rattler996 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 ]i)[/b] Το ποσό που διαθέτουμε:700 ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) χρηση photoshop kai games iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: photoshop iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) οχι v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) visionstidio θεσσαλονικη vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού μπορει αν πεσει το budget ναπεριμενω και να παρω γραφικων ποιο μετα αν χωραει στην τιμη ειμαι οκ x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας οχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: οχι Για αναβάθμιση υπολογιστή: **Βήματα-Οδηγίες: Όταν επιθυμούμε την αναβάθμιση υπολογιστή, ανοίγουμε νέο θέμα και ακολουθούμε τα εξής: 1) Στον τίτλο του θέματος αναφέρουμε : '' Αναβάθμιση υπολογιστή '' 2) Μόλις συμπληρωθεί ο τίτλος, εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία της φόρμας, αναφέρουμε ποια κομμάτια έχουμε κρατήσει από τον υπολογιστή που θα αναβαθμίσουμε.
tanasen01 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τι games; Σε 1080p; Έχεις απαιτήσεις σε γραφικά; 1
rattler996 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 αν σου πω δεν ξερω...εχω χρονια να ασχοληθω απλα θεωρω πως σ αυτα τα χρηματα κατι θα μπορω να παιξω...τωρα αν θεωρεις καλητερο να πεσει λιγο τομπατζετ τωρα και να βαλω μια καλη καρ4α γραφικων μετα απο λιγο καιρο?δεν το βιαζομαι το θεμα gaming...θα ηθελα να ναι i5 με μια καλη σχετικα μητρικη κτλ 1080 ναι τωρα αν αναγκαστω σε καποια games ας πεσω και σε 720
jeandoumpier Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Από visionstudio.gr, όπως ζήτησες. Η πρώτη σύνθεση είναι αν θέλεις να μπει από τώρα μια μέσης κατηγορίας κάρτα γραφικών ικανοποιητική για light gaming σε 1080p, και η δεύτερη σύνθεση δεν περιλαμβάνει κάρτα γραφικών εξ αρχής-με σκοπό αν δε βιάζεσαι όπως έγραψες & θέλεις να προσθέσεις μια καλή κάρτα σε λίγο καιρό, όπως η rx480 για παράδειγμα. Διαλέγεις και παίρνεις. 2
rattler996 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 φιλε μου να σαι καλα .πανω κατω εκει ημουν και γω..2 ερωτησει:ρροφοδοτικο απο 450 w θα αρκει?διαβασα καλα λογια για το xfx θα μπορουσες να μου πεις κανα 2 ενναλακτικες ακομα? και για μητρικη να παω στην b250 η z η h?
Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Καλο ειναι το XFX.Και το Thermaltake Smart SE ειναι καλουτσικο αν θες 500+.Ενα ποιοτικο 450 επαρκει 170ε για 1050 ti εγω παντως δε θα δινα ουτε με σφαιρες. 1
tanasen01 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πολύ καλό το xfx, τα watt είναι αρκετά, εκτός και αν θες στο μέλλον να βάλεις καμιά high-end gpu. Άλλες επιλογές http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40851&cat=17&sub=165&pmanuf=155&sort=undefined&step=undefined http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36899&cat=17&sub=165&pmanuf=27&sort=3&step=undefined
jeandoumpier Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Καλο ειναι το XFX.Και το Thermaltake Smart SE ειναι καλουτσικο αν θες 500+.Ενα ποιοτικο 450 επαρκει 170ε για 1050 ti εγω παντως δε θα δινα ουτε με σφαιρες. Με αυτό το διαθέσιμο budget και σε συνδιασμό με τις απαιτήσεις του ts, η 1050ti θα τον καλύψει νομίζω. Άν φυσικά όπως γράφτηκε και πιο πάνω θελήσει να αγοράσει από τώρα την κάρτα μαζί με το υπόλοιπο σύστημα. 170€ γιατί όχι; Είναι φυσιολογική η τιμή. Έτσι κι αλλιώς σε αυτές τις τιμές ''παίζει'' η συγκεκριμένη κάρτα. Μετά υπάρχει η rx 470 η οποία όμως βγαίνει αρκετά ακριβότερη, γύρω στα 215€.
Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Με αυτό το διαθέσιμο budget και σε συνδιασμό με τις απαιτήσεις του ts, η 1050ti θα τον καλύψει νομίζω. 170€ γιατί όχι; Είναι φυσιολογική η τιμή. Έτσι κι αλλιώς σε αυτές τις τιμές ''παίζει'' η συγκεκριμένη κάρτα. Μετά υπάρχει η rx 470 η οποία όμως βγαίνει αρκετά ακριβότερη, γύρω στα 215€. Μονο φυσιολογικη δεν ειναι αυτη η τιμη για αυτα που προσφερει η καρτα.Καρτα των 145-150ε βαρια μαξ ειναι.Ναι μπαινει στη μεση ο παραγοντας ελλαδα,φπα,ποσοστο κερδους,μεσαζοντας κλπ αλλα μη πιανομαστε και κοροιδα.Αλλα θα μου πεις αλλος πληρωνει...Το καλυτερο ειναι να κανει καποιος την αγορα σε ευνοικο timing.Φιλικα παντα και δεν εχει να κανει με το ατομο που προτεινει.
jeandoumpier Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μονο φυσιολογικη δεν ειναι αυτη η τιμη για αυτα που προσφερει η καρτα.Καρτα των 145-150ε βαρια μαξ ειναι.Ναι μπαινει στη μεση ο παραγοντας ελλαδα,φπα,ποσοστο κερδους,μεσαζοντας κλπ αλλα μη πιανομαστε και κοροιδα.Αλλα θα μου πεις αλλος πληρωνει...Το καλυτερο ειναι να κανει καποιος την αγορα σε ευνοικο timing.Φιλικα παντα και δεν εχει να κανει με το ατομο που προτεινει. Φυσιολογική για τα ελληνικά μέχρι τώρα δεδομένα εννοώ. Μάλιστα τελευταία έχει πέσει και η τιμή της κατά βάση. Ναι βρε φιλικά μιλάμε, εννοείται. Εσύ το λες με την έννοια σχέσης τιμής/απόδοσης της κάρτας γενικότερα και κυρίως στα ελληνικά μαγαζιά απ'ότι κατάλαβα, και όχι συγκεκριμένα γι'αυτή την επιλογή. Διότι η συγκεκριμένη υλοποίηση, είναι στην τιμή που βρίσκεται και στα υπόλοιπα μαγαζιά του skroutz.
Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Φυσιολογική για τα ελληνικά μέχρι τώρα δεδομένα εννοώ. Μάλιστα τελευταία έχει πέσει και η τιμή της κατά βάση. Ναι βρε φιλικά μιλάμε, εννοείται. Εσύ το λες με την έννοια σχέσης τιμής/απόδοσης της κάρτας γενικότερα και κυρίως στα ελληνικά μαγαζιά απ'ότι κατάλαβα, και όχι συγκεκριμένα γι'αυτή την επιλογή. Διότι η συγκεκριμένη υλοποίηση, είναι στην τιμή που βρίσκεται και στα υπόλοιπα μαγαζιά του skroutz. Προφανως και μιλαω για την κακη σχεση τιμης/αποδοσης της 1050 ti σε αυτες τις τιμες ελλαδος γενικα (οπως και της 470 στα 210).Τη καθιστουν ασυμφορη ως επιλογη.Εχει που εχει αλμυρο σχετικα msrp απο την nvidia+τους AIB,μπαινουν στη μεση και τα αλλα και εχεις αυτο το αποτελεσμα. 1
GhostDel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 170 παιρνω 480 4gb εδω Γερμανια, καλα μας κανουν οι Γερμανοι.
rattler996 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 παιδεια ευχαριστω πολυ για υον χρονο σας .μια σκεψη ειναι να στησω αρχικα το συστημα χωρις καρτα και η αγορα να γινει απο εξω σε καποια στιγμη...απλα χρειαζομουν ενα pc να κανω την δουλεια μου με μια καλη σχετικα βαση για μια καρτα μετα. παιδεια ευχαριστω πολυ για υον χρονο σας .μια σκεψη ειναι να στησω αρχικα το συστημα χωρις καρτα και η αγορα να γινει απο εξω σε καποια στιγμη...απλα χρειαζομουν ενα pc να κανω την δουλεια μου με μια καλη σχετικα βαση για μια καρτα μετα.
rattler996 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 τι εννοει ο ποιητης?σκεφτομαι για αγορα καρτας ποιο μετα θα εχω προβλημα? διαβασα σε μια συγκριση για τις μητρικες οτι η b250m και b250 pro4 δεν δεχονται επεξεργαστες με onboard γραφικα
tanasen01 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Έχει αρκετά δυνατή ενσωματωμένη gpu ο επεξεργαστής (οποιοσδήποτε από τους 2 που προτάθηκαν) οπότε δεν θα χεις πρόβλημα. Σε χαμηλή ανάλυση (720p) θα παίζει όλους τους καινούριους τίτλους στο low.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα