Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη αλλα ειστε εντελος ασχετοι ;;;;;;;; ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ANDROID, και σε 40 δευετρολεπτα μπορω να το ελεγχω να ξερω που στελνετε μηνυμα να σας ακουω κτλ κτλ κτλ ........ την αναλυετε τωρα εδω;;;;

Χωρις φυσικα να το εχω ενωσει σε υπολογιστη .......

Δημοσ.

Ωραία το άρθρο αλλά έχω ένα παράπονο (πείτε με περίεργο developer) : όταν διαβάζω τέτοιους είδους άρθρα πάντα μα ΠΑΝΤΑ βλέπω στην φωτογραφία του άρθρου κώδικα...html...(και συνήθως wordpress - όπως είναι αυτή η φωτογραφία - ή Joomla ή και drupal)!!Προτιμήστε java και είστε κομπλέ!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια συγνωμη αλλα ειστε εντελος ασχετοι ;;;;;;;; ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ANDROID, και σε 40 δευετρολεπτα μπορω να το ελεγχω να ξερω που στελνετε μηνυμα να σας ακουω κτλ κτλ κτλ ........ την αναλυετε τωρα εδω;;;;

Χωρις φυσικα να το εχω ενωσει σε υπολογιστη .......

Στείλε CV στη Google γιατί ο Πιτσάι λέει να συνταξιοδοτηθεί σιγά σιγά.

• Like 3
Δημοσ.

Για της γυμνες φωτογραφίες και τα sex tapes διασήμων που διαρεουν από τα ios δεν λέτε τίποτα. Αμέσως haters για android...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία το άρθρο αλλά έχω ένα παράπονο (πείτε με περίεργο developer) : όταν διαβάζω τέτοιους είδους άρθρα πάντα μα ΠΑΝΤΑ βλέπω στην φωτογραφία του άρθρου κώδικα...html...(και συνήθως wordpress - όπως είναι αυτή η φωτογραφία - ή Joomla ή και drupal)!!Προτιμήστε java και είστε κομπλέ!

νομιζα οτι ημουν ο μονος που με ενοχλησε αυτο

Δημοσ.

Τρύπιο λειτουργικό ...

Δεν φταίει το λειτουργικό αλλά οι devs των εφαρμογών που είναι για τα μπάζα μιας και δεν τους νοιάζει η ασφάλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Για το PlayStore μιλάμε, δεν παίζει και κανένας τρομερός έλεγχος των εφαρμογών πριν μπουν στο Store. Σε αυτόν τον τομέα Kudos στην Apple. Καλό θα ήταν η Google να φροντίσει-καθαρίσει λιγάκι το PlayStore.

Συγχαρητήρια στην apple,που έχει την ίδια ακριβώς επιμέλεια με την γοογλε.

Πιο γραφικός κι απ την Καλντέρα. Ο πάτος της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας είναι το android.

To περίεργο είναι,πως τα μεγαλύτερα σκάνδαλα παραβίασης ασφάλειας και ιδιωτικότητας,αφορούσαν χρήστες apple,που είναι και ελάχιστοι..Θα ΕΤΥΧΕ...

Ωραία πράματα, ήθελα να ξέρα με αυτά που διαβάζω τι ελέγχει η Google για να μπει το app στο playstore

Ό,τι και να ελέγχει,προφανώς καλή δουλειά κάνει.

Τώρα,"ελέγξαμε εφαρμογές και βρήκαμε backend σε 40%",θυμίζει τεστ απορρυπαντικού έξω από σούπερ.

Πρέπει να θες το φας το κουτόχορτο ,για να το θεωρήσεις "δεδομένο".

Δημοσ.

Συγχαρητήρια στην apple,που έχει την ίδια ακριβώς επιμέλεια με την γοογλε.

To περίεργο είναι,πως τα μεγαλύτερα σκάνδαλα παραβίασης ασφάλειας και ιδιωτικότητας,αφορούσαν χρήστες apple,που είναι και ελάχιστοι..Θα ΕΤΥΧΕ...

