Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To TAG Heuer Connected Modular 45 είναι το δεύτερο smartwatch που ανέπτυξε η ελβετική εταιρεία και, όπως και το πρώτο μοντέλο της, κοστίζει πολύ περισσότερο από το μέσο προϊόν της κατηγορίας, καθώς η τιμή του αγγίζει τα 1.600 ευρώ.

Το Connected Modular 45 διαθέτει λειτουργικό Android Wear 2.0 και, παρόλο που είναι αμφίβολο κατά πόσο θα του εξασφαλίσουν ικανοποιητικές πωλήσεις, έρχεται πάντως με αρκετά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Πρώτο από όλα το εντυπωσιακό του ντιζάιν, το οποίο δεν παραπέμπει σε smartwatch, το οποίο μάλιστα ο κάτοχός του μπορεί να προσαρμόσει στα αισθητικά του κριτήρια, χάρις στους εκατοντάδες συνδυασμούς από λουράκια, κάσες και προσόψεις που μπορεί να κάνει.

Το ρολόι είναι επίσης αδιάβροχο μέχρι βάθος 50 μέτρων, ενώ διαθέτει οθόνη αφής 1,4’’ που καλύπτεται από ζαφείρι, ώστε να είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές.

Η μπαταρία του έχει αυτονομία 24 ωρών, με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ενώ ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Atom Z34XX και RAM 512 MB. Διαθέτει επίσης GPS και τσιπ NFC, χωρίς ωστόσο να υποστηρίζει συνδέσεις LTE.

Link.png Site: ΤheΝextWeb

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατι τοσα λεφτα? Δεν αγοραζω μια κινεζια με 50 ευρω και να βαλω το theme της tag heuer... Και εγω που νομιζα οτι τα κοστολογουσαν τοσο ακριβα τα ρολογια θεμα μηχανισμου (τα αναλογικα) 

• Like 2
Δημοσ.

και εγω εδω με το mi band 2 των 25 ευρω :P

περα απο την πλακα καλα κανουν και το κοστολογουν τοσο

ετσι και αλλιως tag heuer και φθηνο δεν παει μαζι

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι τοσα λεφτα? Δεν αγοραζω μια κινεζια με 50 ευρω και να βαλω το theme της tag heuer... Και εγω που νομιζα οτι τα κοστολογουσαν τοσο ακριβα τα ρολογια θεμα μηχανισμου (τα αναλογικα) 

Αυτή είναι η ιδέα. Εσύ την κινεζιά κι ο άλλος το Tag. Οπότε τι παραπονιέσαι; :D

Δημοσ.

Αυτή είναι η ιδέα. Εσύ την κινεζιά κι ο άλλος το Tag. Οπότε τι παραπονιέσαι; :D

Αυτό ακριβώς

Για κάποιους ειναι θέμα πρεστίζ και μουρης. 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται, μακάρι να είχαμε τα φράγκα!
Ωστόσο κάπως αστείο να το φορτίζεις κάθε μέρα.
Με 1600 ευρώ και τέτοιο όνομα, έπρεπε να είχε μπαταρία πλουτωνίου και να κρατάει ένα μήνα τουλάχιστον! :P

Δημοσ.

Το ξέρετε ότι το 1ο μοντέλο της ξεπουλησε εντελώς;

Όσο για το καινούργιο μοντέλο, εγώ νόμιζα ότι θα βγει σε 2 μεγέθη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...