vairass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 θα παω αυριο...οντως δεν κουνιεται! Αν σου κάνουν νούμερα πες έπιασα δουλειά οδηγός και το θέλουν άμεσα... Ίσως βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis25 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Αν σου κάνουν νούμερα πες έπιασα δουλειά οδηγός και το θέλουν άμεσα... Ίσως βοηθήσει. Οκ!!...σε ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Αν σου κάνουν νούμερα πες έπιασα δουλειά οδηγός και το θέλουν άμεσα... Ίσως βοηθήσει. Το ειχε κανει φιλη της κορης μου οτι ο εργοδοτης ζηταγε διπλωμα οδηγησης και επιασε ....Δεν ξερω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis25 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Το ειχε κανει φιλη της κορης μου οτι ο εργοδοτης ζηταγε διπλωμα οδηγησης και επιασε ....Δεν ξερω.... Mακάρι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Το ειχε κανει φιλη της κορης μου οτι ο εργοδοτης ζηταγε διπλωμα οδηγησης και επιασε ....Δεν ξερω.... Βρε συ έξω ο ίδιος το κάνω κάθε 5 χρόνια διότι είμαι στα αλήθεια οδηγός.. Οι άνθρωποι πηγαίνουν με το ρυθμό τους, τελευταία φορά έκαναν 2 μήνες.... Είχα πάρει εννοείται το χαρτί εγώ για να δουλέψω αλλιώς δεν γινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis25 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Βρε συ έξω ο ίδιος το κάνω κάθε 5 χρόνια διότι είμαι στα αλήθεια οδηγός.. Οι άνθρωποι πηγαίνουν με το ρυθμό τους, τελευταία φορά έκαναν 2 μήνες.... Είχα πάρει εννοείται το χαρτί εγώ για να δουλέψω αλλιώς δεν γινόταν. Kομπλε αυτο θα κανω και εγω...ελπιζω να μην αρχιοσυν τα πως και που. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Kομπλε αυτο θα κανω και εγω...ελπιζω να μην αρχιοσυν τα πως και που. Τελικά τι έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis25 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Τελικά τι έγινε; τελικα δε μου δωσανε βεβαιωση φωτοτυπια της καρτελας με σφραγιδα μονο....η ασφαλεια μου ειπε οκ...θα δειξει στη συνεχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 τελικα δε μου δωσανε βεβαιωση φωτοτυπια της καρτελας με σφραγιδα μονο....η ασφαλεια μου ειπε οκ...θα δειξει στη συνεχεια Σου δωσανε ή δε σου δωσανε ? Δεν καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis25 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Σου δωσανε ή δε σου δωσανε ? Δεν καταλαβα. καποιο χαρτι με την εννοια της βεβαιωσης π.χ βεβαιωνεται οτι ο ταδε περασε επιτυχως κλπκλπ..οχι....φωτοτυπια της καρτελας εκπαιδευομενου σφραγισμενη μου εδωσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 καποιο χαρτι με την εννοια της βεβαιωσης π.χ βεβαιωνεται οτι ο ταδε περασε επιτυχως κλπκλπ..οχι....φωτοτυπια της καρτελας εκπαιδευομενου σφραγισμενη μου εδωσαν Αν δεν γραφει η καρτελα οτι περασες επιτυχως δεν λεει τιποτα . Ο καθενας μπορει να βγαλει ασχετα αν περασε ή οχι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Λογικά παίζει ρόλο ότι δεν είχες δίπλωμα καθόλου, δεν πειράζει αν βγάλεις επαγγελματικό δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis25 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αν δεν γραφει η καρτελα οτι περασες επιτυχως δεν λεει τιποτα . Ο καθενας μπορει να βγαλει ασχετα αν περασε ή οχι .. η καρτελα εχει στην πρωτη γραμμη ημ/νια που εδωσα σηματα και γραφει στο αποτελεσμα επετυχε και απο κατω ημ/νια π εδωσα διπλωμα και στο αποτελεσμα γραφει επετυχε....με ονοματα εξεταστων κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 η καρτελα εχει στην πρωτη γραμμη ημ/νια που εδωσα σηματα και γραφει στο αποτελεσμα επετυχε και απο κατω ημ/νια π εδωσα διπλωμα και στο αποτελεσμα γραφει επετυχε....με ονοματα εξεταστων κλπ Αυτο κατι ειναι ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 η καρτελα εχει στην πρωτη γραμμη ημ/νια που εδωσα σηματα και γραφει στο αποτελεσμα επετυχε και απο κατω ημ/νια π εδωσα διπλωμα και στο αποτελεσμα γραφει επετυχε....με ονοματα εξεταστων κλπ Αχμ.. Νομίζω χρειάζεται η ημερομηνία έναρξης και λήξης αλλά ελπίζω να κάνεις δουλειά κ με αυτό. Στην ασφάλεια τι είπαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα