Kadaz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εκανα εκκαθαριση σημερα με το μπρο και γεμισαμε 4 σακουλες σκουπιδιων με ρουχα. Ολα φοριουνται μερικα ειναι καινουργια , τα περισσοτερα μαρκες φαση element volcom κλπ. σκειταδικα απ το σχολειο και οτι μενει hnm κ.ο.κ. Το θεμα ειναι οτι δε μου παει να τα παρατησω διπλα στο καδο, ποια ειναι η ιδανικη λυση ειτε δωρεα ειτε καποια υπηρεσια που σου τα παιρνει οπως ο παλιατζης σου αδιαζει το σπιτι ξερω γω. Δεν εχω ιδεα οποτε η οποια συμβουλη θα εκτιμηθει
johnbond Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μπορείς να τα χαρίσεις στο insomnia..στο κατάλληλο thread. http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/page-759? Αλλιώς σε εκκλησίες κτλ μαζεύουν ρούχα και τα δίνουν σε άπορους. 1
insomnia888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 αν έχεις καμιά εκκλησία κοντά σου, ή έχει ο δήμος κοινωνική υπηρεσία, τα πας εκεί.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Είχα πάει μια φορά σε εκκλησία ρούχα. Πάω να τα αφήσω στο υπόγειο και βλέπω βουνά από ρούχα. Τα πήρα κι έφυγα. Αυτά που ήθελα να αφήσω εγώ ήταν ακριβά ρούχα και δεν ήθελα να χαθούν μέσα στο σωρό. Και σιγά μην τα δίνουν. Είναι τόσα πολλά τα ρούχα που ούτε που ασχολούνται. Μοίρασε τα σε γνωστούς και συγγενείς σου αφού λυπάσαι να τα ανακυκλώσεις ή να τα πετάξεις. Το h and m ανακυκλώνει ρούχα. Και σου δίνει κουπόνια έκπτωσης. Επίσης κάποιοι δήμοι έχουν κάδους ανακύκλωσης ρούχων. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 αν έχεις καμιά εκκλησία κοντά σου, ή έχει ο δήμος κοινωνική υπηρεσία, τα πας εκεί.Όχι στην εκκλησία.Έχουμε δώσει ρούχα στο παρελθόν όταν είχαμε λεφτά και μερικά τα αγόρασε γνωστός μου στη λαϊκή περίπου ενα μήνα μετά. Συγχύστηκα πάλι. 2
stelios18120 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πήγαινε τα σε "τοίχο καλοσύνης" Γκουγκλαρισε το και θα δεις που έχει Πας εκει,τα αφήνεις και όποιος έχει ανάγκη τα παίρνει. Έχω πάει πολλές φορές ρουχα και παπούτσια. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εκανα εκκαθαριση σημερα με το μπρο και γεμισαμε 4 σακουλες σκουπιδιων με ρουχα. Ολα φοριουνται μερικα ειναι καινουργια , τα περισσοτερα μαρκες φαση element volcom κλπ. σκειταδικα απ το σχολειο και οτι μενει hnm κ.ο.κ. Το θεμα ειναι οτι δε μου παει να τα παρατησω διπλα στο καδο, ποια ειναι η ιδανικη λυση ειτε δωρεα ειτε καποια υπηρεσια που σου τα παιρνει οπως ο παλιατζης σου αδιαζει το σπιτι ξερω γω. Δεν εχω ιδεα οποτε η οποια συμβουλη θα εκτιμηθει H&M και καθαρισες 1
gatokoritso Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ακριβώς το h&m έχει πρόγραμμα συγκέντρωσης και ανακύκλωσης ρούχων.αμα τα ρούχα είναι καλά τα δωρίζουν σε άπορους άμα είναι πολύ ταλαιπωρημένα τα ανακυκλώνουν.Εσύ για τη πράξη σου περνεις κουπόνι για τη επόμενη αγορα σου. Αλλιώς τα ρωτάς σε μκο όλο και κάτι θα σου πούνε 1
insomnia888 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Όχι στην εκκλησία. Έχουμε δώσει ρούχα στο παρελθόν όταν είχαμε λεφτά και μερικά τα αγόρασε γνωστός μου στη λαϊκή περίπου ενα μήνα μετά. Συγχύστηκα πάλι. ώπα, πώς ήξερες ότι ήταν τα δικά σου?
doubtful Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Είχα πάει μια φορά σε εκκλησία ρούχα. Πάω να τα αφήσω στο υπόγειο και βλέπω βουνά από ρούχα. Τα πήρα κι έφυγα. Αυτά που ήθελα να αφήσω εγώ ήταν ακριβά ρούχα και δεν ήθελα να χαθούν μέσα στο σωρό. Και σιγά μην τα δίνουν. Είναι τόσα πολλά τα ρούχα που ούτε που ασχολούνται. Μοίρασε τα σε γνωστούς και συγγενείς σου αφού λυπάσαι να τα ανακυκλώσεις ή να τα πετάξεις. Το h and m ανακυκλώνει ρούχα. Και σου δίνει κουπόνια έκπτωσης. Επίσης κάποιοι δήμοι έχουν κάδους ανακύκλωσης ρούχων. Καρφιτσωστε αυτο το σχόλιο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δεν θα έδινα ποτε το οτιδήποτε σε μια πολυεθνική, κρεμάστε τα σε ενα δεντρο αν βαριέστε να τρέχετε
idomeneas7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τελευταία φορά είχα αφήσει στους πρόσφυγες, στην στροφή του Σκαραμαγκά έχει στάση λεωφορείου που από το πρωί μέχρι το απόγευμα είναι διάφοροι εκεί. Περνάς, τα αφήνεις και θα τα πάρουν.
Στεφανος123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μια βολτα στο κεντρο να πατε,θα δειτε τοσους αστεγους.Δωστε τα σε αυτους. κρεμάστε τα σε ενα δεντρο αν βαριέστε να τρέχετε Kαλυτερα να τα πεταμε στους δρομους κατω λεω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα