Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] SAMSUNG UE55KU6000WXXH 599€ ΜediaMarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Oχι, η 50αρα θα ειναι μικρη. Και 55αρα στο 2.6 καπως μικρη ειναι στην πραξη για το 4Κ! Στο 2.20 θα εισαι αψογα!

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά στο skroutz δεν υπάρχει η ποικιλία των καταστημάτων που υπήρχε παλιά.

Λογικό είναι όταν το skroutz σε χρεώνει ΚΑΙ με τα κλικ , που κάνει ο επισκέπτης!
  • Like 1
Δημοσ.

Μια βοήθεια παιδιά.Για υπνοδωμάτιο με αποσταση 2,20 με 2,60 μετρα αποσταση, για gaming χρήση και για ταινιες (ps4, pc), είναι υπερβολικα μεγάλη;Μηπως ειναι καλυτερα να πάω στην πενηνταρα;

ακομα και ολος ο τοιχος να ηταν οθονη, παλι μικρη θα σου φαινοταν μετα απο λιγο.

σκεψου οτι ειμαι σε 3 μετρα αποσταση με προτζεκτορα στον τοιχο 70" οθονη!

• Like 3
Δημοσ.

Oχι, η 50αρα θα ειναι μικρη. Και 55αρα στο 2.6 καπως μικρη ειναι στην πραξη για το 4Κ! Στο 2.20 θα εισαι αψογα!

Nope, ιδανικά για 4k περιεχόμενο θα έπρεπε να είναι γύρω στο 1.40 - 1.60. Στα 2.20 όχι απλά δε θα το αντιλαμβάνεται πλήρως, πιθανότατα δε θα βλέπει καμιά διαφορά από τα 1080p, άντε κάνα 5-10% αν έχει καλό eyesight. Προσωπικά, μιας και το σημαντικότερο θα έπρεπε να είναι το σε ποια απόσταση βλέπεις άνετα, κάθομαι στο 1.70 από την 49αρα μου και παίζω 1440p.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ειπα "ιδανικα", 100 φορες εχουμε δωσει πινακες και τα εχουμε πει. Ρωτησε μηπως πρεπει να παει στην 50αρα αντι για 55αρα μην ειναι πολλες οι 55 ιντσες για 2.20-2.60 που ειπε. Με την 55αρα ως επιλογη στα 2.20 (κατω οριο δικο του) θα ειναι αψογα, μαλιστα στα 2.60 (ανω οριο του) ειναι σχετικα μικρη ειπα για να μην φοβουνται οτι ειναι μεγαλη. (ο κοσμος τον εχει απο παλια με τις crt τον φοβο, πιθανον και απο καποιους πωλητες που δεν ξερουν τι τους γινεται).    ;) Στα 2.20 βλεπεις διαφορά απο το 1080p με 55αρα, σαφως! Καρατσεκαρισμενο.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ειπα "ιδανικα", 100 φορες εχουμε δωσει πινακες και τα εχουμε πει. Ρωτησε μηπως πρεπει να παει στην 50αρα αντι για 55αρα μην ειναι πολλες οι 55 ιντσες για 2.20-2.60 που ειπε. Με την 55αρα ως επιλογη στα 2.20 (κατω οριο δικο του) θα ειναι αψογα, μαλιστα στα 2.60 (ανω οριο του) ειναι σχετικα μικρη ειπα για να μην φοβουνται οτι ειναι μεγαλη. (ο κοσμος τον εχει απο παλια με τις crt τον φοβο, πιθανον και απο καποιους πωλητες που δεν ξερουν τι τους γινεται).    ;) Στα 2.20 βλεπεις διαφορά απο το 1080p με 55αρα, σαφως! Καρατσεκαρισμενο.

Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε! Eίχα και εγώ τι ίδιες φοβίες (δαιμονοποιημένες νοοτροπίες CRT γενιάς, όπου απο 40" και πάνω ήταν λες και εβαζες σπίτι σου πυρινικό αντιδραστήρα και ήθελες τουλάχιστον 10τμ χώρο στο δωμάτιο για την tv).

Μετά απο διάβασμα στο google και βλέοντας το και στην πράξη, 55" στα 2,5 μέτρα είναι όσο χρειάζεται.

optimal-viewing-distance-television-grap

πλέον η 42 που έχω στο σαλόνι στα 2,5 - 3 μέτρα, μου φένεται λες και παίζω gameboy color.

http://uk.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship

• Like 2
Δημοσ.

Μια βοήθεια παιδιά.Για υπνοδωμάτιο με αποσταση 2,20 με 2,60 μετρα αποσταση, για gaming χρήση και για ταινιες (ps4, pc), είναι υπερβολικα μεγάλη;Μηπως ειναι καλυτερα να πάω στην πενηνταρα;

απλά να ξέρεις όταν τη βάλεις στη θέση την πρώτη φορά θα πάθεις ένα μικρό σοκ απο το μεγεθος. Μετά απο καμια ώρα gameplay όλες οι άλλες θα σου φαίνονται μικρές. Το μόνο αρνητικό που έχουν αυτές οι τεράστιες tv είναι ότι δεν έχουν περιστρεφόμενο άξονα.

