deligkos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το γερμανικό υπουργείο Δικαιοσύνης εισηγείται τη θέσπιση νόμου που θα επιτρέπει την επιβολή προστίμων έως και 50 εκατ. ευρώ το Facebook, το Twitter και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, όταν καθυστερούν να απομακρύνουν αναρτήσεις που υποκινούν το μίσος ή οποιοδήποτε άλλο παράνομο περιεχόμενο. Το σχέδιο νόμου παρουσιάστηκε από τον Γερμανό υπουργό Heiko Maas και βάζει στο επίσης «στόχαστρο» τις δυσφημιστικές ψευδείς ειδήσεις, όπως και τις απειλές. Σύμφωνα με το Associated Press, η παρουσίασή του συμπίπτει χρονικά με την ανακοίνωση μίας μελέτης, σύμφωνα με την οποία το Twitter αφαιρεί μόλις το 1% του περιεχομένου που αναφέρουν οι χρήστες, ενώ το Facebook το 39%. Αντίθετα, το YouTube απομακρύνει το 99% του υλικού που επισημαίνουν οι χρήστες με τα ειδικά εργαλεία αναφοράς. Σε δήλωσή του στο Verge, εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε πως το κοινωνικό δίκτυο καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για την απομάκρυνση των αναρτήσεων που υποκινούν μίσος. Πρόσθεσε επίσης πως, μέχρι το τέλος του χρόνου, πάνω από 700 άτομα στο Βερολίνο θα ασχολούνται με την έλεγχο του περιεχομένου. Από τη μεριά του, εκπρόσωπος του Twitter δεν θέλησε να σχολιάσει την κίνηση του γερμανικού υπουργείου, παραπέμποντας ωστόσο στα μέτρα που έλαβε πρόσφατα η πλατφόρμα για την αφαίρεση κάθε είδους κακόβουλου υλικού. Site: Verge
Neg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δώσε πόνο Γερμανέ άντε γιατί μας έχουν ζαλίσει με τις παπάρες που διαβάζουν στα Social Media μερικοί. 3
Le Perv Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 "H Microsoft ειναι ρουφιανα!" Το γραφω τωρα, γιατι αυριο δε ξερω αν θα μπορω να βρισω ελευθερα. 5
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 έτσι Γιατί μόνο με πρόστιμα καταλαβαινουν μερικοί
copydisk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δώσε πόνο Γερμανέ άντε γιατί μας έχουν ζαλίσει με τις παπάρες που διαβάζουν στα Social Media μερικοί. Έτσι και όχι μόνο στους ακροδεξιούς αλλά και στους ακροαριστερούς που ποστάρουν κάτι αυταρχιστές τύπου Τσε, Στάλιν κλπ και καλούν σε ένοπλες επανάστασης και κατάλυση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και άλλες ευθύς κλήσεις για βια. Δεν σου αρέσει αυταρχιστή μου η δυτική δημοκρατία, ΕΧΑΣΕΣ! Τα μπογαλάκια σου και στην Σαουδική Αραβία να νιώσεις. 3
Neg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Έτσι και όχι μόνο στους ακροδεξιούς αλλά και στους ακροαριστερούς που ποστάρουν κάτι αυταρχιστές τύπου Τσε, Στάλιν κλπ και καλούν σε ένοπλες επανάστασης και κατάλυση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και άλλες ευθύς κλήσεις για βια. Δεν σου αρέσει αυταρχιστή μου η δυτική δημοκρατία, ΕΧΑΣΕΣ! Τα μπογαλάκια σου και στην Σαουδική Αραβία να νιώσεις. Δεν διάβασες σήμερα τι έγινε με τους τούρκους; Μέσω κάποιας τρύπας κάποιας εφαρμογής που χρησιμοποιούσε κόσμος με τον Twitter λογαριασμό του, τους χάκαραν και ποστάρανε αγκυλωτους σταυρούς βρίζοντας και αλλάζοντας τις φωτογραφίες προφίλ με την σημαία της οθωμανικής αυτοκρατορίας, επειδή δεν τους έκαναν οι Ευρωπαίοι την χάρη να διαδώσουν την προπαγάνδα τους.
sotirisl Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 το Facebook έχει τεράστιο θέμα. Υπάρχουν αρκετά Τούρκικα/Αλβανικά/Σκοπιανά groups που γράφουν ΚΑΘΑΡΑ 'σκοτώστε τους Έλληνες και βιάστε τις γυναίκες τους' και όσες φορές έχω κάνει report μου έρχεται η κλασσική απάντηση του Facebook ότι δεν βρέθηκε κάτι κακό με το group/site και δεν παραβιάζεται κανένας όρος χρήσης. 8
Pitsifrikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Με απλά λόγια μας λέει πως οτιδήποτε ενάντια στην πολιτική ορθότητα θα πρέπει να κατεβαίνει άμεσα. 17
Hatsos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μόνο μπράβο έχω να πω. Βλέπω πόση σαβούρα κυκλοφορεί στα social media και πως αντιδράει ο κόσμος. Ασχολούνται όλοι με πράγματα που δεν θα έπρεπε. Κατά την γνώμη μου πολύ θετικό αυτό .
Ihavetheanswers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πάει η ελευθερία του λόγου. Θα καθορίζει η κυβέρνηση από εδώ και πέρα τι θα μπορούμε να πούμε. 8
Neg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πάει η ελευθερία του λόγου. Θα καθορίζει η κυβέρνηση από εδώ και πέρα τι θα μπορούμε να πούμε. Άμα αυτό που γράφεται είναι προϊόν προπαγάνδας τότε ναι να το αφαιρούν.
coffeex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 το Facebook έχει τεράστιο θέμα. Υπάρχουν αρκετά Τούρκικα/Αλβανικά/Σκοπιανά groups που γράφουν ΚΑΘΑΡΑ 'σκοτώστε τους Έλληνες και βιάστε τις γυναίκες τους' και όσες φορές έχω κάνει report μου έρχεται η κλασσική απάντηση του Facebook ότι δεν βρέθηκε κάτι κακό με το group/site και δεν παραβιάζεται κανένας όρος χρήσης. Το θέμα είναι ότι τέτοιους μ@$#@ς που γράφουν τέτοια έχουμε και εμείς οπότε άκρη δεν πρόκειται να βγει ποτέ... 2
sotirisl Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 τι εννοείς δεν πρόκειται να βγει άκρη ποτέ; προφανώς και αν υπάρχουν groups που προτείνουν να πεθάνουν ή να βασανιστούν άνθρωποι, τα groups πρέπει να κατέβουν, από όποια πλευρά και αν προέρχονται είτε είναι ελληνικά, είτε αλβανικά είτε οτιδήποτε.... 2
Ntinaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Και μετα θα εχουμε κι αλλα θυματα τυπου πατσιτσιος.
coffeex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 τι εννοείς δεν πρόκειται να βγει άκρη ποτέ; προφανώς και αν υπάρχουν groups που προτείνουν να πεθάνουν ή να βασανιστούν άνθρωποι, τα groups πρέπει να κατέβουν, από όποια πλευρά και αν προέρχονται είτε είναι ελληνικά, είτε αλβανικά είτε οτιδήποτε.... Θα φτιάχνουν άλλα groups και πάει λέγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα