rfc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δεν τιθεται θεμα να ειναι μεγαλο τσακαλι για να μπει μεσω wps ή αν υπαρχουν default passwords. Υπαρχουν ετοιμα apps που το κανουν για σενα τωρα πια. 1
chios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δεν είναι και εύκολο με wps έχω προσπαθήσει στο δικό μου χωρίς επιτυχία, έχεις κανένα app να μου στείλεις σε pm;
rfc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δε το θυμαμαι πιο ειναι. Παλαιοτερα που ειχα χρησιμοποιησει ενα ειχα καλη τυχη παντως. Μολις το βρω θα σου το πω.
Pegasus54 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Reaver WPS attack Και θα βρεις πολλά για διάβασμα. Εύκολο τίποτα δεν είναι ,αλλα με λίγη τύχη και καλό σήμα θα δείτε αν και πόσο ασφαλες είναι το δίκτυο σας.
kostasbm Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 το ζητουμενο περα απο αυτα ειναι οτι δεν εχει οπτικη επαφη η κεραια μαλλον πρεπει να ειναι omni directional για να πιασει καλο σημα κατευθυντικη κεραια σαν αυτη που ανεφερες ξεχασε τη
vasvasvas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 ???? Η ομνι πιάνει καλυτερα απο την κατευθυντική; Μάλλον εννοεις για να μην κάθεται και γυρνάει γύρω γύρω την κεραία με τα χερια Αλλά υποτίθεται ο υποκριτης εε συγνωμη φιλος ήθελε το hotspot Απο ποτε το θέμα έγινε πως θα σπάσει τους τριγύρω; Που δεν σπάνε χωρίς wordlist,wps η default passwords
meletis_m Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Όπως σου είπε ο Άρης παραπάνω καλύτερα κοίτα all in one για να σου έρθει πιο φθηνά. πχ κάτι αντίστοιχο είναι οι airgrid (στα 2.4 πάντα γιατί στα 5 τι να πιάσεις) και βγαίνει σε 2 εκδόσεις, 16ρα και 20ρα, ~60 και 80€ αντίστοιχα + οτι καλώδιο ethernet θες για να την ανεβάσεις ταράτσα (όσο πιο ψηλά συνήθως τόσο το καλύτερο γιατί έχεις καλύτερη οπτική με το σημείο που θα πιάνεις). Αυτές δεν είναι σαν τις USB βέβαια, πρέπει να τις σετάρεις και θέλουν λίγο τρέξιμο στο στήσιμο αλλά είναι οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις για να κάνεις κάποιο μόνιμο σταθερό λίνκ με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. Τώρα αν βέβαια εσύ θες USB λύσεις low cost και περιστασιακά μπορείς να κοιτάξεις κανένα πανελάκι απο ebay (μην τα πιστεύεις τα νούμερα που λένε βέβαια) και ότι κάνει... Στην συγκεκριμένη γίνεται να αλλάξεις το καλώδιο και βάλεις πιο μεγάλο σε μήκος? Έχω γείτονα και έχει μια Usb κεραια αλλα δέν πιάνει καλό Internet. Μου το έχει ζητήσει ευγενικά, είναι κυρίως εξοχικό το σπίτι. Εγω έχω σταθερη σύνδεση, Router εχω Speedport 2i του ΟΤΕ. Οπτικη επαφή υπάρχει
nikos903 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 5m είναι το καλώδιο της αυτής, το USB τόσο αντέχει, 5m max. Μετά μόνο αν βάλεις "repeater" καλώδιο αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα