Fabricated Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, θελω να αγορασω ακουστικα κεφαλης για να ακουω μουσικη. Δεν θελω την πιο φθηνη λυση αλλα ουτε και κατι υπερπολυτελες. Δεν εχω ιδεα τι χαρακτηριστικα πρεπει να αναζητησω και οτι εχω γκουγκλαρει δεν εχει βοηθησει πολυ. Εχετε κατι να προετινετε; (συγκεκριμενα μοντελα) Μπατζετ δεν βαζω για αρχη μιας και παιζει να πεσω πολυ εξω Π,χ, αυτα ειναι καλα; http://www.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_306291.html?wid=21 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2017 από _Στεργιος_
vagos12343 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Με βάση αυτά που λέει το gearbest πρόκειται να είναι πολυ καλά ακουστικά.Αν βάλουμε το γεγονός πως λειτουργούν με jack Δεν θα έχει ιδιαίτερη διαφορά με όλα τα υπόλοιπα μιας για να δουλέψουν καλά θα πρέπει να έχεις τη κατάλληλη κάρτα ήχου.Εγω θα σου πρότεινα να μαζέψεις λεφτά και να πάρεις ακουστικά με usb γιατι αυτά έχουν ενσωματωμένη κάρτα ήχου και θα καταλάβεις τη διαφορά (σου προτείνω http://m.gearbest.com/gaming-headphones/pp_400635.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale)δεντα έχω δοκιμάσει αλλά είναι πραγματικά πολύ καλά έχουν τέλεια ηχομόνωση και είναι πολύ βολικά στο κεφάλι. Από την άλλη άμα έχεις καλή κάρτα ήχου στο pc η στο κινητό σου σου πρότεινω τα element hd-1100g τα πείρα 23€ από το skroutz άμα θελεις να αγοράσεις από την Ελλάδα για να μην περιμένεις .Τα έχω εδώ και 5 μήνες και δουλεύουν αξογα έχουν καθαρό και μπασατο ήχο (άμα σου το επιτρέπει και η κάρτα ήχου σου) είναι πολύ Βολικά έχουν παρα πολύ μαλακά μαξιλαράκια Και δεν χρειάζεται να τα φτιάξεις στα μέτρα σου γιατί περνούν αυτόματα το σχήμα του κεφαλιού σου.Το μόνο αρνητικό είναι Ότι βαραίνουν στην αρχή το κεφάλι μόλις τα αγοράσεις άμα δεν έχεις δοκιμάσει ξανά τέτοιου είδους ακουστικά 1
Fabricated Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μουσικη ακουω κυριως απο το κινητο, οποτε δεν παιζει usb Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα