estel92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Την αγόρασα 11/3 και χθες μου έβγαλε ένα κόκκινο πιχελ κολλημένο δεν φαίνεται σε μαύρο χρώμα. Το DOA με πιάνει ; τι έχετε να προτείνεται ; και εχω και το αλλο εξής όταν πήγα να την κανω register στην dell για να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί τους είδα ότι κάποιος την εχει περάσει στο σύστημα τις dell απο τις 13/10/2016. Επικοινώνησα με το μαγαζί στο οποίο την αγόρασα και μου λένε ότι μαλλον το έκανε ο προμηθευτής και για το πιξελ μου είπαν να την παω απο εκεί. Τι λέτε να κάνω έλα αν έκανα Doa και έπερνα άλλη οθόνη αλλα δεν ξερω εαν γίνεται.
XMorsX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πηγαινε την απο το καταστημα οπως σου ειπανε για αρχη και βλεπεις μετα. 1
estel92 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Πηγαινε την απο το καταστημα οπως σου ειπανε για αρχη και βλεπεις μετα. Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι επικοινώνησαν με την dellκαι ότι η dell την αλλάζει μονο λέει αν εχει 6 τέτοια .. τι να κανώ; εχω ξενερώσει γιατι ειναι σε κεντρικό σημείο κι ολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα