Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαταλαβαίνεις οτι το πανεπιστημιακο ασυλο οπως το εννοεις ειναι η φυσικη(σωματική) προστασία,ετσι?

Δεν θα σκασει κανένας πρύτανης ξερω γω να ασχοληθει με το αν θεωρείς οτι εισαι μελος ανώτερης φυλής και να κρινει τις ιδέες σου.

Δηλαδή εάν όντως θεωρώ ότι είμαι μέλος ανώτερης φυλής, έχω τη δυνατότητα να το εκφράσω εντός των τειχών του χωρίς να κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα?

• Like 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δηλαδή εάν όντως θεωρώ ότι είμαι μέλος ανώτερης φυλής, έχω τη δυνατότητα να το εκφράσω εντός των τειχών του χωρίς να κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα?

Φυσικά, ένας φασίστας μπορεί να ουρλιάζει φασιστικά συνθήματα σε έναν φασιστικό σύλλογο, και μάλιστα να επιβραβεύεται γι αυτό. Αλλά ποτέ σε ένα σύνολο ανθρώπων δεν είναι όλοι άσπροι ή όλοι μαύροι (μιλάω μεταφορικά δεν αναφέρομαι σε φυλετικές ομάδες)

Δημοσ.

Και μετα θα εχουμε κι αλλα θυματα τυπου πατσιτσιος.

Δεν το νομίζω. Αυτό έγινε λόγω ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ νόμου περι βλασφημίας και αφου έδειξε τεράστιο και ξαφνικό ενδιαφέρον η ΔΗΕ.

Πάει η ελευθερία του λόγου. Θα καθορίζει η κυβέρνηση από εδώ και πέρα τι θα μπορούμε να πούμε.

Μιλάμε για τεράστια καταπίεση, όχι αστεία!

• Like 2
Δημοσ.

Για τον παστιτσιο δεν ηταν μονο η Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος αλλα και μερικα αυγα που δεν ειχαν επιρροη στα κοινα αλλα τελικα ειχαν επιρροη στα κοινα

• Like 1
Δημοσ.

Τι συγκρίνεις ακριβως?

Στο τοπικ μιλάμε για την λογοκρισία ιδεων απο κρατικές ΑΡΧΕΣ.

Το να φας ξυλο απο ΠΟΛΙΤΗ επειδη λες χαζομάρες ειναι τελείως διαφορετικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...