Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

κανω μια εργασια σε Python και εχω κολλησει τρελα. Αν υπαρχει καποιος ξενυχτης που εχει ορεξη να βοηθησει ας μου πει, καλυτερα σε π.μ.

Δεν ξερω αν επιτρεπεται απο τους κανονες του φορουμ, αλλα ειμαι διατεθιμενη να πληρωσω ( με λεφτα, οχι σε ειδος!!!) :P

Δημοσ.

Βάλε την εργασία post εδώ επίσης πες μας αν έχεις συγκεκριμένα κολλήματα η είναι όλο ένα μεγάλο κόλλημα. Επίσης εαν έχεις γράψει κώδικα που δεν δουλεύει βάλτον στο post

Δημοσ.

Βασικα δε θελω να βαλω τον κωδικα online, το προβλημα ειναι σχετικα απλο, μαλλον εγω ειμαι ασχετη με προγραμματισμο.

Πρεπει να μετατρεψω ενα Apache log file  σε csv. To  προβλημα ειναι οτι στο log  η καθε γραμμη ειναι καπως ετσι

64.242.88.10 - - [07/Mar/2004:16:05:49 -0100] "GET /aaa/aaa/aaaa/Main/ssssss.png HTTP/1.1"" " Mozilla

Εγω θελω να φταξω ενα csv που να περιεχει μονο ip, ημερομηνια, Browser και μονο το κομματι ssssss  απο το string  GET /aaa/aaa/aaaa/Main/ssssss.png HTTP/1.1".  Αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να αποκοψω αυτο που δεν χρειαζομαι.

Δημοσ.

No code, no party. ΥΓ: Ελληνικοί χαρακτήρες

Οκ , κατανοητο, τον κωδικα φατσα φορα δεν τον βαζω, αν θες σε π.μ ενα μικρο κομματι του και ελαφρως παραλλαγμενο

Δημοσ.

τον κωδικα φατσα φορα δεν τον βαζω, αν θες σε π.μ ενα μικρο κομματι του και ελαφρως παραλλαγμενο

@anon667

και άμα σ'αρέσει να'ούμε.

Δημοσ.

Μια λύση είναι regex αν όμως δεν έχες ξανακάνει δούλεψε το με str.find

εστω η γραμμή σου είναι line

ip=line[:line.find('--')]

imerominia=line[line.find('[')+1:line.find(']')]

klp klp

Δημοσ.

@anon667

και άμα σ'αρέσει να'ούμε.

Sorry, απλα ειμαι κουρασμενη και φορτωμενη και  μαλλον απαντησα καπως αποτομα ( ή μαλλον γελοια ).No offense intended

Μια λύση είναι regex αν όμως δεν έχες ξανακάνει δούλεψε το με str.find

εστω η γραμμή σου είναι line

ip=line[:line.find('--')]

imerominia=line[line.find('[')+1:line.find(']')]

klp klp

Θα το δοκιμασω και αυτο, και λογικα θα μπορω να χωρισω το στρινγκ απλα με s[00:11]. Thanks!

Δημοσ.

Sorry, απλα ειμαι κουρασμενη και φορτωμενη και  μαλλον απαντησα καπως αποτομα ( ή μαλλον γελοια ).No offense intended

Θα το δοκιμασω και αυτο, και λογικα θα μπορω να χωρισω το στρινγκ απλα με s[00:11]. Thanks!

Δεν εννοούσα αυτό αλλά αυτό που έγραψα

>>> line='64.242.88.10 - - [07/Mar/2004:16:05:49 -0100] "GET /aaa/aaa/aaaa/Main/ssssss.png HTTP/1.1"" " Mozilla'
>>> ip=line[:line.find(' - -')]
>>> ip
'64.242.88.10'
>>> imerominia=line[line.find('[')+1:line.find(']')]
>>> imerominia
'07/Mar/2004:16:05:49 -0100'

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν βάζετε κώδικα ρε παιδιά; Υπογράφετε NDA για τις εργασίες ή φοβάστε μη σας κλέψουν τη λύση;

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν βάζετε κώδικα ρε παιδιά; Υπογράφετε NDA για τις εργασίες ή φοβάστε μη σας κλέψουν τη λύση;

Απο τη στιγμή που λέει οτι θα πληρώσει για τη λύση, δε καταλαβαίνω γιατι πρέπει να βάλει το κώδικα.

• Moderators
Δημοσ.

Απο τη στιγμή που λέει οτι θα πληρώσει για τη λύση, δε καταλαβαίνω γιατι πρέπει να βάλει το κώδικα.

Τότε σταματάει να είναι ερώτηση για βοήθεια και γίνεται αγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Λολ, οχι. Οσο κουλο και αν ακουγεται, εχω συμφοιτητη του οποιου η εργασια δεν εγινε αποδεκτη επειδη ειχε ανεβασει ενα κομματι στο νετ.

Σε π.μ δεν εχω προβλημα...

btw, αλλαξα εντελως την δομη του κωδικα. Το εκανα απλα με line.split, λογικα με regexp θα ηταν πιο κομψο αλλα δεν τα καταφερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...