Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω μια νομική ερώτηση. Πως ακριβώς θα επιβάλει το πρόστιμο; Άμα πχ ένα site δεν έχει έδρα την Γερμανία πως γίνεται νομικά να του επιβάλει πρόστιμο;

Δημοσ.

Πάει η ελευθερία του λόγου. Θα καθορίζει η κυβέρνηση από εδώ και πέρα τι θα μπορούμε να πούμε.

Ελευθερία λόγου ονομάζουμε τώρα και την προσβλητική άποψη - προπαγάδα του κάθε βάρβαρου που ασύδοτα και προκλητικά αναρτάται ανώνυμα στα social media;

Αν ναι, ας τη στερήσουν. Ο κάθε ευσυνείδητος πολίτης πρέπει να εκφράζει την γνώμη του δημόσια και επώνυμα, όχι να προκαλεί θορυβωδώς αλλά αοράτως/κρυμμένος πίσω απ' το PC.

• Like 1
Δημοσ.

Ας πούμε βγαίνει ο Snoop Dogg

και στο βιντεοκλίπ του λέει πυροβολήστε τον τάδε.

Αυτό θεωρείται 

'υποκίνηση μίσους'

ή όχι;

Θα ρωτήσουμε την επιτροπή λογοκρισίας.

Φαντάζομαι θα υπάρχει πολιτικά αποδεκτό μίσος

και μίσος μη πολιτικά αποδεκτό.

https://www.youtube.com/watch?v=R9zwRIpodyw

• Like 1
Δημοσ.

ευκαιρια να μαζεψουν χρημα ειναι.

χεστηκαν για τον λογο :)

απλα πραματα!

(το παραπανω προφανως αποτελει υβριστικο περιεχομενο και προκαλει το μισος, οποτε στειλtε μου το λογαριασμο σπιτι) :D

οταν βρεχει κρατας ομπρελα, δεν κανεις μυνηση στον καιρο!

αλλα καποιοι μαλλον κραταγαν ομπρελα οταν εβρεχε μυαλα!

Δημοσ.

Ελευθερία λόγου ονομάζουμε τώρα και την προσβλητική άποψη - προπαγάδα του κάθε βάρβαρου που ασύδοτα και προκλητικά αναρτάται ανώνυμα στα social media;

Αν ναι, ας τη στερήσουν. Ο κάθε ευσυνείδητος πολίτης πρέπει να εκφράζει την γνώμη του δημόσια και επώνυμα, όχι να προκαλεί θορυβωδώς αλλά αοράτως/κρυμμένος πίσω απ' το PC.

Προσβλητική άποψη επειδή έτσι λες/πιστεύεις εσύ; Γιατί το τι πιστεύεις εσύ πρέπει να είναι σωστό και αυτό που πιστεύει ο άλλος να μην είναι;

Εγώ πχ πιστεύω στην "πλήρη" ανωνυμία στο Internet.

Δημοσ.

Πάει η ελευθερία του λόγου. Θα καθορίζει η κυβέρνηση από εδώ και πέρα τι θα μπορούμε να πούμε.

η ελευθερία έχει χαθεί εδώ και χρόνια.....

• Like 1
Δημοσ.

Πλήρης ταυτοποίηση με ταυτότητα Αφμ και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο και πλήρης ποινική ευθύνη για τα γραφόμενα του καθενός. Πρόβλημα λύθηκε.

Δεν μπορεί να βρίζει, να επηρεάζει, να καλεί σε πληθυσμιακές αλλοιώσεις, καταςτροφη περιουσίας κλπ ο οποιοσδήποτε χωρίς συνέπειες

Δημοσ.

οταν αφηνουμε σε αλλους να κρινουν για εμας και να μας λογοκρινουν γιατι εμεις βαριομαστε να βαλουμε αυτο που εχουμε μεσα στο κεφαλι να δουλεψει,

ε τοτε τα θελει ο πωπος μας :P

• Like 1
Δημοσ.

μήπως να αποσύρουν τα μνημόνια και τα ηνωμένα ευρωπαϊκά εμιράτα να μην βαφτίζουν την εβροαπαικη ιδέα μόνο στα λόγια, για να μην υπάρχουν τέτοια μηνύματα μίσους 

Δημοσ.

Το αρχικο κείμενο λέει οτι στοχεύονται "hate speech and other illegal content".

Δηλαδή πράγματα που ήδη είναι παράνομα βασει άλλων νόμων.

Το καινούργιο εδώ είναι ότι οι σελίδες θα πληρώνουν πρόστιμο αν δεν τα κατεβάζουν

• Like 2
Δημοσ.

Προσβλητική άποψη επειδή έτσι λες/πιστεύεις εσύ; Γιατί το τι πιστεύεις εσύ πρέπει να είναι σωστό και αυτό που πιστεύει ο άλλος να μην είναι;

Εγώ πχ πιστεύω στην "πλήρη" ανωνυμία στο Internet.

Οποιαδήποτε άποψη στοχοποιεί ανθρώπους βάσει συγκεκριμένων γνωρισμάτων όπως φύλο, θρησκεία, εθνικότητα, σεξουαλικότητα, κοινωνική τάξη κλπ είναι και πρέπει να θεωρείται επικίνδυνη όχι επειδή αυτό αποτελεί την υποκειμενική μου άποψη αλλά επειδή είναι πραγματικότητα. Δεν είναι θέμα προσωπικής γνώμης το ζήτημα.

• Like 1
Δημοσ.

Πλήρης ταυτοποίηση με ταυτότητα Αφμ και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο και πλήρης ποινική ευθύνη για τα γραφόμενα του καθενός. Πρόβλημα λύθηκε.

Δεν μπορεί να βρίζει, να επηρεάζει, να καλεί σε πληθυσμιακές αλλοιώσεις, καταςτροφη περιουσίας κλπ ο οποιοσδήποτε χωρίς συνέπειες

LoL ναι έτσι πρέπει να γίνεται.

Οποιαδήποτε άποψη στοχοποιεί ανθρώπους βάσει συγκεκριμένων γνωρισμάτων όπως φύλο, θρησκεία, εθνικότητα, σεξουαλικότητα, κοινωνική τάξη κλπ είναι και πρέπει να θεωρείται επικίνδυνη όχι επειδή αυτό αποτελεί την υποκειμενική μου άποψη αλλά επειδή είναι πραγματικότητα. Δεν είναι θέμα προσωπικής γνώμης το ζήτημα.

Δηλαδή πλέον πρέπει όλοι να έχουν την ίδια άποψη για τα πάντα; Εγώ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα άμα κάποιος θέλει να πει κάτι αρνητικό για το Χ/Ψ/Ω. ΑΜΑ κάνει πράξη κάποια "απειλή" του τότε ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή πλέον πρέπει όλοι να έχουν την ίδια άποψη για τα πάντα; Εγώ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα άμα κάποιος θέλει να πει κάτι αρνητικό για το Χ/Ψ/Ω. ΑΜΑ κάνει πράξη κάποια "απειλή" του τότε ναι.

Δηλαδή σα να μου λές ότι οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να σε βρίζει, να σε διαβάλλει και να σε συκοφαντεί, να παραμονεύει στην εξώπορτα του σπιτιού σου εσένα και την οικογένεια σου, ακόμα και να κουνάει ένα λοστάρι απειλητικά μπροστά από τη μάπα σου και να σου προκαλεί ένα διαρκή φόβο για τη ζωή σου αλλά από τη στιγμή που δε σε ακουμπάει, όλα είναι μια χαρά. Το "άμα κάνει τότε ναι" προβάλλει την καταστολή της οποιασδήποτε παράνομης ενέργειας και όχι πρόληψη, οπότε διερωτήσου του ποιες είναι πρωτίστως οι συνέπειες του θύματος και ύστερα ποια η τιμωρία του θύτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...