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο αρνητικό που έχουν αυτές οι τεράστιες tv είναι ότι δεν έχουν περιστρεφόμενο άξονα.

Δηλαδή η συγκεκριμένη του τίτλου έχει μηδέν περιστροφή ή πολύ λίγες μοίρες ? (πχ 15-30)

Δημοσ.

Δηλαδή η συγκεκριμένη του τίτλου έχει μηδέν περιστροφή ή πολύ λίγες μοίρες ? (πχ 15-30)

https://www.amazon.co.uk/forum/-/Tx2C5YKFJN6OFBH/ref=ask_ql_ql_al_hza?asin=B01EV7LI76

οχι. το ίδιο ισχύει και για τις ks7000-8000, παρόλο που σε ξεγελάει η βάση. γενικά το rotation έχει ψιλοκαταργηθεί γιατί είχαν σημειωθεί πολλές τούμπες, ιδικά σε αυτές τις ιντζες που το μεγεθος είναι μεγάλο.

Δημοσ.

Το ότι 55>50 γενικά ως μέγεθος για την απόσταση του, εννοείται. Το θέμα είναι ότι είπες ότι στα 2.20 για 4Κ περιεχόμενο, η 50αρα είναι μικρή ενώ με την 55άρα θα είναι άψογα. Αυτό δεν είναι συνώνυμο του ιδανικά? Επίσης άμα έχετε δώσει πίνακες 100 φορές όπως λες, θα έβλεπες ότι συμφωνούν με αυτά που λέω, μήπως να τους ξαναρίξετε μια ματιά? Ας παραθέσω και δυο calculators, εκ των οποίων ο πρώτος ειδικά είναι εξαιρετικός http://referencehometheater.com/2013/commentary/4k-calculator/  http://ca.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship Το καρατσεκαρισμένο τώρα δε μου λέει κάτι, μπορώ κι εγώ να σου πω το ίδιο. Δεν έχω επιθετικό ύφος ή κάτι κι έχω σιχαθεί τα internet arguments, αλλά εντάξει μη λέμε κι άλλα ντ'άλλα.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα αν κρινω απο αυτα που λες, αλλα δεν πειραζει καθολου.  Υγεια. :)

Σημασια εχει οτι ο φιλος που ρωτησε καταλαβε και ξερει πλεον ποια απο τις δυο πρεπει να παρει, εφυγε απο το διλημμα του.

Εσυ του λες εμμεσως (πινακες) οτι ουτε η  70αρα στα 1400 που παιζει αυτες τις μερες για το υπνοδωματιο στα 2.6μ δεν ειναι αρκετη αφου δινουν 75+ αλλα ο ανθρωπος λογικα δεν διαθετει τοσα. Επισης πρεπει να του διευκρινησεις οτι οταν παρει την 80αρα για τα 2.60 στο υπνοδωματιο δεν πρεπει να βαλει τιποτα αλλο να δει παρα μονο 4K bluray, γιατι αν βαλει κανενα τηλεοπτικο πχ, θα ειμαστε ολοι κατω απο το παραθυρο του για να την παρουμε και να φυγουμε.  :-D Θα ειναι ολα ιδανικα!  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για την βοήθεια σας!Την παρήγγειλα τελικά  την 55άρα από τα public.Μέχρι τώρα είχα μια 40" και μου είχαν βγει τα μάτια προσπαθώντας να διαβάσω τα γράμματα παίζοντας ps4.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα αν κρινω απο αυτα που λες, αλλα δεν πειραζει καθολου.  Υγεια. :)

Σημασια εχει οτι ο φιλος που ρωτησε καταλαβε και ξερει πλεον ποια απο τις δυο πρεπει να παρει, εφυγε απο το διλημμα του.

Εσυ του λες εμμεσως (πινακες) οτι ουτε η  70αρα στα 1400 που παιζει αυτες τις μερες για το υπνοδωματιο στα 2.6μ δεν ειναι αρκετη αφου δινουν 75+ αλλα ο ανθρωπος λογικα δεν διαθετει τοσα. Επισης πρεπει να του διευκρινησεις οτι οταν παρει την 80αρα για τα 2.60 στο υπνοδωματιο δεν πρεπει να βαλει τιποτα αλλο να δει παρα μονο 4K bluray, γιατι αν βαλει κανενα τηλεοπτικο πχ, θα ειμαστε ολοι κατω απο το παραθυρο του για να την παρουμε και να φυγουμε.  :-D Θα ειναι ολα ιδανικα!  :-D

Δεν είπα αυτά που είπα με γνώμονα την περίπτωσή του για να λάβω υπόψιν budget, γενική χρήση κτλ, είδα απλά αυτό που είπες για το 4Κ και σχολίασα συγκεκριμένα αυτό και μόνο αυτό. Οπότε ή εσύ δεν κατάλαβες ή απλά πας από δω κι από κει για να έχεις κάτι να πεις προκειμένου να μην παραδεχτείς το "λάθος" σου(το οποίο θα ήθελε και τρομερό σθένος γιατί είναι μέγα πταίσμα...λολ). Υγεία μωρέ  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...