stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ισως να παιξουν καλες τιμες λογω πασχα επειδη ολοι κανουν δωρα σε παιδια κτλπ
vairass Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ισως να παιξουν καλες τιμες λογω πασχα επειδη ολοι κανουν δωρα σε παιδια κτλπ Κάτω από 349 χλωμό, πακετάκι φυσικά.
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 σαν σκετη κονσολα, η αντε με δευτερο χειριστηριο πιστευω θα παιξει καποια προσφορα.
vairass Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 σαν σκετη κονσολα, η αντε με δευτερο χειριστηριο πιστευω θα παιξει καποια προσφορα. μακαρι αλλα μην ξεχνας τα χριστουγεννα τα χτυπησαν πανω απο 300 και πακετα της πλακας.
logistoulis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 σε όσους πήραν το bundle: το game έχει και σε εσάς Ιταλικό artwork? Περίμενα Αγγλικό αν όχι (και) Ελληνικό. τις 90 μέρες PS+ που ακριβώς τις βρίσκουμε? Που είναι ο κωδικός που θα κάνουμε redeem? Ιταλικό artwork? Πού; Μέσα στο κουτί της κονσόλας πάντως έχει κάρτα με κωδικό για plus Βάλε αρχικά τις 14 μέρες trial και μετά κάνε redeem το κωδικό στο store ώστε να έχεις 3.5 μήνες συνολικά plus Θα έχεις και μεγαλύτερες εκπτώσεις σε digital τίτλους γιατί αυτή τη στιγμή παίζουν πολύ καλές εκπτώσεις στο store Όποιος πάρει κονσόλα αυτές τις μέρες μπορεί να στοκαρει αρκετούς ΑΑΑ τίτλους να παίζει τον επόμενο καιρό αφού έχει πολύ φθηνά πραγματα, οπότε πέρα από τη προσφορά της κονσόλας είναι γενικά καλή εποχή για όποιον θέλει PS4 και σκοπεύει να παίξει exclusive τίτλους Δείτε και ψηθειτε http://www.gameshopper.gr/item/13070-ananeothikan-oi-prosfores-sto-playstation-store Εγω πρόλαβα και τη λάθος τιμή το ffxv στα 14€ πριν το διορθώσουν Με κάνα 50αρικο επιπλέον σίγουρα μπορείς να πάρεις 3 καλά παιχνίδια πέρα από το horizon που είναι πολύ καινούριο για έκπτωση και αν ξοδέψεις τουλάχιστον 50€ σου δίνουν άλλα 10€ τον άλλο μήνα δώρο στο πορτοφόλι σου 2
katsikoula Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ιταλικό artwork? Πού; Η αλήθεια είναι ότι χαλάστηκα τόσο έτσι ώστε να το πουλήσω σε φίλο :/ Μόνο σε εμένα έκατσε το λαχείο?
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 μακαρι αλλα μην ξεχνας τα χριστουγεννα τα χτυπησαν πανω απο 300 και πακετα της πλακας. Στα black friday πήρα slim d chassis 1tb με δεύτερο χειριστήριο στα 249€
logistoulis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι χαλάστηκα τόσο έτσι ώστε να το πουλήσω σε φίλο :/ Μόνο σε εμένα έκατσε το λαχείο? εμένα πίσω γράφει αγγλικά, ελληνικά και εβραϊκά (? νομίζω εβραϊκά) έχει πιο συμπτυγμένο το κείμενο για να χωράει και τις 3 γλώσσες, αλλά τα ίδια λέει
vairass Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Στα black friday πήρα slim d chassis 1tb με δεύτερο χειριστήριο στα 249€ Για 1 ημέρα όμως... Εδώ λέμε για κανονική προσφορά
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι χαλάστηκα τόσο έτσι ώστε να το πουλήσω σε φίλο :/ Μόνο σε εμένα έκατσε το λαχείο? Απο που εγινε η αγορα?Ειχες δικαιωμα επιστροφης φυσικα αν δεν στο ειπε το καταστημα ή δεν το εγραφε και εννοειται οτι το παιχνιδι δεν ειναι στα Ιταλικα. Απο Κωτσοβολο εγινε η αγορα? Εχω το Killzone Shadowfall Γαλλικο που το παιδι που μου το εδωσε μου ειπε οτι το πηρε απο Amazon Γαλλιας,αρα φανταζομαι οτι κατι αντιστοιχο εγινε και στην περιπτωση σου. 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Για 1 ημέρα όμως... Εδώ λέμε για κανονική προσφορά Ναι όντως για μία μέρα ήταν και είχα προλάβει το τελευταίο κομματι ήμουν τυχερός 1
vairass Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ναι όντως για μία μέρα ήταν και είχα προλάβει το τελευταίο κομματι ήμουν τυχερός Το θυμάμαι ρε συ.. Ήσουν πάτος 1
katsikoula Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 εμένα πίσω γράφει αγγλικά, ελληνικά και εβραϊκά (? νομίζω εβραϊκά) έχει πιο συμπτυγμένο το κείμενο για να χωράει και τις 3 γλώσσες, αλλά τα ίδια λέει Από ποιο κατάστημα αγόρασες? Εγώ από you.gr. Εν τω μεταξύ ήταν όλο το πακέτο στα Ιταλικά! Μέχρι και η κάρτα του PS+ για 90 μέρες στα Ιταλικά ήταν!!!!
vrwmiaris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Σε πολλά παιχνίδια γίνεται αυτό, έχει αρκετές γλώσσες στο εξώφυλλο
gRim Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Από ποιο κατάστημα αγόρασες? Εγώ από you.gr. Εν τω μεταξύ ήταν όλο το πακέτο στα Ιταλικά! Μέχρι και η κάρτα του PS+ για 90 μέρες στα Ιταλικά ήταν!!!! Η κάρτα plus που είναι στα Ιταλικά μπήκε κανονικά σε Ελληνικό λογαριασμό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα