ioakim100 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ειχα παρει μια καμερα το καλοκαιρι απο το gearbest την Original Elephone ELE Explorer 4K Ultra HD WiFi Action Camera. Τελος παντων μετα απο 2 μηνες χρηση δεν ανοιγε η καμερα ... Του εστειλα ticket πριν 2-3ης μερες και μου απαντησαν το παρακατω μηνυμα. Εχει κανεις καποιο παρομοιο περιστατικο για να ξερω τι να τους απαντησω ? Dear IOAKEIM, We would like to extend our apologies for this inconvenience. Kindly refer to our warranty policy here:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html After reviewing your case, it has passed 45 days money back guarantee, but you can send it back for free repair. First, you may check with the post office the cost to return the item before deciding. After reviewing your case, please review our possible solutions: 1)Return the item to us You can return the item to us in China as per our terms and conditions indicated in the link above. Once we receive the item, we will offer a free repair and send the item back to you. 2)Keep the item and accept a partial refund on Wallet (credit) We can offer a partial refund of your product value which is 6USD on your wallet and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your refund is USD 1=2 points, USD 3=3*2 points=>get 6 points etc) The refund will take 24 hours to process and appear in your GB wallet. You can use both your wallet and points to purchase your future products. Learn more about wallet benefits :http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html Check out how to use point :http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew In this case, you can keep the item and do not need to return it to us for this time. 3)Resend the same item with a partial payment We kindly ask you pay 40USD for the reshipping and handling fees. In that case, you will receive the item 10 to 25 working days after dispatch date. Please reconfirm your address as follows: Consignee name: Detailed address: City: State: Zip code: Country: Phone number: Can you please let me know your decision? You may consult your local post office the cost of returning the item back to us in China before deciding. If the customer has returned the package without prior authorization (RMA form), sends to the wrong address, returns an incorrect item, or submits an empty package, then again Gearbest reserves the right to refuse any compensation. I look forward to hearing from you. Thank you for your understanding.
stelios18120 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Το νούμερο 2 διάλεξε γιατί με τις αποστολές και επισκευές θα μπλέξεις Πες να σου δώσουν partial refund και απλά ζητά παραπάνω χρήματα μπας και σου δωσουν.μην περιμένεις μετά από 2 μήνες να πάρεις όλο το ποσό πίσω. Πόσα λεφτά είχες δώσει; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2017 από stelios18120
ioakim100 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 55 ειχα δωσει ... Αυτο σκευτομουν και εγω απλα δεν ξερω ποσα ακριβως θα μου γυρισουν πισω
stelios18120 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τουλάχιστον τα μισά πρότεινε τους γιατί το έχεις μόνο 2 μήνες. Κανε και παράπονα κτλπ και δες τι θα σου πουν.
petran91 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 55 ειχα δωσει ... Αυτο σκευτομουν και εγω απλα δεν ξερω ποσα ακριβως θα μου γυρισουν πισω "We can offer a partial refund of your product value which is 6USD on your wallet" Εγώ καταλαβαίνω πάντως ότι σου προσφέρουν 6$ πίσω..
ioakim100 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Και εγω αυτο με τα 6$ καταλαβα και δεν μου αρεσε καθολου.... θα τους στειλω μηνυμα με παραπονα για το refund
stelios18120 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 6$ ούτε για πλάκα πες τους... Τα μισά !! Αλλιώς πες τους εγώ και οι υπόλοιποι φίλοι μου δεν ξανααγοραζουμε τίποτα. Ξαναπες ότι το έχω μόνο 2 μήνες και μπλα μπλα κτλπ
ioakim100 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα τους πω οτι θα κανω κακο review για το site πιστευω να τσιμπισουν Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2017 από ioakim100
letom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μην πεις κατευθείαν αυτό με το κακό review, προσπάθησε πρώτα χαλαρά με διάλογο μήπως καταφέρεις να πάρεις μεγαλύτερο refund. Ή αν σκοπεύεις να αγοράσεις κάτι άλλο πες τους να σου δώσουν πολλά points, αυτό θα το δεχτούν πολύ πιο εύκολα. Μου έχει τύχει να μου δώσουν $35 σε points και χρησιμοποίησα σε άλλη αγορά που σκόπευα να κάνω.
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ότι θα δώσουν παραπάνω θα δώσουν. Απλά πρέπει να παίξεις σωστά.οχι κατευθείαν επίθεση,το πας σιγά σιγά και μετά κλιμακώνεις τον χαμό
adams24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 με τέτοια διαπραγμάτευση για eurogroup είστε μακάρι να τα πάρεις φίλε 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αφού το είπαν το οκ θα τα πάρει Απλά θα περιμένεις μέχρι και 10 εργάσιμες να ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα