Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ψιλό off topic, αλλά γιατί τα Public και MediaMarkt δεν φαίνονται πια στο σκρούτζ ? Τα έκοψαν κι αυτά μετά το eshop ? Δεν ξερω αν τα εκοψαν οπως λες και δεν ξερω για ποιο λογο μπορει αυτο να κοψει εναν πελατη τους. Πιο πιθανο μου ακουγεται να εκοψαν αυτα το σκρουτζ. Υπαρχουν σε αλλες μηχανες αναζητησης τιμων. Για να γυρισουμε στο θεμα, οποιος δωσει 5ετη εγγυηση θα ξεπουλησει. Ειναι κατι που το δινουν πολυ συχνα αυτα τα μαγαζια (ΜΜ και παμπλικ), και δεν θα επαιρνα τηλεοραση χωρις αυτη την (δωρεαν φυσικα εννοω) παροχη, δεν θα αγοραζα δηλαδη σε στιγμη που δεν την δινουν. 1
iparou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Γενικά στο skroutz δεν υπάρχει η ποικιλία των καταστημάτων που υπήρχε παλιά. Πράγματι. Τα περισσότερα μεγάλα δεν υπάρχουν. Μόνο Κωτσόβολος και You. Κρίμα. Προφανώς οι μεγάλοι δεν ήθελαν να πληρώνουν νταβατζιλίκι στο σκρουτζ. Και δυστυχώς το bestprice δεν αποτελεί καλλή εναλλακτική μιας και δεν έχει πολλά καταστήματα. Δεν ξερω αν τα εκοψαν οπως λες και δεν ξερω για ποιο λογο μπορει αυτο να κοψει εναν πελατη τους. Πιο πιθανο μου ακουγεται να εκοψαν αυτα το σκρουτζ. Υπαρχουν σε αλλες μηχανες αναζητησης τιμων. Αυτό εννοούσα κι εγώ. ότι δεν δέχονταν να πληρώνουν τις προμήθειες στο σκρουτζ. Ποιες άλλες αξιόλογες μηχανές αναζήτησης της ελληνικής αγορά υπάρχουν ? Και πάλι σορρυ για το οφφ τοπικ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/492600-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD/ 1
iparou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/492600-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD/ Thx
NoiSy MaN Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/9757182/LG-55UH615V.html παιδιά είναι καλυτερη αυτή η lg πιστεύετε από τη samsung ? Όχι
panos7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Kodi υποστηρίζει;; οχι γιατι το kodi ειναι σε android και windows
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Άντε και πήρε κάποιος μια 4K TV τώρα που οι τιμές έχουν πέσει. Τι γίνεται με τα παιχνίδια; Δεν ξέρουμε για τα Input Lag τους. Δυστυχώς δεν υπάρχουν Reviews για τις περισσότερες τηλεοράσεις.
Zorz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Άντε και πήρε κάποιος μια 4K TV τώρα που οι τιμές έχουν πέσει. Τι γίνεται με τα παιχνίδια; Δεν ξέρουμε για τα Input Lag τους. Δυστυχώς δεν υπάρχουν Reviews για τις περισσότερες τηλεοράσεις. Σε ένα από τα review που έβλεπα εχθές στο youtube έλεγε ότι έχει πολύ καλό input lag. Εμένα μου είναι αδιάφορο απλά θυμάμαι ότι το είδα.
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πάρα πολύ καλά τα 20ms. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω προς 4K TV να παίζω κάνα Game. Θα ήθελα πολύ το FIFA σε 4K.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ετσι οπως το βλεπω παντως πλεον σημερα, πιθανολογω να ειναι πτωση τιμης μονιμη στον δρομο για το ξεστοκαρισμα. Την εβαλαν 599 ακομα και πολλα μικροτερα μεχρι "αγνωστα" μαγαζια. Μεχρι που σκεφτομαι να το κλειδωσω. : Αντε να σας δωσει κανενας και τα 5 χρονια εγγυηση που εγραψα και χθες ωστε να κανει μια προσφορα ως μαγαζι στην ουσια, να ξεφυγει απο την μαζα των μαγαζιων. (Θα την επαιρνα και εγω με 5 χρονια δωρο εγγυηση αν ηταν η 6400, την 6000 οχι γιατι θελω DVB-S2! Εδω, τι να κανουμε, δεν φερνει η samsung hellas -πιστή στην τακτικη της τοσα χρονια-, την dual tuner (t+s) 55KU6079 που ειχε μπει Γερμανια 599€ 2-3 φορες προσφατα, αλλα την "γυμνη" απο dvb-s2 6000)
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Οχι, ειναι το μονο που γραφω απο αποψη χαρακτηριστικων στο πρωτο ποστ του τοπικ αφου κατα τα αλλα ειναι καλη και δεν χρειαζεται κατι αλλο αναφορα!
taskounis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μια βοήθεια παιδιά.Για υπνοδωμάτιο με αποσταση 2,20 με 2,60 μετρα αποσταση, για gaming χρήση και για ταινιες (ps4, pc), είναι υπερβολικα μεγάλη;Μηπως ειναι καλυτερα να πάω στην πενηνταρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα