Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, επειδη ο κωτσοβολος παιζει μαζι μας, προχωρησα σε ακυρωση παραγγελιας ipad air 2 32gb και σκεφτομαι να βαλω κοντα αλλα 100€ και να παρω το ipad pro 9.7 εναντι περιπου 600€. Ενταξει τα λεφτα ειναι πολλα οπως και να εχει και δεν περισσευουν αλλα θελω ενα καλο ταμπλετ για ολη την οικογενεια καθως και για εμενα που ειμαι φοιτητης πολυτεχνειου, ενα ταμπλετ που θα βγαλει πολλα χρονια απροβληματιστα. Ετσι εχω καταληξει σε αυτο του τιτλου. Αξιζει ή να διαλεξω καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα ή ακομα καλυτερα σε λιγοτερα χρηματα που θα καλυψει εξισου καλα τις αναγκες μου?

Δημοσ.

το 1ο βεβαια ...το συζητας ? απο οποια οπτικη γωνια και να το δεις τα καλυτερα ταμπλετ και σε πολλα αλλα συν ...πιο πολλα απο τα μηδαμηνα μειον που μπορει να εχει ενα ταμπλετ

Δημοσ.

το 1ο βεβαια ...το συζητας ? απο οποια οπτικη γωνια και να το δεις τα καλυτερα ταμπλετ και σε πολλα αλλα συν ...πιο πολλα απο τα μηδαμηνα μειον που μπορει να εχει ενα ταμπλετ

Μαλιστα ευχαριστω. Να μαντεψω ο Α9Χ αν και 2πυρηνος δεν εχει κανενα θεμα? Απο οτι βλεπω εχει πολυ καλο single core και multi core score

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι διάφορες iPad Air 2 και pro δεν είναι τόσο αισθητές από πλευράς επεξεργαστή στην πράξη. Έχω και τα δυο αλλά το pro είναι απόλαυση με τα 4 ηχεία, το flash, την δυνατότητα να γράψεις με το pencil , την ξεκούραστη οθόνη ,την απίστευτη μπαταρία λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης επεξεργαστή παρόλο το μικρό της μέγεθος. Αξίζει με το παραπάνω , τα όποια ευρώ σε σχέση με το air 2.

Άλλωστε και από το όνομα του δείχνει ότι είναι μια διαφορετική κατασκευή με ειδικα αξεσουάρ που το μετατρέπουν σε εργαλείο.

ΥΓ. Οι σύγκριση του αριθμού πυρήνων ειδικά σε μια συσκευή που χρησιμοποιεί το δικό της λειτουργικό είναι άκυρη. Το iOS έχει σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο επεξεργαστή και ο επεξεργαστής αντίστοιχα για αυτό. Γίνεται πλήρης η εκμετάλλευση του, που πολύ πολυπυρηνοι επεξεργαστές θα ζήλευαν. Αν στο μέλλον φτιάξει επεξεργαστή με περισσότερους πυρήνες , τότε το λειτουργικό θα προσαρμοστεί ανάλογα και πιθανών να φτάνει σε δυνατότητες ενός πολύ δυνατού pc , παρά tablet.

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...