ZELOMOTH Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Για ποιον δισκο μιλαμε? Δεν διαβασες τον τιτλο? Για τον αορατο! 1
rfc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Αυτο ειναι κατι που παντα το ρωταω, διοτι στους ssd παιζει το φαινομενο του ssd disappear syndrom. Αν το γοογλαρεις ειναι πολυ συχνο φαινομενο και το εχω συναντησει και εγω αρκετες φορες. 1
Diskimpex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ασυμβατότητα SATA της μητρικής όταν έχουμε ssd disappear και κάποιες φορές και λογισμικού δίσκου
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ε ναι απλα δεν καταλαβα αν τον ειχε καιρο τον δισκο η΄αν τον εβαλε τωρα πανω αλρα πολυ πιθανο..
rfc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εγω συγκεκριμενα εχω ενα λαπι που μια φορα το μηνα το παθαινει. Εχω στησει και πισι που απλα δε ξεκιναει και θελει βγαλε - ανοιγμα - κλεισε - βαλε για να τον δει..... οτιναναι λεμε.
joakim Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Κοίτα δέν είπα οτι ντε και καλά έχει αλλά ένας φίλος μου μου έφερε ένα με το ίδιο πρόβλημα και έτσι λύθηκε,εάν έχεις την καλοσύνη πές μας ποιό λαπτοπ έχεις για να είμαστε ποιο αναλυτικοί στις απαντήσεις μας. HP PAVILION DV7 3110 Για ποιον δισκο μιλαμε? TOSHIBA 620 GB
cpc464 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Απο ότι έψαξα 2 πιθανά αίτια βρήκα, το πρώτο ήταν στη σελίδα της HP και πρότεινε να αλλάξεις το καλωδιακι σύνδεσης του δίσκου στην μητρική, το δευτερο πάλι απο σελίδα της HP έλεγε να δείς εάν υποστηρίζεται ο δίσκος απο τον κατασκευαστή (HP) http://support.hp.com/us-en/product/HP-Pavilion-dv7-Entertainment-Notebook-PC-series/4074368/model/4116173/troubleshooting (δέν ξέρω άν έχεις το HP PAVILION DV7 3110 ev η κάποιο άλλο, δές την παραπάνω σελίδα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα