Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν...

Το samsung galaxy A5 2016 που έχει μπαταρία 2900mAh το φορτισε από το 5% 2,4 φορές.

Το ίδιο το power bank το φορτισα από το 0% στο 100 με τον φορτιστή του Α5(2Α) σε 6 ώρες χωρίς να ζεσταθεί ο φορτιστης.

Μια χαρά.

@Liverpool89

Γενικά δεν πρέπει να το αποθηκεύεις με άδειες μπαταριες. Το φορτίζεις και το αποθηκεύεις. Αν η αυτοεκφορτιση της μπαταρίας είναι μεγάλη, θέλει φόρτιση κάθε τόσο. Το ποσό είναι το "τοσο" δεν ξέρω.

Μάλλον στην αρχή θέλει έλεγχο για το πόσο γρήγορα πέφτουν οι μπαταρίες.

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε LM Θεσσαλονίκη υπάρχουν ακόμη; δεν κατάφερα να πάω ακόμη, λογικά Παρασκευή μάλλον, μην τρέχω τσάμπα

Δημοσ.

Σε LM Θεσσαλονίκη υπάρχουν ακόμη; δεν κατάφερα να πάω ακόμη, λογικά Παρασκευή μάλλον, μην τρέχω τσάμπα

Παίζει να υπάρχουν ακόμα, είχε πάρα πολλά 2-3 βδομάδες πριν
Δημοσ.

Leroy ελ βενιζέλος είχε το σάββατο μερικά. Αλλά δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς. Στα ταμεία ήταν. καμια 20αρια+ ήταν σίγουρα.

Δημοσ.

Λοιπόν...

Το samsung galaxy A5 2016 που έχει μπαταρία 2900mAh το φορτισε από το 5% 2,4 φορές.

Το ίδιο το power bank το φορτισα από το 0% στο 100 με τον φορτιστή του Α5(2Α) σε 6 ώρες χωρίς να ζεσταθεί ο φορτιστης.

Μια χαρά.

@Liverpool89

Γενικά δεν πρέπει να το αποθηκεύεις με άδειες μπαταριες. Το φορτίζεις και το αποθηκεύεις. Αν η αυτοεκφορτιση της μπαταρίας είναι μεγάλη, θέλει φόρτιση κάθε τόσο. Το ποσό είναι το "τοσο" δεν ξέρω.

Μάλλον στην αρχή θέλει έλεγχο για το πόσο γρήγορα πέφτουν οι μπαταρίες.

Εγω ακομα δεν το ανοιξα, δεν προλαβα να ασχολειθω. Λογικα οταν το ανοιξω θα πρεπει να το φορτισω για εξι ωρες με εναν καλο φορτιστη

Δημοσ.

Εγω ακομα δεν το ανοιξα, δεν προλαβα να ασχολειθω. Λογικα οταν το ανοιξω θα πρεπει να το φορτισω για εξι ωρες με εναν καλο φορτιστη

Δεν εχει θέμα. Το φορτίζεις όπως θέλεις. Λογικά θα έχει μέσα μπαταρία. Ξεφορτησε το και μετά φορτισε το.

• Like 1
Δημοσ.

Τα περισσότερα έρχονται με 60-70% φορτιση. Δεν έχουν θέμα ακόμα και αν μείνουν ξεφορτιστα για κάνα μήνα;

Αν πας όταν πας, ενημέρωσε μας γιατί θέλουν να πάρουν κάποιοι φίλοι μου.
Δημοσ.

Αν πας όταν πας, ενημέρωσε μας γιατί θέλουν να πάρουν κάποιοι φίλοι μου.

πηγα σημερα δεν εχει κανενα αλλα μου ειπαν οτι θα φερουν απο εβδομαδα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...