Προς το περιεχόμενο

Αέριο LPG σε Kia Sportage 2.0 4x4 (2009 Μοντέλο). BRC, Lovato ή κάποιο άλλο?

dioskouros88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά! Τι λετε απο την εμπειρια σας να ταιριαζει καλυτερα σε Kia Sportage 2.0 4x4 (2009 Μοντέλο). Να κοιταξω για BRC, Lovato ή να δω καποια αλλη μαρκα. Ξερει κανενας τι ταιριαζει καλυτερα στο συγκεκριμενο μοντελο?? Ή ακομα καλυτερα υπαρχει καποιος που εχει το συγκεκριμενο Sportage και εχει βαλει αεριο..?? Και επισης να ξερετε καποιον καλο μαστορα αξιοπιστο Θεσσαλονικη ή γενικα Βορεια Ελλαδα, κατα προτιμηση Μακεδονία ή Δυτική Μακεδονία μεριά... Ευχαριστώ πάρα πολύ!! :) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κυριότερο είναι η σωστή ρυθμιση του συστήματος.

Εγω για παράδειγμα έχω Lovato Easy& Fast σε Honda Accord.

Σε 1 χρόνο έχω κανει 50.000χλμ χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Να κοιτάξεις να βάλεις κάποιο επώνυμο σύστημα(BRC,Lovato, Prins, Stag) ώστε να έχει και υποστήριξη στο μέλλον.

Ρώτησε και εδω που υπάρχει ήδη θέμα:http://www.insomnia.gr/topic/185683-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CF%82/

Το κυριότερο είναι η σωστή ρυθμιση του συστήματος.

Εγω για παράδειγμα έχω Lovato Easy& Fast σε Honda Accord.

Σε 1 χρόνο έχω κανει 50.000χλμ χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Να κοιτάξεις να βάλεις κάποιο επώνυμο σύστημα(BRC,Lovato, Prins, Stag) ώστε να έχει και υποστήριξη στο μέλλον.

Ρώτησε και εδω που υπάρχει ήδη θέμα:http://www.insomnia.gr/topic/185683-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CF%82/

Ευχαριστω πολυ Μελετη! Αν και παλι το σκφτομαι τελικα γιατι παλι διαβασα και απο τα παιδια εδω σε αλλα θεμματα οτι τελικα ισως να μην εχει και τοσο μεγαλη διαφορα στην οικονομια ισως λογω του οτι ανεβηκε και η τιμη του αεριου και συν τοις άλλοις μια ζωη ακουω για προβληματα με τα αερια απο ενα μεγαλο ποσοστο των οδηγων που εχουν εγκαταστησει αεριο οχι βεβαια απο ολους αλλα απο παρα πολλους οποτε ισως ειναι και λιγο ρισκο το αεριο τελικα για τον κινητηρα και τα αλλα μηχανικα μερη. Τι να κανουμε με την κατασταση που εχουμε μπλεξει προσπαθεις να βρεις οικομικες λυσεις ο ελληνας πλεον συνεχεια εχει αυτο στο μυαλο πως θα κανει οικονομια απο καποια πραγματα για να τουν μενουν στην τελικα και καποια λεφτα στην τσεπη. Ισως το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε (ειναι του πατερα το αυτοκινητο), ειναι να παρουμε την μεγαλη αποφαση και να το δωσουμε αυτο και να παρουμε καποιο οικογενειακο με μικροτερα κυβικα πχ 1600 -1800. Απο το τοτε που το πηραμε το 2009 καθε χρονο το μετανοιωνουμε, ο πατερας δινει σχεδον ειναι 1000ρικο καθε χρονο συνολικα  τελη κυκλοφοριας και φορο πολυτελειας, και ψαχνουμε καπως εναν τροπο να μειωσουμε καπως τα εξοδα του αυτοκινητου γενικως. Τελος παντων, και παλι ευχαριστω Μελετη να εισαι καλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...