@X@ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Χαίρετε. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο Email Client , είτε δωρεάν είτε όχι (κατά προτίμηση δωρεάν) . Εδω και καιρό χρησιμοποιώ το Windows mail απο Windows 10 , με το οποίο ήμουν καταευχαριστημενος απλά τελευταία μου καθυστερεί πολύ τις ανανεώσεις , έχω κάποια θέματα με κάποια εμαιλ που στέλνω (αργεί να εμφανιστεί στα Sent , κάποια εμαιλ με επισυναπτομενα αρχεία δεν αποστέλλονται χωρίς να ενημερωθώ για την αποτυχία αποστολής , κτλ ). Δεν με ενδιαφέρουν υπηρεσίες chat ενσωματωμένες κτλ . Κυρίως ταχύτητα στην ενημέρωση , Interface ... Έχω δοκιμάσει τον Mailbird lite αλλά μου φάνηκε λίγο πολύπλοκο και δεν έμεινα ευχαριστημένος . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
rfc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Office δεν εχεις για να χρησιμοποιησεις το outlook? Αλλιως thunderbird και μετα opera mail.
vavoom Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Εγώ χρησιμοποιώ τον FossaMail που είναι ξαδερφάκι του Thunderbird και είμαι ευχαριστημένος. https://www.fossamail.org/
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 O Opera ανανεωνεται αυτοματα οταν υπαρχει νεο μηνυμα οπως το Outlook; Ή κανει refresh ανα καποια λεπτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα