Προς το περιεχόμενο

Το διπλωμα αργει και το χρειαζομαι!

panagiotis25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. εδώ και 1,5 μήνα περίπου έδωσα δίπλωμα για αυτοκίνητο στην Πάτρα και απ'ότι μου είπε ο δάσκαλος θα αργήσει πάρα πολύ να έρθει η κάρτα και εγώ το χρειάζομαι με σκοπό να πηγαίνω στη δουλειά μου...υπάρχει κάποια λύση προκειμένου να είμαι 100% νόμιμος?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι δεν υπαρχει. Το θεμα ειναι αν εισαι τοσο ατυχος ωστε να σου κατσει στραβη σε αυτο το διαστημα και αν αξιζει το ρισκο.Προσωπικα οδηγουσα απο την πρωτη μερα που περασα τις εξετασεις αλλα με πολυ προσοχη ,βεβαια "ηξερα" να οδηγαω απο τα 15.

• Like 2

Όταν το είχα πάρει εγώ μου είχε πει ο Δάσκαλος ότι κανονικά δεν έπρεπε να οδηγώ αλλά αν με σταματήσουν και τους πως ότι το έχω βγάλει και το περιμένω ,  αν θέλουν μπορούν να το δουν μέσα στο σύστημα

Βέβαια δεν με σταμάτησαν όσο περίμενα οπότε δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ότι ισχύει.

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους. εδώ και 1,5 μήνα περίπου έδωσα δίπλωμα για αυτοκίνητο στην Πάτρα και απ'ότι μου είπε ο δάσκαλος θα αργήσει πάρα πολύ να έρθει η κάρτα και εγώ το χρειάζομαι με σκοπό να πηγαίνω στη δουλειά μου...υπάρχει κάποια λύση προκειμένου να είμαι 100% νόμιμος?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μην προκαλείς την τύχη σου.

Κάνε υπομονή.

• Like 2

Η Πάτρα γενικά αργεί, ξέρω παιδί που του έκανε και 5 μήνες.

Λένε ότι είναι η χειρότερη πόλη από άποψη γραφειοκρατίας.

Όπως και να έχει δες αν μπορείς να λαδώσεις για να στο βγάλουν πιο γρήγορα ή αν βρεις κάποιον γνωστό στο Υπουργείο Μεταφορών να πιέσει (η καλύτερη επιλογή).

Πάντως ως ημερομηνία έκδοσης σε πρόσφατο δίπλωμα (κόρη μου) αναγράφεται η ημερομηνία της εξέτασης στην πορεία. Και στη δική μας περίπτωση άργησε τρεις μήνες και απευθυνθήκαμε στ Συνήγορο του Πολίτη. Μετά δυο ημέρες το πήραμε...

• Like 1

Πάντως ως ημερομηνία έκδοσης σε πρόσφατο δίπλωμα (κόρη μου) αναγράφεται η ημερομηνία της εξέτασης στην πορεία. Και στη δική μας περίπτωση άργησε τρεις μήνες και απευθυνθήκαμε στ Συνήγορο του Πολίτη. Μετά δυο ημέρες το πήραμε...

Τί εννοείτε απευθυνθήκατε στο Συνήγορο του Πολίτη; Πώς μπορώ να το κάνω και εγώ;

Τί εννοείτε απευθυνθήκατε στο Συνήγορο του Πολίτη; Πώς μπορώ να το κάνω και εγώ;

Προφανως για  αδικαιολογητη καθυστεριση δημοσιας υπηρεσιας .

https://www.synigoros.gr/

Οπως σου ειπαν και παραπανω , ξεκινα πρωτα να μιλησεις με την σχολη που εδωσες εξετασεις και αν ειναι απευθυνσου και ο ιδιος στην Υπηρεσια που υπαγεσαι μπας και τους πιεσεις λιγο και αν δεν βγαλεις ακρη ή δεν σου δίνουν ξεκαθαρη απαντηση ποτε  θα έχεις το εχεις το διπλωμα ή αν εστω θα μπορουσαν να σου δωσουν καποιο προσωρινο εγγραφο  απευθυνεσαι τοτε στο συνηγορο του πολιτη να βοηθησει για  την υποθεση σου.

Βαση του νομου οι Δημοσιεις Υπηρεσιες εχουν περιθωριο 2 μηνων για την εκδοση οποιουδηποτε πιστοποιητικου, εγγγραφου κλπ οποτε στην περιπτωση σου δεν εχει εκπνευσει ολο το χρονικο διαστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...