Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Σε λαπτοπ οταν το ανοιγουμε δεν βλεπει καθολου τον σκληρο.

Εκανα φορματ και το εσβησα.Οταν πηγα να το βαλω εμπρος,ουτε σκληρος ουτε τιποτα.

Ξανακανα φορματ,ολα καλα,αλλα οταν το εσβησα και πηγα να το ξαναξεκινησω, δεν βρισκει τον σκληρο ουτε καν και στα ΒΙΟS.

Που στο καλο τον παει και δεν τον βλεπει;

Και γραφει:boot device not found.

Δημοσ.

Δοκίμασε με άλλον σκληρό για αρχή

Δοκιμασα,αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο:δεν βλεπει δισκο.

Στο bios τον έχεις βάλει πρώτο?

Ή το CD αν θες αυτό πρώτο.

Αφου μετα απο το φορματ,δεν τον βλεπει πουθενα.

Αν βαλεις το δισκακι για φορματ ,τοτε τον βρισκει (και σε αφηνει να κανεις φορματ).

Δημοσ.

Δοκιμασα,αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο:δεν βλεπει δισκο.

Αφου μετα απο το φορματ,δεν τον βλεπει πουθενα.

Αν βαλεις το δισκακι για φορματ ,τοτε τον βρισκει (και σε αφηνει να κανεις φορματ).

πηγαινε στην διαχειριση δισκου στον πινακα ελεγχου βρες τον δισκο απο εκει με βαση το γραμμα π στον διχνει και απο disable καντον enable 

Δημοσ.

Λοιπον .......οταν ειναι σβηστο και παταω το κουμπι να αναψει,μπαινει στα windows MONO αν εχω το δισκακι των windows μεσα στο dvd player.

Αν ειναι κενο το dvd player δεν ξεκινανε τα windows.

Τι στο καλο συμβαινει ρε παιδια;που εχω κανει λαθος;τι δεν καταλαβαινω;

Δημοσ.

για δες στο boot του bios, αν λέει uefi αλλαξέ το σε legacy, και ξαναδοκίμασε.

Ε...αν σου πω οτι ΔΕΝ εχει τετοια επιλογη...τι θα μου πεις;  :mad:

Πολυ περιορισμενο το μενου των BIOS.

Δημοσ.

Ε...αν σου πω οτι ΔΕΝ εχει τετοια επιλογη...τι θα μου πεις;  :mad:

Πολυ περιορισμενο το μενου των BIOS.

Κοίτα δέν είπα οτι ντε και καλά έχει αλλά ένας φίλος μου μου έφερε ένα με το ίδιο πρόβλημα και έτσι λύθηκε,εάν έχεις την καλοσύνη πές μας ποιό λαπτοπ έχεις για να είμαστε ποιο αναλυτικοί στις απαντήσεις μας.

Δημοσ.

Αν στην εκκινηση σου βγαζει να πατησεις κανα f11  f10  f8 escape για boot menu τοτε πατα το και διαλεξε τον δισκο σου να ξεκινησει(το cd να το εχεις εκτος).   Αν ξεκινησει και ολα οκ τοτε στην επομενη επανεκκινηση μπες στο bios και βαλε τον δισκο ως πρωτη επιλογη εκκινησης.. Αν οχι τοτε πιθανο να αργοπεθαινει και οταν φορτωσεις windows κοιταξε τον με κανα hdsentinel..

Και ξανα κοιτα κι αυτο που σου ειπαν τα παιδια για uefi-legacy αν και δεν νομιζω γιατι αφου εκανες ηδη format σημαινει οτι ηδη θα ειναι οκ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...