Ό,τι και να ελέγχει,προφανώς καλή δουλειά κάνει.

Τώρα,"ελέγξαμε εφαρμογές και βρήκαμε backend σε 40%",θυμίζει τεστ απορρυπαντικού έξω από σούπερ.

Πρέπει να θες το φας το κουτόχορτο ,για να το θεωρήσεις "δεδομένο".

Someone is feeling triggered.

• Like 2
Δημοσ.

δε σας χαλασε!!! μουαχαχαχαχαχα

απλα για το μηλο θελει συγκεκριμενο ψαξιμο για εσας ειναι πιο απλο γιατι εχετε ανοιχτο ...κωδικα!

μουααααχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Για της γυμνες φωτογραφίες και τα sex tapes διασήμων που διαρεουν από τα ios δεν λέτε τίποτα. Αμέσως haters για android...

Οι φωτογραφίες δεν κλάπηκαν από τις συσκευές αλλά από το Cloud που δεν είχε μεταβλητή να προστατέψει από Brute Force επίθεση. Εδώ μιλάμε για Malwares και Backdoors, όσο για το σχόλιο σου IT Chef που κρίμα το Username.. Στο τεράστιο άρθρο που μετάφρασα πριν μήνες αν διάβασες καλά την περίπτωση με τον αν θυμάμαι καλά Άραβα με την τρύπα Pegasus, διορθώθηκε απευθείας μέσω Update κάτι που δεν βλέπεις εύκολα σε άλλες συσκευές πέρα από αυτές της Google.

• Like 1
Δημοσ.

Ψηλέ εκτίθεσαι πάλι... https://arstechnica.com/security/2017/03/preinstalled-malware-targets-android-users-of-two-companies/

The infected devices included:

• Galaxy Note 2
  • LG G4
  • Galaxy S7
  • Galaxy S4
  • Galaxy Note 4
  • Galaxy Note 5
  • Galaxy Note 8
  • Xiaomi Mi 4i
  • Galaxy A5
  • ZTE x500
  • Galaxy Note 3
  • Galaxy Note Edge
  • Galaxy Tab S2
  • Galaxy Tab 2
  • Oppo N3
  • vivo X6 plus
  • Asus Zenfone 2
  • LenovoS90
  • OppoR7 plus
  • Xiaomi Redmi
  • Lenovo A850
"This finding proves that, even if a user is extremely careful, never clicks a malicious link, or downloads a fishy app, he can still be infected by malware without even knowing it," Check Point Mobile Threat Researcher Daniel Padon told Ars. "This should be a concern for all mobile users."

Βρε είδες εσύ να γίνεται πουθενά υποκλοπή στα τόσα χρόνια του Android? Εγώ μόνο στο ios βλέπω. Το τι γράφεται λίγο με νοιάζει η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Το ios το θεωρώ πιο τρύπιο από τις 3 τελευταίες εκδόσεις του Android από την 5 και μετά. Μάθαμε τώρα επειδή το Android ξεσκίζει σε πωλήσεις ρίχνουν ένα ότι έχει Malwares backdoors να ψαρώσει ο άσχετος να πάει σε άλλο λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε είδες εσύ να γίνεται πουθενά υποκλοπή στα τόσα χρόνια του Android? Εγώ μόνο στο ios βλέπω. Το τι γράφεται λίγο με νοιάζει η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Το ios το θεωρώ πιο τρύπιο από τις 3 τελευταίες εκδόσεις του Android από την 5 και μετά. Μάθαμε τώρα επειδή το Android ξεσκίζει σε πωλήσεις ρίχνουν ένα ότι έχει Malwares backdoors να ψαρώσει ο άσχετος να πάει σε άλλο λειτουργικό.

Οκ έχεις δίκιο.

Δημοσ.

Someone is feeling triggered.

Δεν είμαι εγώ αυτός που ποστάρει σε κάθε θέμα android όμως..και χρειάζεται και δύο ποστ για να σχολιάσει ένα..οπότε..καθρεφτάκι; :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...