mastoras007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Συντομα θα περαστούν οπτικές ίνες στην περιοχή μου και θα είμαι απο τους πρώτους που θα βάλω. Θέλω να μάθω καταρχάς αν θα χρειαστει να αγοράσω ρούτερ η αν δίνει ο ΟΤΕ η οπτική ίνα θα ειναι μέχρι το καφάο και απο εκεί και έπειτα απλό καλώδιο η θα απεράσει ο οτε οπτική ινα μέχρι το κτίριο?Αν ειναι μέχρι το καφάο θα εχω μεγαλη απόκληση στης ταχύτητες?η πρέπει απαράιτητα να περαστεί οπτική ινα μέχρι το ρουτερ? και αν πρέπει μέχρι το ρούτερ φαντάζωμαι ειναι δικά μου εξοδα. 1 οπτική ίνα θα αντιστοιχεί σε 1 γραμμη ιντερνετ?ρωτάω γιατί εγώ θέλω 2 διαφορετικές γραμμές. Ευχαριστώ.
bill2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 καλησπέρα ο οτε δίνει το speedport entry 2i η οπτική ίνα είναι μέχρι το καφαο απο το καφαο μεχρι το σπίτι σου θα έχεις χαλκό όπως και τώρα και παίζει να σου βάλει voip γτ σε όλες της νεες συνδέσεις είτε στης ανανεώσεις σου δίνει voip
mastoras007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δωρεαν θα το πάρω το voip? Η θα έχει τιποτα τέλη ανανέωσης κάνα 50άρι ** το εκανα edit
bill2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 οχι απλα το τηλεφωνο παλια με διαχωριστή δεν το σύνδεες τώρα το συνδεείς πάνω στο ρουτερ
makfil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Συντομα θα περαστούν οπτικές ίνες στην περιοχή μου και θα είμαι απο τους πρώτους που θα βάλω. Θέλω να μάθω καταρχάς αν θα χρειαστει να αγοράσω ρούτερ η αν δίνει ο ΟΤΕ η οπτική ίνα θα ειναι μέχρι το καφάο και απο εκεί και έπειτα απλό καλώδιο η θα απεράσει ο οτε οπτική ινα μέχρι το κτίριο?Αν ειναι μέχρι το καφάο θα εχω μεγαλη απόκληση στης ταχύτητες?η πρέπει απαράιτητα να περαστεί οπτική ινα μέχρι το ρουτερ? και αν πρέπει μέχρι το ρούτερ φαντάζωμαι ειναι δικά μου εξοδα. 1 οπτική ίνα θα αντιστοιχεί σε 1 γραμμη ιντερνετ?ρωτάω γιατί εγώ θέλω 2 διαφορετικές γραμμές. Ευχαριστώ. Εάν έχεις δύο τηλεφωνικές γραμμές μπορείς να ζητήσεις να συνδεθούν αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο, πολύ περισσότερο αφού η μηνιαία δαπάνη ανεβαίνει αρκετά και μάλιστα με τον ΟΤΕ. Τα KV δεν απέχουν πολύ από τους χώρους των συνδρομητών και οι απώλειες με το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ είναι μικρές. Μελέτησε και τη δυνατότητα σύνδεσης με τους εναλλακτικούς που έχουν φτηνότερα και πλουσιότερα πακέτα. Και μην βιάζεσαι.
mastoras007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 2 γραμμες θα μπουν γιατί προκειτε για νετ οχι σπίτι. 1 γραμμή για παιχνίδια και 1 για ιντερνετ με την ιδια γραμμη παιζει να ανεβάζουν ping στα games αλλά δέν το δοκίμασα κιόλας για να ξέρω..το φαντάζομαι. Τωρα να φανταστείς έχω 5 γραμμές για να καλύψω της ανάγκες με μέσο όρο περιοχής donload 7-8 και upload θα βαλεις τα κλάματα αν σου πώ.. Το μεγάλο το κεντρικό καφάο είναι περίπου καμιά 200-300αριά μέτρα αλλά εχω δεί και ένα μικρό περίπου στα 100 μέτρα εκει θα πάει οπτική ινα η μόνο στα μεγάλα-καινούρια που βάλαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα