Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Γνωρίζουμε αν έχει κυκλοφορήσει ποτέ στο εμπόριο άλλη παρόμοια μητρική που να υποστηρίζει όλη τη σειρά της AMD από  ΑΜ2 μέχρι ΑΜ3+?

http://www.asrock.com/mb/AMD/960GC-GS%20FX/

Επίσης υπήρξε ποτέ τίποτα αντίστοιχο για την Intel?

By the way, το ΑΜ2-ΑΜ3+ ΔΕΝ είναι όλη η σειρά της AMD. Υπάρχουν και AM1 και FM1, FM2, FM2+ και τώρα και AM4.

Η Intel αλλάζει socket κάθε 2 χρόνια (3 τώρα) οπότε όχι.

Το 775 ήταν το μακροβιότερο socket της όμως. Θυμάμαι πως υπήρχαν κάποιες μητρικές της Asrock που υποστήριζαν upgrade slot, όπου πρακτικά αγόραζες μια νέα μητρική (socket, ram) και απλά χρησιμοποιούσες το SB και τα PCI της υπάρχουσας.

Στην πραγματικότητα δεν έχω δει ούτε ένα τέτοιο PC. Εδώ και χρόνια έχουν εκλείψει τέτοια φαινόμενα.

Δημοσ.

By the way, το ΑΜ2-ΑΜ3+ ΔΕΝ είναι όλη η σειρά της AMD. Υπάρχουν και AM1 και FM1, FM2, FM2+ και τώρα και AM4.

Η Intel αλλάζει socket κάθε 2 χρόνια (3 τώρα) οπότε όχι.

Το 775 ήταν το μακροβιότερο socket της όμως. Θυμάμαι πως υπήρχαν κάποιες μητρικές της Asrock που υποστήριζαν upgrade slot, όπου πρακτικά αγόραζες μια νέα μητρική (socket, ram) και απλά χρησιμοποιούσες το SB και τα PCI της υπάρχουσας.

Στην πραγματικότητα δεν έχω δει ούτε ένα τέτοιο PC. Εδώ και χρόνια έχουν εκλείψει τέτοια φαινόμενα.

Ένα λαθακι μόνο.

Αλλάζει chipset κάθε 1 χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει παιδιά δεν εννοώ όλη τη γκάμα της AMD, (APU,SERVER κτλ.) αλλά τους βασικούς που κινούνταν κυρίως στο εμπόριο τα τελευταία χρόνια.

Το εύρος ΑΜ2-ΑΜ3+ σε DDR2/DDR3 ακριβώς όπως η asrock που έχω ποστάρει στην αρχή για παράδειγμα.

Δημοσ.

Chipset ναι, socket όχι.

Αυτό δεν είπα; Βέβαια απο αυτό απαξιώνονται οι μητρικές κτλπ κτλπ αλλά κατά τα άλλα δεν διαφωνούμε κάπου μαζί, ούτε και στο πρωτο ποστ που απάντησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...