Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post-204012-0-30697700-1489603320_thumb.png

Καλώδιο ΜΟΝΟ για φόρτιση (όχι για data transfer δηλαδή) που πιάνει στον κρίκο των κλειδιών με μαγνητάκια. Tο έχουν ακόμη μισή τιμή σαν προσφορά Black Friday στα $5.90 και πάει $4.72 με κωδικό GADGETFLOW (-20%).

Τα μεταφορικά είναι $3.90. Αν προσθέσεις και άλλα κομμάτια, τα μεταφορικά ανεβαίνουν ελάχιστα (10-20 λεπτά) οπότε αξίζει πολύ περισσότερο αν θες να πάρεις πάνω από ένα.

Για όποιον χρειάζεται κάτι τέτοιο, νομίζω είναι καλή η τιμή.

Παρήγγειλα πριν κανά μήνα και ήρθε σήμερα. Είχα το απλό inCharge (όχι το Bolt) που έκανε και για δεδομένα και ήταν πολύ βολικό και ανθεκτικό. Δεν μου είχε φύγει ποτέ από τα κλειδιά. Το έχασα μια φορά που το έβαλα χύμα σε μια τσέπη. Το Bolt υποτίθεται φορτίζει πιο γρήγορα όταν το βάζεις στον υπολογιστή και μιας και είναι μισή τιμή από το απλό και σχεδόν ποτέ δε το είχα χρησιμοποιήσει για data, πήρα αυτό τώρα.

(Το lightning ΔΕΝ είναι MFI certified. Εγώ δεν είχα πρόβλημα ένα χρόνο που το χρησιμοποίησα. Στο Άμαζον έχει 4 αστέρια αλλά και κάποιες κακές κριτικές).

(Μόλις δοκίμασα και ο κωδικός GADGETFLOW ισχύει και για το απλό και για usb c αλλά αυτά, στα ~$10 + μεταφορικά, δε τα λες και προσφορά...)

Δημοσ.

Θσ το πάρω γιατί είδα το βιντεάκι και θέλω να βοηθήσω τους co-funders να φάνε κάτι

(100 κιλά κι οι τρεις μαζί)

:P

• Like 3
Δημοσ.

Ενδιαφέρον concept αλλά η τιμή λιγάκι τσιμπημένη θα έλεγα. Στην τιμή βρίσκεις powerbank μαζί με καλωδιάκι(οχι για τα κλειδιά βέβαια).

Πάντως από προσωπικές εμπειρίας πιο συχνά έχω χρειαστεί καλωδιάκι για να μεταφέρω ένα αρχείο παρά για φόρτιση όταν είμαι έξω :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...