panagiotis25 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μου ειπαν πως εαν παρω μια βεβαιωση απο το υπουργειο οτι καποιες ασφαλιστικες με βαζουν σαν οδηγο...χοντρικα με αντιμετωπιζουν σα να εχω το διπλωμα...εχετε ακουσει κατι τετοιο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μου ειπαν πως εαν παρω μια βεβαιωση απο το υπουργειο οτι καποιες ασφαλιστικες με βαζουν σαν οδηγο...χοντρικα με αντιμετωπιζουν σα να εχω το διπλωμα...εχετε ακουσει κατι τετοιο? Οχι δεν ισχυει ουτε σου δινουν τετοιο χαρτι . 1
panagiotis25 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Οχι δεν ισχυει ουτε σου δινουν τετοιο χαρτι . Ενας γνωστός μου εχει παρει χαρτι οτι εκκρεμει η εκτύπωση και πως εχει περασει θεωρητικο και πρακτικο μέρος
GeorgeHellas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ενας γνωστός μου εχει παρει χαρτι οτι εκκρεμει η εκτύπωση και πως εχει περασει θεωρητικο και πρακτικο μέροςΚαι μόλις το έδειχνε σε τυχόν έλεγχο της αστυνομίας θα έτρωγε ένα ωραιότατο προστιμο, σαν να μην είχε μαζί του το δίπλωμα. 1
teddy71 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μου ειπαν πως εαν παρω μια βεβαιωση απο το υπουργειο οτι καποιες ασφαλιστικες με βαζουν σαν οδηγο...χοντρικα με αντιμετωπιζουν σα να εχω το διπλωμα...εχετε ακουσει κατι τετοιο? Μη βασιζεσαι στο τι σου λεει ο καθενας αριστερα και αριστερα ο μονς αρμοδιος να σου απαντησει η διευθυνηση συγκοινωνιων και η τροχαια αντε και ο δασκαλος οδηγησης λογω της ενασχολησης του με το συγκεκριμενο θέμα, κανεις αλλος!! 1
Sonik86 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Επειδή δεν έχω καταλάβει..Αν έχεις περάσει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και δεν έχεις πάρει ακόμη το δίπλωμα στα χέρια σου,αν σε σταματήσει η τροχαία σε αντιμετωπίζει σαν να μην έχεις καν δίπλωμα ή σε γράφει απλά για την παράβαση ότι δε το χεις μαζί σου??? Που αν δεν κάνω και λάθος 20 ευρώ μόνο δεν είναι?? Και στις 10 μέρες 10ευρω..??
GeorgeHellas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% νομίζω ότι σε αντιμετωπίζουν σαν να μην έχεις το δίπλωμα μαζί σου. ( δεν έχει τύχει σε μένα ή σε γνωστό μου παρόμοιο περιστατικό για να είμαι 100% σίγουρος)
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Και μόλις το έδειχνε σε τυχόν έλεγχο της αστυνομίας θα έτρωγε ένα ωραιότατο προστιμο, σαν να μην είχε μαζί του το δίπλωμα. Εσύ το λες αυτό γιατί δεν έχεις ιδέα.. ΛΟΙΠΟΝ εγώ έχω επαγγελματικό δίπλωμα και κάθε 5 χρόνια τα ίδια.. Μου δίνουν πάντα χαρτί με σφραγίδα από την διεύθυνση συγκοινωνίων κ είμαι κομπλέ...Οπότε ts θα κάνεις αυτό κ τέλος,τιποτε δεν σου λέει η αστυνομία εφοσον γράφει στο χαρτί ημερομηνία λήξης διπλώματος.
GeorgeHellas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Εσύ το λες αυτό γιατί δεν έχεις ιδέα.. ΛΟΙΠΟΝ εγώ έχω επαγγελματικό δίπλωμα και κάθε 5 χρόνια τα ίδια.. Μου δίνουν πάντα χαρτί με σφραγίδα από την διεύθυνση συγκοινωνίων κ είμαι κομπλέ...Οπότε ts θα κάνεις αυτό κ τέλος,τιποτε δεν σου λέει η αστυνομία εφοσον γράφει στο χαρτί ημερομηνία λήξης διπλώματος. συγκρίνεις τον εαυτό σου που έχει ήδη δίπλωμα με έναν που βγάζει για πρώτη φορά.. Αν δεν πιστεύεις εμένα κανε μια ερώτηση σε μια σχολή οδηγών να δούμε τι θα σου απαντήσουν... 1
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 συγκρίνεις τον εαυτό σου που έχει ήδη δίπλωμα με έναν που βγάζει για πρώτη φορά.. Αν δεν πιστεύεις εμένα κανε μια ερώτηση σε μια σχολή οδηγών να δούμε τι θα σου απαντήσουν... Δεν είναι θέμα αν σε πιστεύω,έχω δίπλωμα 21 χρόνια για αυτοκίνητο και 19 για μηχανή όλα τέρμα. Τώρα αυτό που λες ξέρω αν ισχύει, δεν θα ρωτήσει την σχολή οδηγών είναι βλακες όλοι. Θα ρωτήσει στην διεύθυνση συγκοινωνίων καλύτερα, αν πάει στον υπεύθυνο βλέπουν τον αριθμο διπλώματος και ημερομηνίες και στα τυπώνουν σε επίσημο έγγραφο δικό τους. Αν πέρασε όπως λέει ο ts σε όλα σίγουρα έχει αριθμό διπλώματος. Στην ουσία η σχολή οδηγών Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. 1
GeorgeHellas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν είναι θέμα αν σε πιστεύω,έχω δίπλωμα 21 χρόνια για αυτοκίνητο και 19 για μηχανή όλα τέρμα. Τώρα αυτό που λες ξέρω αν ισχύει, δεν θα ρωτήσει την σχολή οδηγών είναι βλακες όλοι. Θα ρωτήσει στην διεύθυνση συγκοινωνίων καλύτερα, αν πάει στον υπεύθυνο βλέπουν τον αριθμο διπλώματος και ημερομηνίες και στα τυπώνουν σε επίσημο έγγραφο δικό τους. Αν πέρασε όπως λέει ο ts σε όλα σίγουρα έχει αριθμό διπλώματος. Στην ουσία η σχολή οδηγών Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φαίνεται ότι γνωρίζεις περισσότερα από εμένα οπότε δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Φαίνεται ότι γνωρίζεις περισσότερα από εμένα οπότε δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου Δεν τίθεται θέμα ποιος ξέρει περισσότερα,αυτό κάνουμε εμείς οι οδηγοί (3) στην εταιρεία που εργάζομαι... Προσοχή : αν δεν υπάρχει έγραφο που να αναγράφει ημερομηνία έκδοσης και λήξης διπλώματος δεν ισχύει τίποτα από όσα έχω γράψει, πρέπει έστω μέσω ίντερνετ η Δεν ξέρω πως να υπάρχει αυτό. Επίσης τα διπλώματα έχουν έναν αριθμό το δικό μου είναι : 120035ΧΧΧ..
panagiotis25 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δεν τίθεται θέμα ποιος ξέρει περισσότερα,αυτό κάνουμε εμείς οι οδηγοί (3) στην εταιρεία που εργάζομαι... Προσοχή : αν δεν υπάρχει έγραφο που να αναγράφει ημερομηνία έκδοσης και λήξης διπλώματος δεν ισχύει τίποτα από όσα έχω γράψει, πρέπει έστω μέσω ίντερνετ η Δεν ξέρω πως να υπάρχει αυτό. Επίσης τα διπλώματα έχουν έναν αριθμό το δικό μου είναι : 120035ΧΧΧ.. Ευχαριστω για τις διεκρινισεις ...πως θα τους το ζητησω αυτο? η σχολη που ειχα ρωτησει μου ειπε οτι δεν εχω ακομα αριθμο διπλωματος θα αποκτησω αποτι καταλαβα μολις γινει η εκτυπωση αδειας οδηγησης(περιεργο μου φανηκε εφοσον στην εφαρμογη του υπουργειου σου δινει 2 επιλογες η αρ.αδειας η αρ.πρωτοκολλου)...πηρα τηλ ασφαφαλιστικο γραφειο μου ειπε οτι καποιες εταιριες εφοσον εχω μια βεβαιωση απο το συγκοινωνιων(δεν ξερω τι βεβαιωση) με ασφαλιζουν
vairass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω για τις διεκρινισεις ...πως θα τους το ζητησω αυτο? η σχολη που ειχα ρωτησει μου ειπε οτι δεν εχω ακομα αριθμο διπλωματος θα αποκτησω αποτι καταλαβα μολις γινει η εκτυπωση αδειας οδηγησης(περιεργο μου φανηκε εφοσον στην εφαρμογη του υπουργειου σου δινει 2 επιλογες η αρ.αδειας η αρ.πρωτοκολλου)...πηρα τηλ ασφαφαλιστικο γραφειο μου ειπε οτι καποιες εταιριες εφοσον εχω μια βεβαιωση απο το συγκοινωνιων(δεν ξερω τι βεβαιωση) με ασφαλιζουν Θα πας μόνος στη διεύθυνση συγκοινωνιών και θα πεις τι θέλεις. Ζητα μια βεβαίωση ότι έχεις δίπλωμα κλπ. Αυτό κάνουμε εμείς χρόνια, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν μετράει το ότι εσύ δεν είχες ποτέ δίπλωμα. Η σχολή δεν θα σε βοηθήσει δεν κουνιέται άστο.
panagiotis25 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Θα πας μόνος στη διεύθυνση συγκοινωνιών και θα πεις τι θέλεις. Ζητα μια βεβαίωση ότι έχεις δίπλωμα κλπ. Αυτό κάνουμε εμείς χρόνια, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν μετράει το ότι εσύ δεν είχες ποτέ δίπλωμα. Η σχολή δεν θα σε βοηθήσει δεν κουνιέται άστο. θα παω αυριο...οντως δεν κουνιεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα