Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft ακολούθησε την τακτική της Apple με τα W10 και καλά έκανε

Με επιφύλαξη αυτό που θα πω.

Θυμάμαι ότι η MS δεν μπορούσε να το κάνει κι αυτό λόγω δεσποζουσας θέσης, μονοπώλιο κτλ.

Στα 10αρια έχουν πέσει υπογραφές MS, Apple για θέματα ui design κ.α (βλέπε virtual desktops κι ας μην είναι η Apple η πρώτη που το έφτιαξε) όπως αυτά απόκαλύφθηκαν το 2012 όταν Apple και Samsung ήταν στα δικαστήρια.

Αυτά

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Windows Defender με το ετσι θέλω. Οπως Windows Firewall οταν πρωτοχρησιμοποιήσαμε third-party Firewall, οπως Windows Media Player οταν χρησιμοποιησαμε Winamp, οπως Windows Media Center, οταν χρησιμοποιησαμε "XMBC", οπως εξαγορα το Skype οταν το Live δεν προσεφερε ουτε τα μισα, οπως Edge κ Default Programs.....

Δε παει να !@#!% και η Microsoft τελικα (πρωην fanboy)?

Αμα δεν υπηρχε το, ετσι οπως αποκτηθηκε λιγο πολυ ξερουμε, λογισμικο και τις δυο τρεις βρωμικες τακτικες εσοδων (vista, 8) δεν θα την αναφεραμε για τιποτα στις μερες μας. Χωρις να θελω να υποβαθμισω την εταιρεια σαν μεγεθος. Σαν το ποταμι που την πηρε μπαλα κ ας κρατησουμε την μετοχη ψηλα με οποιοδηποτε τροπο.

Ας κλεψουμε απο δω, ας παρουμε κ απο κει, ας εξαγορασουμε κ κατι δοκιμασμενο. 0 καινοτυπια και καινοτομια τοσα χρονια. Το πιο δημοφιλες λογισμικο που ετρεξε πρωτο κ βγηκε τελευταιο στα Smartphone..

msft in a nutshell  :D

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάθε τομέα της ζωής γενικότερα υπάρχει αυτή η απέχθεια για τον πρώτο που έφτασε εκεί αλλά είναι άχρηστος, κλέφτης και απατεώνας, έτσι λένε Δλδ οι "γνώστες"

Από το ποδόσφαιρο, μέχρι τις καφετέριες, και τις πολυεθνικές.

Thats life, δε ξέρω με ποιανού το μέρος είμαι τελικά

• Like 1
Δημοσ.

Με επιφύλαξη αυτό που θα πω.

Θυμάμαι ότι η MS δεν μπορούσε να το κάνει κι αυτό λόγω δεσποζουσας θέσης, μονοπώλιο κτλ.

Στα 10αρια έχουν πέσει υπογραφές MS, Apple για θέματα ui design κ.α (βλέπε virtual desktops κι ας μην είναι η Apple η πρώτη που το έφτιαξε) όπως αυτά απόκαλύφθηκαν το 2012 όταν Apple και Samsung ήταν στα δικαστήρια.

Αυτά

Πρεπει να εχει μια 20ετια που εχουν πεσει οι υπέγραφες μεταξύ της apple και της MS,για κοινή χρήση ευρεσιτεχνιών!

Δημοσ.

Σε κάθε τομέα της ζωής γενικότερα υπάρχει αυτή η απέχθεια για τον πρώτο που έφτασε εκεί αλλά είναι άχρηστος, κλέφτης και απατεώνας, έτσι λένε Δλδ οι "γνώστες"

Από το ποδόσφαιρο, μέχρι τις καφετέριες, και τις πολυεθνικές.

Thats life, δε ξέρω με ποιανού το μέρος είμαι τελικά

Φιλε μου, γνωστες ειμαστε ολοι οσοι παθιαζομαστε για κατι που μας αφορα, ετσι θελουμε να εκφραστουμε κ να ανταλλαξουμε αποψεις μεταξυ μας, φτανει μονο να ειμαστε οσο το δυνατον δινεται αντικειμενικοι.

Καποιοι δημιουργουν, καποιοι αντιγραφουν, καποιοι ακολουθουν κ τελειοποιουν κ καποιοι εχουν πολλα λεφτα για να κανουν ολα τα παραπανω. Εμεις κανουμε αυτο που μας συμφερει!!!

• Like 2
Δημοσ.

Πρεπει να εχει μια 20ετια που εχουν πεσει οι υπέγραφες μεταξύ της apple και της MS,για κοινή χρήση ευρεσιτεχνιών!

Δε νομίζω να λέμε το ίδιο
Δημοσ.

Με την ίδια λογική μην χρησιμοποιείς τότε καν το ΛΣ καθώς και τις υπηρεσίες της Microsoft. Επίσης όταν μιλάμε για συλλογή δεδομένων, αν χρησιμοποιείς Free Antivirus ή έστω Android Smartphone τότε η Microsoft είναι το μικρότερο πρόβλημα σου.

προτιμω τα thirty party softwares ακομα και αν συλλεγουν data παρα την μαλακομικρη.

Δημοσ.

Ειμαι με 360 total security essential με την μηχανη του avira και βρηκε ιους που δεν βρηκε το mbam ουτε το hitman pro ουτε το eset online..και μιλαω για ιους..οχι false positives

Δημοσ.

Εγω χρονια χρησιμοποιώ eset smart security και όλα καλα!!! Το defender δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να εκφέρω γνώμη. Με τα Windows 10 ομως γενικά ενθουσιάστηκα γιατί ήμουν λίγο επιφυλακτικός στην αρχή!

Δημοσ.

Όπως προείπαν δύο φίλοι εδώ μέσα, ο 360 total security ειναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος στην "αγορά". Ελαφρύς όσο ο Defender, αποδοτικός οσο τα άλλα μεγάλα ονόματα των AV (ίσως και καλύτερος) και το κυριότερο, δωρεάν και πραγματικά έξυπνα update σε "νεκρούς" χρόνους χρησης του υπολογιστή και μόνο.

Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε όπως και εγώ όταν μου τον σύστησαν.

(For the history, my history: Kaspersky (XP) -> AVG (XP,7,10)-> Avast (7,10)-> Defender(10) -> 360 total

Δημοσ.

Εγώ την έχω κατά βρει με το windows defender, δεν σέρνει τον υπολογιστή, δεν πρήζει και κάνει και δουλειά.

• Like 4
Δημοσ.

Για εμένα εδώ και χρόνια μόνο ESET (multi device)

Με έχει βγάλει από δύσκολη θέση αρκετές φορές τόσο στο σπιτι όσο και στην δουλειά.. 

• Like 1
Δημοσ.

Όπως προείπαν δύο φίλοι εδώ μέσα, ο 360 total security ειναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος στην "αγορά". Ελαφρύς όσο ο Defender, αποδοτικός οσο τα άλλα μεγάλα ονόματα των AV (ίσως και καλύτερος) και το κυριότερο, δωρεάν και πραγματικά έξυπνα update σε "νεκρούς" χρόνους χρησης του υπολογιστή και μόνο. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε όπως και εγώ όταν μου τον σύστησαν. (For the history, my history: Kaspersky (XP) -> AVG (XP,7,10)-> Avast (7,10)-> Defender(10) -> 360 total

2017 έχουμε και ακόμα να χωνέψετε ότι τίποτα δεν είναι δωρεάν από μεγάλες εταιρίες. Η εταιρία ονομάζεται Qihoo και έχει έδρα στην Κίνα. Μόνο και μόνο αυτό θα έπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις. Διάβασε παρακάτω μερικά όμορφα άρθρα.

Qihoo 360 Fakes a Microsoft Security Patch

Privacy issues with China's Qihoo 360 Technology, Which provides free Antivirus software

Online security firm accused of stealing user info

The 1 Company you need to avoid in 2013

Qihoo's "Backdoor" suspicions erupt in user Backslash

Ξανασκεφτείτε λοιπόν τι είναι δωρεάν και τι όχι.

• Like 2
Δημοσ.

για ποιο λογο? (δεν ρωταω ειρωνικα)

H Κίνα είναι χειρότερη από τις ΗΠΑ στο θέμα Backdoors και φακελώματος των χρηστών και το κακό είναι ότι το κάνουν παγκόσμια, δεν είναι η πρώτη φορά που κινέζικες εφαρμογές-προγράμματα, συσκευές μαζεύουν δεδομένα δίχως την γνώση του χρήστη. Γενικώς δεν είναι χώρα για εμπιστοσύνη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...