andreraptis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Γεια σε όλους. Είμαι στην Πετρούπολη (ψηλά προς το θέατρο Πέτρας) και σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο μου στον ΟΤΕ. Έχω ADSL σύνδεση και είμαι οκ. Απλώς α) ο ΟΤΕ είναι πλέον ακριβός (και με το καινούργιο τέλος κτλ) και β) στην περιοχή μου δεν υποστηρίζει VDSL. Θα ήθελα να μάθω εάν αξίζει από την εμπειρία σας να πάω σε καμία άλλη εταιρεία (HOL, Wind) με λιγότερο κόστος (φυσικά) και με μεγαλύτερη ταχύτητα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
makfil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ρωτάς για vdsl σε περιοχή που δεν υποστηρίζεται και δεν διευκρινίζεις το λόγο. Αντίθετα, στο χάρτη βλέπω ότι έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ μέχρι και τη διασταύρωση 25ης Μαρτίου και Μαυρογένους, κοντά στο θέατρο. Δεν γνωρίζω αν έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο αλλά αυτό είναι κάτι που το μαθαίνεις. Σε καταφατική περίπτωση μαθαίνεις ποιοι εναλλακτικοί δίνουν από KV και επιλέγεις αυτόν που σε εξυπηρετεί περισσότερο με το πακέτο του, αφού οι ταχύτητες θα είναι ίδιες λόγω της μικρής απόστασης των συνδρομητών από το ΚΩ.
andreraptis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εγώ απλώς ζητάω προσωπική εμπειρία από κατοίκους της Πετρούπολης κυρίως για εταιρείες εκτός του OTE και κυρίως Wind και Vodafone. Και αυτό το λέω διότι τις τεχνικές και τις επίσημες πληροφορίες τις έχω λάβει από τα site και εκπροσώπους των εταιρειών.
dj_takis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εγώ έχω WInd και αν εξαιρέσεις ότι άργησε 4 μήνες να μου δώσει vdsl από την ημερομηνία που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ ότι είναι διαθέσιμο, πιάνω 50 ακριβώς και το attainable είναι 87. Μάλιστα όταν συνδέθηκα πρώτη φορά έπιανα 39, το έδωσα βλάβη, και αφού διαπίστωσε ο τεχνικός ότι δεν ήταν πρόβλημα της καλωδίωσής μου, το έδωσε στον ΟΤΕ και το διόρθωσαν. Πέρασε άλλος ένας μήνας όμως. Μένω κοντά στον Σκλαβενίτη στην Ανατολικής Ρωμυλίας. Αν ο ΟΤΕ δεν σου δίνει διαθεσιμότητα στο site, κανείς άλλος δεν θα σου δώσει. Ίσως να έχουν μπει καμπίνες και να μην έχουν ενεργοποιηθεί. Πάντως γενικά η Πετρούπολη υποστηρίζει VDSL πλέον. Κι επειδή είσαι πάρα πολύ μακριά από το αστικό κέντρο, η μόνη λύση να σου δώσουν VDSL είναι μέσω KV. Όταν γίνει αυτό διαθέσιμο, αν δεν είναι ήδη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα