Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε guys τι κεντρο , σκαραμαγκα και hnm? Αντι να τα αφησω εξω απ τον καδο ειπα μηπως υπαρχει καμια οργανωση που τα μαζευει απ το σπιτι σου και τα μοιραζει ξερω γω. Ολα αυτα που λετε καλα ειναι αλλα δε θα μπω στη διαδικασια να τα κανω ουτε γω ουτε οποιος αλλος εχει την ιδια απορια και διαβασει το thread. Μεχρι εκει φτανει το ενδιαφερον μου βασικα για να μαι ειλικρινης, δε θα φορτωσω 4 σακουλες ρουχα ωμο να τις παω μεχρι κεντρο για να αλλαξω τον κοσμο

Δημοσ.

Ρε guys τι κεντρο , σκαραμαγκα και hnm? Αντι να τα αφησω εξω απ τον καδο ειπα μηπως υπαρχει καμια οργανωση που τα μαζευει απ το σπιτι σου και τα μοιραζει ξερω γω. Ολα αυτα που λετε καλα ειναι αλλα δε θα μπω στη διαδικασια να τα κανω ουτε γω ουτε οποιος αλλος εχει την ιδια απορια και διαβασει το thread. Μεχρι εκει φτανει το ενδιαφερον μου βασικα για να μαι ειλικρινης, δε θα φορτωσω 4 σακουλες ρουχα ωμο να τις παω μεχρι κεντρο για να αλλαξω τον κοσμο

Εσύ μπορεί να μη μπαίνεις στη διαδικασία αλλά μη γενικεύεις και για τους άλλους..

Άλλοι πάνε μέχρι την Αφρική μόνο και μόνο για να βοηθήσουν.

Στα του θέματος μην περιμένεις να εμφανιστεί κάποιος απο το πουθενά να τα πάρει απο το σπίτι σου.

Αν θες πάρε τηλ στην εκκλησία της περιοχής σου και πες τους αν ενδιαφέρονται να έρθουν να τα πάρουν.Μπορεί κάποιος να βρεθεί.

Αλλιώς αν είναι ρούχα αξιόλογα και θες να τα δώσεις σε μέλος του insomnia κάνε αυτό που σου είπα στο πρώτο μου post.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοι που πανε αφρικη μονο κ μονο για να βοηθησουν respect αλλα ειναι ελαχιστοι συγκριτικα με αυτους που δεν ασχολουνται k πετανε τα ρουχα τους στα σκουπιδια. Το γενικευω γιατι την αλλαγη προς το καλυτερο θα την δεις οταν το 99% που δεν ασχολειται καν ασχοληθει εστω και λιγο, εκει αλλαζει ο κοσμος. Τεσπα θενξ θα δω τι θα κανω.

Επεξ/σία από Kadaz
Δημοσ.

Κάποιοι περνάνε από κέντρο ή Εθνική και τους είναι εύκολο. Εσύ δεν έχεις πει καν που μένεις και περιμένεις να σου βρούμε κάτι δίπλα σου?

Δημοσ.

Για να δώσω 2 Trussardi μπλουζάκια δεν ήταν σε τέλεια κατάσταση.

Και ο ίδιος πήρε και τα δυο.

Πάντως απο την ιστορία σου δεν προκύπτει οτι σίγουρα τα ρούχα τα πούλησε η εκκλησία.

Μπορεί να τα χαρίσανε σε κάποιον και αυτός να τα πούλησε στη λαική.

Μην καταλήγουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό πιστεύω, στην εκκλησία και την πρόνοια πάνε κυρίως επαγγελματίες "άποροι" και ο,τι αρπάξει ο κώλος τους. Στην περιοχή μου τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει.

Δημοσ.

Πάντως απο την ιστορία σου δεν προκύπτει οτι σίγουρα τα ρούχα τα πούλησε η εκκλησία.

Μπορεί να τα χαρίσανε σε κάποιον και αυτός να τα πούλησε στη λαική.

Μην καταλήγουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Πάσο.

Έτσι κι αλλιώς η εκκλησία κάνει μπίζνες με τα λεφτά άλλων.

Γιατί να μου περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό.

Δημοσ.

Αν θες πάρε τηλέφωνο είτε στα χωριά SOS ή στην Φλόγα, και ρώτησέ τους αν θέλουν να τα στείλεις ώστε να τα χρησιμοποιήσουν

Δημοσ.

Γιατί δεν υπάρχει ακόμη εταιρία που να τα αγοράζει με το κιλό; Κάτι σαν ανακύκλωση; Είναι ασύμφορο;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/3/2017 στις 1:27 ΠΜ, gatokoritso είπε

Ακριβώς το h&m έχει πρόγραμμα συγκέντρωσης και ανακύκλωσης ρούχων.αμα τα ρούχα είναι καλά τα δωρίζουν σε άπορους άμα είναι πολύ ταλαιπωρημένα τα ανακυκλώνουν.Εσύ για τη πράξη σου περνεις κουπόνι για τη επόμενη αγορα σου.

Αλλιώς τα ρωτάς σε μκο όλο και κάτι θα σου πούνε :)

Ισχύει ακόμη αυτό το πρόγραμμα? Σου δίνουν έκπτωση σε μελλοντική αγορά?

Επεξ/σία από limplixos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...