ssd93 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Γνωρίζουμε αν έχει κυκλοφορήσει ποτέ στο εμπόριο άλλη παρόμοια μητρική που να υποστηρίζει όλη τη σειρά της AMD από ΑΜ2 μέχρι ΑΜ3+? http://www.asrock.com/mb/AMD/960GC-GS%20FX/ Επίσης υπήρξε ποτέ τίποτα αντίστοιχο για την Intel?
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Intel σίγουρα όχι. Για amd δεν θυμάμαι αλλά μου φαίνεται δύσκολο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Γνωρίζουμε αν έχει κυκλοφορήσει ποτέ στο εμπόριο άλλη παρόμοια μητρική που να υποστηρίζει όλη τη σειρά της AMD από ΑΜ2 μέχρι ΑΜ3+? http://www.asrock.com/mb/AMD/960GC-GS%20FX/ Επίσης υπήρξε ποτέ τίποτα αντίστοιχο για την Intel? By the way, το ΑΜ2-ΑΜ3+ ΔΕΝ είναι όλη η σειρά της AMD. Υπάρχουν και AM1 και FM1, FM2, FM2+ και τώρα και AM4. Η Intel αλλάζει socket κάθε 2 χρόνια (3 τώρα) οπότε όχι. Το 775 ήταν το μακροβιότερο socket της όμως. Θυμάμαι πως υπήρχαν κάποιες μητρικές της Asrock που υποστήριζαν upgrade slot, όπου πρακτικά αγόραζες μια νέα μητρική (socket, ram) και απλά χρησιμοποιούσες το SB και τα PCI της υπάρχουσας. Στην πραγματικότητα δεν έχω δει ούτε ένα τέτοιο PC. Εδώ και χρόνια έχουν εκλείψει τέτοια φαινόμενα.
Ntinaras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 775 ειναι το σοκετ που ψαχνεις αλλα δεν μπαινουν σε ολες τις μητρικες ολοι επεξεργαστες
fallen4ngel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 By the way, το ΑΜ2-ΑΜ3+ ΔΕΝ είναι όλη η σειρά της AMD. Υπάρχουν και AM1 και FM1, FM2, FM2+ και τώρα και AM4. Η Intel αλλάζει socket κάθε 2 χρόνια (3 τώρα) οπότε όχι. Το 775 ήταν το μακροβιότερο socket της όμως. Θυμάμαι πως υπήρχαν κάποιες μητρικές της Asrock που υποστήριζαν upgrade slot, όπου πρακτικά αγόραζες μια νέα μητρική (socket, ram) και απλά χρησιμοποιούσες το SB και τα PCI της υπάρχουσας. Στην πραγματικότητα δεν έχω δει ούτε ένα τέτοιο PC. Εδώ και χρόνια έχουν εκλείψει τέτοια φαινόμενα. Ένα λαθακι μόνο. Αλλάζει chipset κάθε 1 χρόνο. 1
ssd93 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εντάξει παιδιά δεν εννοώ όλη τη γκάμα της AMD, (APU,SERVER κτλ.) αλλά τους βασικούς που κινούνταν κυρίως στο εμπόριο τα τελευταία χρόνια. Το εύρος ΑΜ2-ΑΜ3+ σε DDR2/DDR3 ακριβώς όπως η asrock που έχω ποστάρει στην αρχή για παράδειγμα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ένα λαθακι μόνο. Αλλάζει chipset κάθε 1 χρόνο. Chipset ναι, socket όχι. 1
fallen4ngel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Chipset ναι, socket όχι. Αυτό δεν είπα; Βέβαια απο αυτό απαξιώνονται οι μητρικές κτλπ κτλπ αλλά κατά τα άλλα δεν διαφωνούμε κάπου μαζί, ούτε και στο πρωτο ποστ που απάντησα.
countass Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Και γιατι θες αλλη εκτος απο αυτη;μια χαρα ειναι ξερω εγω
ssd93 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δεν έχω παράπονο απλά, επειδή έχει αποσυρθεί ψάχνω εναλλακτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα