Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχμ.. Νομίζω χρειάζεται η ημερομηνία έναρξης και λήξης αλλά ελπίζω να κάνεις δουλειά κ με αυτό.

Στην ασφάλεια τι είπαν;

Η ημερομηνια εναρξης στα διπλωματα ειναι αυτη που περασαμε τις εξετασεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν είχα βγάλει το Γ+ΠΕΙ κλασσικά ήθελε πάνω από μήνα για έκδοση οπότε πήρα μια βεβαίωση από το τμήμα συγκοινωνιών της περιοχής μου η οποία ουσιαστικά έγραφε ότι έχω περάσει και την πρακτική και την θεωρητική εκπαίδευση. Όταν έπεσα σε έλεγχο έδειξα κανονικά το γνήσιο Β και τη βεβαίωση για το Γ. Δεν υπήρξε μα και μου, τα δέχτηκαν και έφυγα.

Μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο, δεν ξέρω αν είσαι 100% καλυμμένος αλλά τουλάχιστον έχεις ένα επίσημο χαρτί στα χέρια σου. Το πολύ πολύ να φας πρόστιμο 10-20€.

Κατά βάση ασχολήσου με το ασφαλιστικό κομμάτι, δηλαδή ενημέρωση την ασφαλιστική ότι πλέον το αυτοκίνητο οδηγείται και από νέο οδηγό, δε χρειάζονται απαραίτητα το δίπλωμα.

• Like 1
Δημοσ.

Η ημερομηνια εναρξης στα διπλωματα ειναι αυτη που περασαμε τις εξετασεις

Αυτή η ημερομηνία έκδοσης; ιδού η απορία.

Όταν είχα βγάλει το Γ+ΠΕΙ κλασσικά ήθελε πάνω από μήνα για έκδοση οπότε πήρα μια βεβαίωση από το τμήμα συγκοινωνιών της περιοχής μου η οποία ουσιαστικά έγραφε ότι έχω περάσει και την πρακτική και την θεωρητική εκπαίδευση. Όταν έπεσα σε έλεγχο έδειξα κανονικά το γνήσιο Β και τη βεβαίωση για το Γ. Δεν υπήρξε μα και μου, τα δέχτηκαν και έφυγα.

Μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο, δεν ξέρω αν είσαι 100% καλυμμένος αλλά τουλάχιστον έχεις ένα επίσημο χαρτί στα χέρια σου. Το πολύ πολύ να φας πρόστιμο 10-20€.

Κατά βάση ασχολήσου με το ασφαλιστικό κομμάτι, δηλαδή ενημέρωση την ασφαλιστική ότι πλέον το αυτοκίνητο οδηγείται και από νέο οδηγό, δε χρειάζονται απαραίτητα το δίπλωμα.

Σε επαγγελματία οδηγό τι να πούν; αφού κάθε 5 χρόνια τα ίδια κάνουμε.

Δημοσ.

Αυτή η ημερομηνία έκδοσης; ιδού η απορία.

Σε επαγγελματία οδηγό τι να πούν; αφού κάθε 5 χρόνια τα ίδια κάνουμε.

Το δικο μου που βεβαιΑ το εχω αλλαξει σε ροζ απο πρασινο γραφει αρχικη Εκδοση τον 5/9/1979 που ειχα περασει τις εξετασεις .

• Like 1
Δημοσ.

Το δικο μου που βεβαιΑ το εχω αλλαξει σε ροζ απο πρασινο γραφει αρχικη Εκδοση τον 5/9/1979 που ειχα περασει τις εξετασεις .

Δεν έχεις του τύπου κάρτας τώρα;

Δημοσ.

Δεν έχεις του τύπου κάρτας τώρα;

Οχι δεν το αλλαξα γιατι θελει καπου 60 ευρω .Δεν ειναι υποχρεωτικο ακομα . Τα δυο μικρα μου παιδια τετοια εχουν ενω η μεγαλη ροζ.

Δημοσ.

Οχι δεν το αλλαξα γιατι θελει καπου 60 ευρω .Δεν ειναι υποχρεωτικο ακομα . Τα δυο μικρα μου παιδια τετοια εχουν ενω η μεγαλη ροζ.

Δεν έχεις επαγγελματικό; εμένα το άλλαξαν δωρεάν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...