Heatspreader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τέλος ειναι πολύ καλύτεροι για όσους γουστάρουν twich κτλ γιατι εκει ειναι που δεν μπορεί κανένας intel ούτε να τους φτάσει κοντά... Αυτό με το Streaming δεν το έχω καταλάβει. Δεν είναι ρητορική η ερώτηση μου, αλλά τι εννοούν ότι οι Intel έχουν πρόβλημα με το Twitch και διάφοροι Gamers έχουν δεύτερο PC για Streaming; Εγώ κάνω Streaming συχνά το Witcher 3 σε 1080p 60FPS και όλα είναι μια χαρά.
Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ο 1400 είναι λουκούμι για budget gaming σύστημα. Με 65w tdp και μια φτηνή και καλή ψυκτρουλα σαν την hyper 212x ή μια zalman πάει άνετα στα 4ghz και σηκώνει τα πάντα. Ναι.Ακομα και με τη wraith του θα μπορει να ανεβει 1
freegr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Υπάρχει ποικιλία επεξεργαστών αλλά και τιμών όπως και χρήσης για το κοινό. Νομίζω έχει ενδιαφέρον να δούμε τα πρώτα τέστ μεταξύ τους... Πάντως με την πρόσφατη κυκλοφορία της νέας Ryzen αρχιτεκτονικής της AMD, οι φήμες για το τί θα ακολουθήσει ξεσπούν. Σύμφωνα πλέον με πηγές, οι Summit Ridge θα αντικατασταθούν από τους Pinnacle Ridge και Ryzen 2/Ryzen+ αρχιτεκτονική. Παρά την "ηλικία" των Ryzen, οι ειδικοί της AMD δουλεύουν ήδη στους αντικαταστάτες τους, όμως βελτιώνουν και το software ecosystem γύρω από την αρχιτεκτονική.
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ξενερώνω όταν τους βλέπω τους Ryzen. Πατάς Cinebench και απλώνουν τα Threads σαν τρελά. Θα ήθελα Ryzen μόνο και μόνο για να γίνω Benchmark freak! 1
Allotropicus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Αυτό με το Streaming δεν το έχω καταλάβει. Δεν είναι ρητορική η ερώτηση μου, αλλά τι εννοούν ότι οι Intel έχουν πρόβλημα με το Twitch και διάφοροι Gamers έχουν δεύτερο PC για Streaming; Εγώ κάνω Streaming συχνά το Witcher 3 σε 1080p 60FPS και όλα είναι μια χαρά. Είσαι στην Ελλάδα; γιατι δύσκολο μου φαίνεται να σηκώνεις 1080p 60FPS (Απο άποψη ταχύτητας internet) Τέσπα αν το κάνεις και όντως δεν κολλάς έχει πολύ καλή κάρτα γραφικών (πχ 1080) και το κάνεις με shadowplay που ναι μεν κάνει την δουλειά αλλά έχει υποδεέστερα αποτελέσματα απο άποψη ποιότητας. Δεν έχουν πρόβλημα οι intel με το twich απλά θέλεις πολλαπλά cores για να μπορείς και να παίξεις high settings και να κάνεις encoding (για το stream) το fulldh σήμα οπότε οι quad και six core τα βρίσκουν σκούρα ο 6900 τα καταφέρνει αλλά ο ryzen τα καταφέρνει καλύτερα στην μισή τιμή ή και αρκετά λιγότερο. 1
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ναι με Shadowplay το κάνω. Έχω VDSL 50/5. Έχει καθυστέρηση βέβαια, αλλά όχι Lag.
Drake27 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Στην αρχη για καποιο διαστημα ναι θα τον δεις ψηλα.Μετα θα ομαλοποιηθει η τιμη και στην ανυπαρκτη ελληνικη αγορα.Κανενας δεν σε εμποδιζει να παρεις σε καλυτερη τιμη απο οπου θες αλλωστε. Συμφωνώ απόλυτα σε όλα αυτά που λες!!! μ αρεσουν οι λογισμοι σου ,ευτυχως που υπαρχει και το νετ... Με της ίδιες σκέψεις υπολόγισαν και της RX πριν έρθουν Ελλάδα και δεν πέσανε και πολύ έξω. όταν λέγανε στα 199$ και 259$ με το φπα και την μετατροπή $ σε € οι τιμές διαμορφωθηκαν στην Ελλάδα στα 300€ η 470 και στα 350-380€ η 480. Βαση αυτών και εγώ έκανα έναν υπολογισμό γιατί οι τιμές που ανακοίνωσαν δεν έχουν φπα κτλ κτλ. Θα τα δούμε όταν με το καλό κυκλοφορησουν και σε τι τιμή θα πέσουν μετά από καιρό. Στην αρχη για καποιο διαστημα ναι θα τον δεις ψηλα.Μετα θα ομαλοποιηθει η τιμη και στην ανυπαρκτη ελληνικη αγορα.Κανενας δεν σε εμποδιζει να παρεις σε καλυτερη τιμη απο οπου θες αλλωστε.
katerinapn85 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πελατης- Intel πόσο πουλας τα 4core 8threads? Intel- 300ευρω Πελατης-ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! 1
logistoulis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Συμφωνώ απόλυτα σε όλα αυτά που λες!!! Με της ίδιες σκέψεις υπολόγισαν και της RX πριν έρθουν Ελλάδα και δεν πέσανε και πολύ έξω. όταν λέγανε στα 199$ και 259$ με το φπα και την μετατροπή $ σε € οι τιμές διαμορφωθηκαν στην Ελλάδα στα 300€ η 470 και στα 350-380€ η 480. Βαση αυτών και εγώ έκανα έναν υπολογισμό γιατί οι τιμές που ανακοίνωσαν δεν έχουν φπα κτλ κτλ. Θα τα δούμε όταν με το καλό κυκλοφορησουν και σε τι τιμή θα πέσουν μετά από καιρό. Στην αρχη για καποιο διαστημα ναι θα τον δεις ψηλα.Μετα θα ομαλοποιηθει η τιμη και στην ανυπαρκτη ελληνικη αγορα.Κανενας δεν σε εμποδιζει να παρεις σε καλυτερη τιμη απο οπου θες αλλωστε. για τη 480 που λες απλά ήθελες λίγη υπομονή.. μια χαρά είναι η τιμή της 1
Drake27 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 για τη 480 που λες απλά ήθελες λίγη υπομονή.. μια χαρά είναι η τιμή της Το ξέρω,το τελευταίο καιρό έπεσε η τιμή κοντά σε αυτή που ανακοίνωσε η amd πέρυσι. Το ίδιο θα γίνει και με τους ryzen,λίγο υπομονή και θα τους δεις χαμηλά.
logistoulis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 εγώ τη 480 8GB τη πήρα λίγο κάτω από 320 εδώ και μερικούς μήνες (10ο προς 11ο νομίζω), αλλά έτσι κι αλλιώς το επιπλέον 50αρικο τουλάχιστον το υπολόγιζα (για custom ψύξη, κάποια κάρτα με 3ετή εγγύηση - asus strixx έχω- και τους παραπανω φόρους που έχουμε έδώ) προφανώς και δε θα καταδεχόμουν τα 350-380, αλλά μόλις άρχισε να πλησιάζει το 300αρι που έβρισκα λογική τιμή για τις δυνατότητές της τη πήρα
ilias15 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Προβλήματα με τις μητρικές , προβλήματα με τις μνήμες , προβλήματα με τα windows , κατώτερη πλατφόρμα σε pci lines και άλλα {και που με όλα αυτά ελάχιστοι ασχολούνται διότι κοιτούν μόνο τον επεξεργσστη και όχι την όλην πλατφόρμα στο σύνολο της } κ.τ.λ αλλά ενταξη για καινούργια πλατφόρμα πρόκειται και είναι λογικό το να υπάρχουν προβλήματα και άλλα , μόνο που όταν όλα αυτά ξεπεραστούν θα μιλάμε πια για δεύτερη γενιά ryzen , και με την intel να απαντά πολύ δυναμικά σε θέματα επιδόσεων επεξεργαστή , σύνολο πλατφόρμας και άλλων ,
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δυστυχώς και πάλι η Intel κυριαρχεί . ι7 7700Κ στα 4.2 κανονικά , με υδρόψυξη άνετα στα 4.6 , κανένας AMD δεν στέκεται απένατι του , μάλλον υπάρχει κάποιο θεματάκι και κανένας Ryzen δεν είναι πάνω απο 3.6 , RIP AMD για μία ακόμα φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα