GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Οχι ηλεκτρικες συσκευες στο καθαρισμα...ο αερας που βγαζουν εχει στατικο ηλεκτρισμο και μπορει να προκαλεσει esd στην μητρικη..Ακουγεται χαζο αλλα ετσι ειναι. Σπρευ αερα μονο Το σκέφτηκες πολύ ώρα για να το πεις αυτό; Τι να πούμε και εμείς που χρόνια καθαρίζουμε PCs με blower, κομπρεσσερ και πινέλα. Σπρέι αέρα 15ευρω ούτε μισή χρήση για τον υπολογιστή και τελείωσε... 5
steliosmavros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καρτα γραφικων να υποθεσω οτι δεν εχεις και παιζεις με τα ενσωματωμενα ε? Ναι ενσωματομένη
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δες προσεχτικά το socket για στραβωμένα pins.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το σκέφτηκες πολύ ώρα για να το πεις αυτό; Τι να πούμε και εμείς που χρόνια καθαρίζουμε PCs με blower, κομπρεσσερ και πινέλα. Σπρέι αέρα 15ευρω ούτε μισή χρήση για τον υπολογιστή και τελείωσε... 1.Δεν το σκεφτηκα εγω, αν εκανες τον κοπο να ενημερωθεις αντι να εισαι επιθετικος θα το μαθαινες και συ 2.Το τι κανεις εσυ δεν ειναι επιχειρημα, ειναι σαν να μου λεει καπνιστης οτι καπνιζει 1 πακετο τη μερα εδω και χρονια και δεν εχει καρκινο, ε και? 3.Σπρευ αερα παιρνεις με 2.5-3 ευρω και καθαριζεις τα σημεια οπου δεν φτανεις με πανι, αν ειχες παρει ποτε θα το ξερες.
Alexlooker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τι μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση στατικού ηλεκτρισμού; Ο κυριότερος λόγος δημιουργίας του φαινομένου οφείλεται στην τριβή (π.χ. όταν πιάσουμε ένα αντικείμενο, ένα ύφασμα, κατά το περπάτημα κλπ). . τα πανακια ειναι να καθαριζουμε τζαμια και κανενα επιπλο, το πινελο για να ζωγραφιζουμε η να βαφονται οι τσουπρες και ναι το πιστολι πιεσης αερα μπορει να σκοτωσει ενα pc (ολα θελουν τον τροπο τους).
The_Judas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Με πιστολάκι στον κρύο αέρα και χωρίς να υπάρχει φυσικά επαφή τους με το κουτί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Προσοχή μόνο στα ανεμιστηράκια, όπως ειπώθηκε.
Tsino Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 TS ενημέρωσέ μας για την πορεία του ελέγχου σου και που καταλήγεις.
steliosmavros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δες προσεχτικά το socket για στραβωμένα pins. Το είδα. Κουμπώνει καλά. Σήμερα άλλαξα μνήμη αλλά καμμία αλλαγή... Τώρα πια είναι στην αρχική κατάσταση όπου οι ανεμιστήρες στροφάρουν για 1'' και μέχρι εκεί. Θα δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό (να δούμε πως θα το κάνω αυτό) από βδομάδα και θα επανέλθω. Αν κι όπως έγραψα πιο πολύ μου κάνει για μητρική (ίσως και το ανεμιστηράκι από τη cpu να φταίει?) γιατί το τροφοδοτικό το τσέκαρα με το Paper Clip Test... Αλλα έλεος ρε παιδία από το φύσημα τέτοια ζημιά..? Έλεος πραγματικά...να μου 'πεφτε κάτω να πω "ναι ρε έκανα πατατιά". Αλλά από τον αέρα...? Καλά τα εξηγεί ο Alexlooker και ο Judas, αλλά όποιον και να ρωτάω δεν του έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο..γαμότ..Να πάρει... :cry: Κι ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλα γελατε με τον στατικο ηλεκτρισμο και στην τελικη αυτο εγινε..φωστηρες
Dr_73 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Είπαμε για σπρέϋ αέρα ... να κάνω μια χαζή ερώτηση που το έχω απορία ... Το σπρέϋ δεν υπάρχει φόβος να υγροποιηθεί και ψεκάζοντάς το στο pc να είναι σαν ... υδρατμός ... με τις αναμενόμενες συνεπειες ;
steliosmavros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλα γελατε με τον στατικο ηλεκτρισμο και στην τελικη αυτο εγινε..φωστηρες Εγώ προς το παρόν Αμπλαούμπλα κλαίω...Να 'σαι καλά.. 1
madfury Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Επισης μετα απο μεσημεριανο φασολαδα ποτε δεν χρησιμοποιουμε τον υπολογιστη μπορει επικυνδινα αερια μεθανιου να προκαλεσουν ηλεκτροστατικη αποφορτιση στα ηλεκτρονικα μερη του υπολιγιστη 3
fallen4ngel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δες προσεχτικά το socket για στραβωμένα pins. Δες προσεκτικά την μητρική του!! Η ζημιά έγινε από τα ανεμιστηρακια, ποτέ δεν τα αφήνουμε να γυρίζουν!! 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δες προσεκτικά την μητρική του!! Η ζημιά έγινε από τα ανεμιστηρακια, ποτέ δεν τα αφήνουμε να γυρίζουν!! Μα τι λες τωρα με tesla coil μεσω αερα την σκοτωσε... Ts: και γω λεω οτι τα ανεμιστηρια σου την σκοτωσαν
Ablaoublas_542 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εγω να ουμε ειμαι χρονια στο κουρμπετι και ως μαστορι τρελο εγω θα σου πω τι εγινεΤριβοηλεκτρικο φαινομενο? Τι ειν τουτο τοσα χρονια εχω καθαρισει 10000 πισια με το σκουπακι για τα ψιχουλα και ουτε γατα ουτε ζημια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα