Απλο ειναι φιλε μου το πιστολακι Α εχει 1500 watt για το θερμαντικο στοιχειο και 100 για τον κινητηρα το πιστολακι Β εχει 2000 πες watt για το θερμαντικο στοιχειο και 200 για τον κινητηρα. Ποιο ειναι πιο γρηγορο? Εκτος αν πιστευεις οτι ολα εχουν τον ιδιο κινητηρα φιλικα παντα Και αληθεια πιστολακι γυμναστηριου/ξενοδοχειου κλπ. vs κομμωτηριου να συγκρινει καποιος, νομιζω ειναι προφανες. Αληθεια αυτο που εγραψες δεν ξερω πως το σκεφτηκες
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Στο πιστολάκι σε ενδιαφέρει πόσο δυνατό ανεμιστήρα έχει ή πόσο ζεστό αέρα βγάζει; Εννοείται πως η αντίσταση καταναλώνει το περισσότερο ρεύμα...όχι ο ανεμιστήρας του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα