logistoulis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Καλά... εδώ έχουν "πηδήσει" ένα σορό ταινιάρες, δεν θα "πηδούσαν" κι αυτήν; Απλά, επαναλαμβάνομαι: Πλέον στις μέρες μας, υπάρχει "Μεσαίωνας". Δεν υπάρχουν ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ καινοτομίες, ιδέες, "επαναστάσεις", νέα πράγματα. Θες μια επιτυχία; ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ μια παλιότερη (και την "πηδάς ολίγον")! + αμέτρητες ταινίες με υπερήρωες υπερήρωες μέχρι να σβήσει ο ήλιος
sober_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 γιατιιιιιιι ;; ειναι μια χαρα ετσι οπως ειναι...δε χρειαζεται κανενα ριμεϊκ.
nvluc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Είναι απλά ιεροσυλία το να πειράξουν-ξαναγυρίσουν την τριλογία του Matrix. To Matrix είναι πολύ παραπάνω από μια ταινία. Είναι μια άψογη κινηματογραφική εκδοχή της πραγματικότητας που βιώνουμε όλοι μέσα από τον περιορισμό των πέντε αισθήσεων. Είναι πολύ παραπάνω από μια τριλογία ταινιών δράσης. Εχει ατελείωτα μηνύματα και συμβολισμούς και καταλήγει με ένα δυνατό επισφράγισμα της αδύναμης ανθρώπινης φύσης - απλά θυμηθείτε την στιχομυθία στην τελευταία σκηνή της τριλογίας. Πέρα βέβαια από τις παραπάνω προσωπικές απόψεις, το να ξαναγυρίζεται μια ταινία 18 ετών που ήταν ήδη πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή της, είναι τουλάχιστον ανόητο.
kargo130 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εγω πιστευω οτι πρεπει σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε ψυχολογικα για remake του αρχοντα. Γιατι πλεον τιποτα δεν τους κρατα απο το να τα ξεφτιλισουν ολα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εγω πιστευω οτι πρεπει σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε ψυχολογικα για remake του αρχοντα. Γιατι πλεον τιποτα δεν τους κρατα απο το να τα ξεφτιλισουν ολα. Γίνονται ακόμα δικαστήρια νομίζω μεταξύ του Tolkien Estate και της Warner Bros... 2
foxgre Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Για ποιον ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ λόγο θα πρέπει να γίνει remake του Matrix? ΥΓ. Φυσικά έγχρωμος στη θέση του Νίο, για να είμαστε πολιτικά ορθοί. Και φυσικά γυναίκα στη θέση του Μορφέα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. 3
palawiaris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πάνω από 15 λεπτά δεν κατάφερα να δω το Matrix.Οπότε λεηλατήστε το.Το ίδιο μου κάνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πάνω από 15 λεπτά δεν κατάφερα να δω το Matrix.Οπότε λεηλατήστε το.Το ίδιο μου κάνει. Τι προλαβες να δεις σε 15' ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πάνω από 15 λεπτά δεν κατάφερα να δω το Matrix.Οπότε λεηλατήστε το.Το ίδιο μου κάνει. Βαρβάτο bait, gg... 1
Undertaker25 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Και φυσικά γυναίκα στη θέση του Μορφέα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Σοβαρά τώρα? Δεν υπάρχει σωτηρία...
aris1986 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τι πανε να κανουν; Δεν εχουν ιερό και όσιο, αντε και fight club 2018 με Zac Effron για Tyler Dirten.
Jastonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Περσεφόνη θέλουμε 4fe3ae63f64cf53a17ddcd75ebcaa82c.jpg κομμένα αυτά τα σεξιστικά... its [insert current year]! 1
Regulus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Κι εγώ που πίστευα ότι θα ξαναγυρίσουν το Γκοτζίλα εναντίον Μέγατρον. Ρε δεν πάτε στο διάολο εκεί στο Hollywood. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα