besddimo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλώδιο ΜΟΝΟ για φόρτιση (όχι για data transfer δηλαδή) που πιάνει στον κρίκο των κλειδιών με μαγνητάκια. Tο έχουν ακόμη μισή τιμή σαν προσφορά Black Friday στα $5.90 και πάει $4.72 με κωδικό GADGETFLOW (-20%). Τα μεταφορικά είναι $3.90. Αν προσθέσεις και άλλα κομμάτια, τα μεταφορικά ανεβαίνουν ελάχιστα (10-20 λεπτά) οπότε αξίζει πολύ περισσότερο αν θες να πάρεις πάνω από ένα. Για όποιον χρειάζεται κάτι τέτοιο, νομίζω είναι καλή η τιμή. Παρήγγειλα πριν κανά μήνα και ήρθε σήμερα. Είχα το απλό inCharge (όχι το Bolt) που έκανε και για δεδομένα και ήταν πολύ βολικό και ανθεκτικό. Δεν μου είχε φύγει ποτέ από τα κλειδιά. Το έχασα μια φορά που το έβαλα χύμα σε μια τσέπη. Το Bolt υποτίθεται φορτίζει πιο γρήγορα όταν το βάζεις στον υπολογιστή και μιας και είναι μισή τιμή από το απλό και σχεδόν ποτέ δε το είχα χρησιμοποιήσει για data, πήρα αυτό τώρα. (Το lightning ΔΕΝ είναι MFI certified. Εγώ δεν είχα πρόβλημα ένα χρόνο που το χρησιμοποίησα. Στο Άμαζον έχει 4 αστέρια αλλά και κάποιες κακές κριτικές). (Μόλις δοκίμασα και ο κωδικός GADGETFLOW ισχύει και για το απλό και για usb c αλλά αυτά, στα ~$10 + μεταφορικά, δε τα λες και προσφορά...)
saxos55 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Θσ το πάρω γιατί είδα το βιντεάκι και θέλω να βοηθήσω τους co-funders να φάνε κάτι (100 κιλά κι οι τρεις μαζί) 3
carolosjk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ενδιαφέρον concept αλλά η τιμή λιγάκι τσιμπημένη θα έλεγα. Στην τιμή βρίσκεις powerbank μαζί με καλωδιάκι(οχι για τα κλειδιά βέβαια). Πάντως από προσωπικές εμπειρίας πιο συχνά έχω χρειαστεί καλωδιάκι για να μεταφέρω ένα αρχείο παρά για φόρτιση όταν είμαι έξω 1
andreasece Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 1Α current flow? Πολύ λίγο, ειδικά για τόσο μικρό καλώδιο.. 1
dimitris_dimos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 http://www.ebay.com/itm/20cm-Charger-Cable-Keychain-Key-Ring-Micro-USB-8Pin-Data-Cord-for-Android-iPhone-/201766226744 2
geodimis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 http://www.ebay.com/itm/20cm-Charger-Cable-Keychain-Key-Ring-Micro-USB-8Pin-Data-Cord-for-Android-iPhone-/201766226744 Κάτοχος ή πρόταση;
dimitris_dimos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Κάτοχος ή πρόταση; Πρόταση που μοιάζει αρκετά με 1.5 Α, transfer data και πολύ πιο οικονομικό. Τώρα σαν ποιότητα δεν ξέρω κανένα από τα 2.
besddimo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Όπως είπα... Για όποιον χρειάζεται κάτι τέτοιο... Για κάτι παρόμοιο, υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα