Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Κίνα είναι χειρότερη από τις ΗΠΑ στο θέμα Backdoors και φακελώματος των χρηστών και το κακό είναι ότι το κάνουν παγκόσμια, δεν είναι η πρώτη φορά που κινέζικες εφαρμογές-προγράμματα, συσκευές μαζεύουν δεδομένα δίχως την γνώση του χρήστη. Γενικώς δεν είναι χώρα για εμπιστοσύνη. 

δεν το ηξερα αυτο. κοιτα, απο τη μια προσωπικα ουτε καν με ενδιαφερει. και χωρις το προγραμμα ειμαστε ηδη φακελωμενοι, αλλα το παμε σε αλλο επιπεδο την συζητηση. εμενα με νοιαζει να ειμαι καλυμμενος απο malwares και trojans και αποτι βλεπω το προγραμμα κανει παρα πολυ καλη δουλεια.

Δημοσ.

δεν το ηξερα αυτο. κοιτα, απο τη μια προσωπικα ουτε καν με ενδιαφερει. και χωρις το προγραμμα ειμαστε ηδη φακελωμενοι, αλλα το παμε σε αλλο επιπεδο την συζητηση. εμενα με νοιαζει να ειμαι καλυμμενος απο malwares και trojans και αποτι βλεπω το προγραμμα κανει παρα πολυ καλη δουλεια.

Εντάξει σε αυτό πάω πάσο, ότι προτιμάει ο καθένας μην βγούμε Off-topic.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτο δεν ειναι το malwarebytes οτι καλυτερο κυκλοφορει;

Δημοσ.

Σε αυτο δεν ειναι το malwarebytes οτι καλυτερο κυκλοφορει;

οχι. κανενα δεν ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..παντα βαζεις αλλα 2-3 antimalwares για να σιγουρευτεις

Δημοσ.

Αναποφάσιστος εδώ, μια βάζω το defender μια το avast... Καλό χρυσό το defender αλλά παρά τις ρυθμίσεις από group policy, συνεχίζει να τρώει κάτι ζόρια πχ. μετατρέπεται σε σαλιγκάρι όταν ανοίγεις folder με πολλά αρχεία μέσα ας πούμε τα downloads. Η οτι δεν κρατάει cache και σκανάρει τα ίδια και τα ίδια αρχεία, αν ανοίξεις κάτι 100 φορές τη μέρα το σκανάρει και τις 100. Εκτός του να το βάλω σε exclusion list ένα-ένα, καμιά πιο λογική λύση ;

(πέρα το ότι με εκνευρίζει το minimized εικονίδιο, αλλά αυτό είναι δικό μου OCD). (..) Γενικά όμως θέλει δουλειά. Δεν ξέρω τι θα κάνει το νεο update, αλλά κάποια πράγματα τα θεωρώ δεδομένα (όπως να μη φτάνει τη CPU 100% σε 4-core i5 στα καλά καθούμενα) από μια εταιρία τέτοιου βεληνεκούς.

Συμφωνώ οτι θέλει πολλή δουλειά κυρίως στις ρυθμίσεις. Το εικονίδιο κόβεται στο startup να μην ξεκινάει (task manager -> startup -> notification icon -> disable), όπως επίσης κρύβεται αν ανοίξει μόνο του (δεξι taskbar --> settings --> Select which icons...)

Για το cpu load υπάρχει limiter:
Search-->Group Policy--> Computer > Administrative > Windows > Windows Defender > Scan > Specify the maximum percentage of CPU > Βάζεις enabled και ένα ποσοστό πχ. με 30-35% στο 2core μου περνάει απαρατήρητο το σκανάρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...