Προς το περιεχόμενο

Το διπλωμα αργει και το χρειαζομαι!

panagiotis25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν σου κάνουν νούμερα πες έπιασα δουλειά οδηγός και το θέλουν άμεσα... Ίσως βοηθήσει.

Το ειχε κανει φιλη της κορης μου οτι ο εργοδοτης ζηταγε διπλωμα οδηγησης και επιασε ....Δεν ξερω....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ειχε κανει φιλη της κορης μου οτι ο εργοδοτης ζηταγε διπλωμα οδηγησης και επιασε ....Δεν ξερω....

Βρε συ έξω ο ίδιος το κάνω κάθε 5 χρόνια διότι είμαι στα αλήθεια οδηγός..

Οι άνθρωποι πηγαίνουν με το ρυθμό τους, τελευταία φορά έκαναν 2 μήνες.... Είχα πάρει εννοείται το χαρτί εγώ για να δουλέψω αλλιώς δεν γινόταν.

Βρε συ έξω ο ίδιος το κάνω κάθε 5 χρόνια διότι είμαι στα αλήθεια οδηγός..

Οι άνθρωποι πηγαίνουν με το ρυθμό τους, τελευταία φορά έκαναν 2 μήνες.... Είχα πάρει εννοείται το χαρτί εγώ για να δουλέψω αλλιώς δεν γινόταν.

Kομπλε αυτο θα κανω και εγω...ελπιζω να μην αρχιοσυν τα πως και που.

• Like 1

Τελικά τι έγινε;

τελικα δε μου δωσανε βεβαιωση φωτοτυπια της καρτελας με σφραγιδα μονο....η ασφαλεια μου ειπε οκ...θα δειξει στη συνεχεια

• Like 1

τελικα δε μου δωσανε βεβαιωση φωτοτυπια της καρτελας με σφραγιδα μονο....η ασφαλεια μου ειπε οκ...θα δειξει στη συνεχεια

Σου δωσανε ή δε σου δωσανε ? Δεν καταλαβα.

Σου δωσανε ή δε σου δωσανε ? Δεν καταλαβα.

καποιο χαρτι με την εννοια της βεβαιωσης π.χ βεβαιωνεται οτι ο ταδε περασε επιτυχως κλπκλπ..οχι....φωτοτυπια της καρτελας εκπαιδευομενου σφραγισμενη μου εδωσαν

καποιο χαρτι με την εννοια της βεβαιωσης π.χ βεβαιωνεται οτι ο ταδε περασε επιτυχως κλπκλπ..οχι....φωτοτυπια της καρτελας εκπαιδευομενου σφραγισμενη μου εδωσαν

Αν δεν γραφει η καρτελα οτι περασες επιτυχως δεν  λεει τιποτα . Ο καθενας μπορει να βγαλει ασχετα αν περασε ή οχι ..

Αν δεν γραφει η καρτελα οτι περασες επιτυχως δεν  λεει τιποτα . Ο καθενας μπορει να βγαλει ασχετα αν περασε ή οχι ..

η καρτελα εχει στην πρωτη γραμμη ημ/νια που εδωσα σηματα και γραφει στο αποτελεσμα επετυχε και απο κατω ημ/νια π εδωσα διπλωμα και στο αποτελεσμα γραφει επετυχε....με ονοματα εξεταστων κλπ

• Like 1

η καρτελα εχει στην πρωτη γραμμη ημ/νια που εδωσα σηματα και γραφει στο αποτελεσμα επετυχε και απο κατω ημ/νια π εδωσα διπλωμα και στο αποτελεσμα γραφει επετυχε....με ονοματα εξεταστων κλπ

Αυτο κατι ειναι .....

Αχμ.. Νομίζω χρειάζεται η ημερομηνία έναρξης και λήξης αλλά ελπίζω να κάνεις δουλειά κ με αυτό.

Στην ασφάλεια τι είπαν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...