Theodore1890 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Χαίρετε, ψάχνω για κινητό παιδιά και είμαι ανάμεσα στα δύο με μέγα αουτσάιντερ το Xperia M5. Βασικά με ενδιαφέρει η καλή λειτουργία ή κάμερα και ότι έξτρα καλό θα είναι. Το Lg αληθεύει πως έχει πρόβλημα εκεί που αποσπάται τα πράμα για τη μπαταρία? Ο επεξεργαστής πόσο δράμα είναι. Επίσης αν κάποιος ξέρει σε τι resolution βγάζει dng αρχείο και αν υπάρχει δυνατότητα με άλλη εφαρμογή να βγαίνει σε full resolution. Α και αν αναβαθνιστεί σε 7 μήπως κάποιος γνωρίζει. Για το Χperia X λίγο πολύ τα ξέρω και θα έλεγα τείνω προς αυτό. Για το Μ5 αν το χει κάποιος θα εκτιμούσα δυο λόγια.
Theodore1890 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Α και μήπως ξέρει κάποιος αν το Χ έρχεται μαζί με τον γρήγορο φορτιστή, ευχαριστώ.
Theodore1890 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Έχει ίδια κάμερα το Lg g5 με το Lg g5 SE και ίδιο display, οπότε κάποιος με G5 θα μπορούσε να πεί κάτι έχω διαβάσει πχ πως το display στο G5 'εχει μια απόχρωση πέρα απ΄ το κανονικό. Έλα παιδιά, πείτε κάτι Μήπως υπάρχει καλύτερη επιλογή ίσως στα 300ε με καλή κάμερα που δεν πρόσεξα? ή με λιγότερα χρήματα?
saruman123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μήπως υπάρχει καλύτερη επιλογή ίσως στα 300ε με καλή κάμερα που δεν πρόσεξα? ή με λιγότερα χρήματα?Honor 8 https://www.kaizerstore.gr/huawei-honor-8-dual-blue-eu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα