Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν επειδή με τηλέφωνα κτλπ δεν ψήνομαι πλεον είμαι ήδη στο κατάστημα Πειραιώς.

Live μετάδοση: έχει τεμάχια διαθέσιμα,άλλαξε ομως η τιμή

είναι στα 20€ πλέον.οποτε δεν συμφέρει.

Ευχαριστουμε Στελιο!

Τελος λοιπον της προσφορας, τιτλος και κλειδωμα του θεματος. Αν το ξαναβαλουν 8.90 μου στελνετε πμ να το ανοιξω. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλος πήγε Πέμπτη ή Παρασκευή στα Leroy Λάρισας και βρήκε αρκετά στην τιμή προσφοράς

post-56289-0-50821900-1495566143_thumb.jpg

post-56289-0-14236400-1495566168_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως τα έχει παίξει λίγο το Power Bank. Το βάζω να φορτίσει από την 2.4 έξοδο και το κινητο κατεβαίνει αντι να ανεβαίνει. Μάλλον δίνει λίγα Ampere. Της xiaomi κλασεις ανώτερο. Αλλά κλαιν 9 ευρώ έκανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς αν το power bank μπορεί με κάποιο τρόπο να δίνει χαμηλό output (πχ για ρολόγια ή usb gadgets που χρειάζονται <0.5A).

Στα Xiaomi ξέρω ότι γίνεται.

Off-topic: Αυτό είναι το 343 post μου ;)

Επεξ/σία από epsilon753
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν το power bank μπορεί με κάποιο τρόπο να δίνει χαμηλό output (πχ για ρολόγια ή usb gadgets που χρειάζονται <0.5A).

Στα Xiaomi ξέρω ότι γίνεται.

Δεν γίνεται αυτό εδω. Δεν είναι μεγάλο θέμα αφού όσο θέλει θα τραβήξει το κάθε gadget.

Πάντως τα έχει παίξει λίγο το Power Bank. Το βάζω να φορτίσει από την 2.4 έξοδο και το κινητο κατεβαίνει αντι να ανεβαίνει. Μάλλον δίνει λίγα Ampere. Της xiaomi κλασεις ανώτερο. Αλλά κλαιν 9 ευρώ έκανε.

Πηγαινε το πίσω. Μπορεί αν έχουν να σου δώσουν άλλο.
Δημοσ.

Δεν γίνεται αυτό εδω. Δεν είναι μεγάλο θέμα αφού όσο θέλει θα τραβήξει το κάθε gadget.

Πηγαινε το πίσω. Μπορεί αν έχουν να σου δώσουν άλλο.

Τόσο ο φορτιστής του mi band 2 όσο και το xiaomi led λειτουργούν για λίγο και μετά σταματούν, σαν να είναι υπερβολικά μεγάλη η ένταση που δίνει το power bank. Εννοείται ότι tablet, κινητά, το raspberry δεν έχουν θέμα.

Δημοσ.

δεν είναι θέμα μεγαλης έντασης. Το αντίθετο.

Τα περισσότερα power banks κόβουν την φόρτιση όταν το τηλέφωνο τραβάει με λίγη ένταση γιατί ο προγραμματισμός τους καταλαβαίνει ότι η φόρτιση τελειώσε.

Τα smartwaches και τα bands τραβάνε με ένταση ρεύματος κάτω από το κατώφλι του power bank.

E

Εξερεσεις υπάρχουν, όπως το xiaomi

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως για αυτό με το ξεφορτισμα, δοκιμασε να αλλάξεις καλωδιο.

Την ειχα πατησει ετσι με μια κινεζια.

Δημοσ.

δεν είναι θέμα μεγαλης έντασης. Το αντίθετο.

Τα περισσότερα power banks κόβουν την φόρτιση όταν το τηλέφωνο τραβάει με λίγη ένταση γιατί ο προγραμματισμός τους καταλαβαίνει ότι η φόρτιση τελειώσε.

Τα smartwaches και τα bands τραβάνε με ένταση ρεύματος κάτω από το κατώφλι του power bank.

E

Εξερεσεις υπάρχουν, όπως το xiaomi

Επανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα γιατί έβαλα το garmmin 230 ( αθλητικό smartwatch) στη 1Α θέση και το φορτισε κανονικά.

Άρα το συγκεκριμένο powerbank έχει την δυνατότητα να φορτώσει κάποιες συσκευές χαμηλής κατανάλωσης. Προφανώς θέλει δοκιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως για αυτό με το ξεφορτισμα, δοκιμασε να αλλάξεις καλωδιο.

Την ειχα πατησει ετσι με μια κινεζια.

Δοκίμασα και το καλό της BlitzWolf και πάλι τα ίδια. Τα ίδια καλώδια χρησιμοποιώ στο xiaomi. Αν το αφήσω χωρίς να το δουλεύω φορτίζει. Σε παράλληλη χρήση ξεφορτιζει το κινητό.

Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς καλό είναι να μην κάνεις παράλληλα χρήση όσο φορτίζει το κινητό.

Χρόνια το κάνω αυτό δεν είχα ποτέ θέμα. Κάπου σκαλώνει το Power bank λογικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...