Προς το περιεχόμενο

To Game DVR στο Project Scorpio θα εγγράφει natively σε 4K στα 60fps

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο ειναι πραγματικα εξελιξη και οχι το δουλεμα της sony με το ps4 pro το οποιο ΔΕΝ παιζει σε 4κ native και για καποιον ανεξηγητο λογο οι κατοχοι του περιφανευοντε οτι παιζουν σε αναλυση 4κ.Πιστευω οτι το xone επρεπε να βγει εξαρχης με τα specs του scorpio οπως κ αντιστοιχα το ps αφου το 4k ηδη υπηρχε στην αγορα.Μενει να το δουμε κ στη πραξη τι παραπανω εχει να προσφερει σε απεικονιση απτο xone γτ το ps4 pro συγκριτικα με το απλο δεν εχει ουσιωδεις διαφορες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"θα δίνει τη δυνατότητα στον gamer να εγγράφει clips"

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δινουν την εγγραφη με το σταγονομετρο (κλιπακια).

Δωστε εγγραφη απεριοριστη, ρε αλητες της Sony και Microsoft, στο λαο.

Καρφωνει 2 εξωτερικους ο ταλαιπορος ο fanboy και κανει δουλεια του ο κακομοιρης. Οικονομια και στην εγγραφη των σκ@το-παιχνιδων ακομα?

Τι 'ναι αυτοι ρε?

Παντου νηστεια κανουμε.

Αν δεν αλλάξει το χειριστήριο εμένα δεν με βλέπω να το κοιτάω ούτε στη βιτρίνα! Αν έχεις συνηθίσει με ένα τρόπο εδώ και 15 χρόνια πως μπορείς να κάνεις μετάβαση . Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που έχουν xbox

Πολύ εύκολα θα κάνεις μετάβαση. Εγώ μια ζωή, από το πρώτο playstation χρησιμοποιούσα τα χειριστήρια της sony, και όταν έχτισα pc πάλι χρησιμοποιούσα χειριστήρια με το ίδιο layout, της logitech και τα επίσημα του ps3.

Όταν τελικά δοκίμασα πρώτη φορά χειριστήριο του xbox 1 το καλοκαίρι, κατάλαβα πόσο ανώτερο και εργονομικό είναι. Τα Dualshock απλά σε βολεύουν για να παίξεις κανά Tekken και dead or alive, σε όλα μα όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια το βρίσκω πάρα πολύ κατώτερο και άβολο σε σχέση με του xbox 1. Χώρια που τα dualsock έχουν φτιαχτεί μάλλον για οχτάχρονα κορίτσια, είναι υπερβολικά μικρά και ελαφριά για να τα χρησιμοποιήσει ένας ενήλικας με μέτριο μέγεθος χεριών και παλάμης.

• Like 4

Και με τι games ρε κουφαλες? 

Στο PS ειναι να βγουν πανω απο 5 δυνατα exclusives ενω στ xbox 1-2 που βγενουν και παραλληλα στο pc... Καλυτερα παρε pc που θα ειναι δυνατοτερο..

• Like 1

Αν οντως κοστισει 600 δολλαριακια πολυ φοβαμαι οτι δεν θα πουλησει καλα. Θυμηθειτε τι εγινε με το launch του PS3...

Ο μεσος ανθρωπος δεν θα αγοραζε $600 κονσολα και επισης ειμαι σιγουροτατος οτι κανενας γονιος δεν θα αγοραζε $600 κονσολα για το/τα παιδι/α του/της.

Και ο enthousiast που θελει καλες επιδοσεις στα παιχνιδια πολυ πιθανοτερο να φτιαξει PC αντι αυτου αφου το PC παιρνει Xbox exclusives τωρα.

• Like 2

"θα δίνει τη δυνατότητα στον gamer να εγγράφει clips"

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δινουν την εγγραφη με το σταγονομετρο (κλιπακια).

Δωστε εγγραφη απεριοριστη, ρε αλητες της Sony και Microsoft, στο λαο.

Καρφωνει 2 εξωτερικους ο ταλαιπορος ο fanboy και κανει δουλεια του ο κακομοιρης. Οικονομια και στην εγγραφη των σκ@το-παιχνιδων ακομα?

Τι 'ναι αυτοι ρε?

Παντου νηστεια κανουμε.

Τι εννοείς "εγγραφή με το σταγονόμετρο"; Εγώ (με το PS4 τουλάχιστον) όταν θέλω να αποθηκεύσω κάποιο κλιπάκι απλά πατάω το κουμπί SHARE και κάνω εγγραφή όσο θέλω (ή όσο χωράει ο δίσκος).

Ειμαι τόσο χαρούμενος με το Pro μου, που και με option να μου κανει το σκορπιο καφε ελληνικό όπως μου αρέσει, και παλι δεν θα το έπαιρνα. Που ειναι το software!? Εγω εδω με Horizon, Last Guardian και το VR μου ειμαι πολύ ευτυχισμένος. Άσε που μέχρι να κανει ενα μικρο penetration στην αγορά η Microsoft, θα σκάσει ο μπαμπούλας PS5 σε δυο χρονια. Μετα τί;;; απο σκορπιός κατσαρίδα....
φέρτε καλο software στον λαό και εμεις θα αγοράσουμε. Ως τότε... Pro, PC και Switch!

• Like 1

Καλα μονο εγω πιστευω οτι ακουμε παπατζες?

Δε παιζει να τρεχει σοβαρα παιχνιδια σε native 4k και ταυτοχρονα capturing και encoding σε 4k με 6tflops ισχυ για κανενα λογο.

• Like 1

Λογική εξέλιξη θα έλεγα 8 πυρήνες Ryzen και 6 tflops Gpu dx12 δεν έχει μεγάλη διαφορά από PC αν εξερεσεις το ram bandwidth. 4k 60hz με τίποτα, εκτός κ αν κόψει γραφικά. Καλό θα ήταν να εχει υποστήριξη για χαμιλη ανάλυση με πολλά hz σε συμβατό monitor.

Eκτός απο το netflix στο XONE, κανα καλό exclusive θα βγει φέτος?

Τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο:

crackdown 3, sea of thieves, cuphead, phantom dust, state of decay 2.

Το halo wars 2 που εχει ηδη βγει..

• Like 1

Αν δεν αλλάξει το χειριστήριο εμένα δεν με βλέπω να το κοιτάω ούτε στη βιτρίνα! Αν έχεις συνηθίσει με ένα τρόπο εδώ και 15 χρόνια πως μπορείς να κάνεις μετάβαση . Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που έχουν xbox

ασε φιλε εχω παρει και εγω ενα xiaomi για το pc που εχει την ιδια συστοιχια μοχλων και πραγματικα αυτο το πραγμα δεν συνηθίζεται , ειναι οτι πιο αντιεργονομικο υπαρχει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...