Προς το περιεχόμενο

iptv-προβλημα samsung tv

geoge xperria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω εχω την smart stb την ειχα αγορασει 20 ευρω αν δεν κανω λαθος και δουλευει τελεια . απλα τωρα ψαχνω να βρω εναν καλο παροχο επι πληρωμή οπως ειχα παλια και δεν μπορω να βρω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω 2 μερες που προσπαθω να βρω ακρη...

κατεβασα  το Smart ip tv με το στικακι...δεν εχω καναλια καθολου .. .δεν ξερω πως βαλω τα λινκσ ειχα ανεβασει καποια αλλα δεν δουλευουν..ισως κατι κανω λαθος .. Μπορει καποιοσ να βοηθησει για το πως να προσθέσω τα καναλια?? 

τα λινκ τα πηρες απο παροχο επι πληρωμη η τα βρηκες στο ιντερνετ δωρεαν ? αν υσχυει το δευτερο κατα πασα περιπτωση δεν θα δουλευουν . παρε ενα demo απο καποιον ip tv παροχο και δοκιμασε να περασεις αυτα να δεις αν θα σου δουλεψουν . ποιο πολυ για να δεις αν κανεις σωστα την διαδικασια

13 ώρες πριν, loren1234 είπε

εχω 2 μερες που προσπαθω να βρω ακρη...

κατεβασα  το Smart ip tv με το στικακι...δεν εχω καναλια καθολου .. .δεν ξερω πως βαλω τα λινκσ ειχα ανεβασει καποια αλλα δεν δουλευουν..ισως κατι κανω λαθος .. Μπορει καποιοσ να βοηθησει για το πως να προσθέσω τα καναλια?? 

Είχα κι εγώ πρόβλημα θυμάμαι (πριν χρόνια) και νομίζω λύθηκε με αλλαγή στις ρυθμίσεις DNS.

Ούτε demo δούλευε.

• 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα εμένα παιδιά έχω stb smart και έχει μέρες δεν φορτώνει τον πάροχο μίλησα με αυτόν μ λέει πρέπει να αλλάξεις το device id από το stb .. μιλάω μαζί τους λέει αν παίζει το demo δεν φταίμε εμείς ξανά μιλάω με πάροχο λέει ούτε εμείς μια χαρά δουλεύει η παροχή ... αυτό έγινε ξαφνικά δούλευε 2 μήνες κομπλέ .. έχει κανείς καμία λύση ;

• 5 μήνες μετά...

Καλησπέρα ξέρεις κάποιος κάποια εφαρμογή για samsung qled70 έχω βρει πάροχο καλό και δεν βρίσκω εφαρμογή ν δοκιμάσω το τεστ(δοκιμαστικό 24 ωρών) όλοι λένε για smarters pro αλλά περνάει τους κωδικούς και δεν κάνει τίποτα...ξέρει κάποιος κάποιον τροπο

Στις 13/9/2021 στις 7:38 ΜΜ, Billar990repl είπε

Καλησπέρα ξέρεις κάποιος κάποια εφαρμογή για samsung qled70 έχω βρει πάροχο καλό και δεν βρίσκω εφαρμογή ν δοκιμάσω το τεστ(δοκιμαστικό 24 ωρών) όλοι λένε για smarters pro αλλά περνάει τους κωδικούς και δεν κάνει τίποτα...ξέρει κάποιος κάποιον τροπο

Kι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.... Παροχο βρήκα εφαρμογή για τη Samsung ψάχνω . 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε samsung ue48j6200 χρησιμοποιώ το ottplayer και δουλεύει μια χαρά.. 

Το ίδιο πρόγραμμα χρησιμοποιώ και στην philips oled 754 χωρίς προβλήματα.. 

Και εδώ ενα βίντεο πως περνάς λίστα στο ottplayer 

Επεξ/σία από vagosvts7

Η μόνη λύση είναι box τλκ δεν υπάρχει άλλος τρόπος...σε ένα iptv που κάτι κατάφερα έβαλα κωδικούς τεστ κ κολλάτε απίστευτα και δεν τ έπαιζε όλα...οπότε θα πάω σε μποξακι ν την κάνω αντροιντ ν ξεμπερδευω....εκεί μετά μπαίνει η σκέψη για πιο box είναι καλό

• 1 χρόνο αργότερα...
Στις 13/9/2021 στις 7:38 ΜΜ, Billar990repl είπε

Εντάξει πέρασε πολύς καιρός αλλά για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται σήμερα, πολύ καλή εφαρμογή και γρήγορη για samsung tizen είναι η hotiptv. Η πλάκα είναι ότι έχει πιο πολλές επιλογές σε samsung από αυτές που έχει η έκδοση σε android. Με αυτήν δε θα χρειαστεί ούτε box ούτε τίποτα, μόνο εννοείται κάποια λίστα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...