Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Αν δεν υπάρχει δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είχε εξαφανιστεί πάλι παλιότερα και επανήλθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 45 λεπτά πριν, giannis_mar είπε Καλησπερα φίλε μου.Που ακριβως την βρηκες tην εφαρμογη smart iptv στο store της τηλεορασης samsung γιατι ψαχνω αλλα δεν την βρισκω με τιποτα.Μπορουμε να την περασουμε με καποιο αλλο τροπο στην τηλεοραση περα απο το store? Καλησπερα μολις κοιταξα κ αν κανω αναζητηση οντως δεν την βγαζει. Μου την βγαζει στις most popular αλλα μαλλον επειδη την εχω κατεβασει απο πριν. μπορει παλι να την εβγαλε η samsung οπως πιο παλια. Δεν ξερω φιλε μου μηπως γινετε να την κατεβασεις απο καπου κ να την περασεις με στικακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, malias4 είπε Καλησπερα μολις κοιταξα κ αν κανω αναζητηση οντως δεν την βγαζει. Μου την βγαζει στις most popular αλλα μαλλον επειδη την εχω κατεβασει απο πριν. μπορει παλι να την εβγαλε η samsung οπως πιο παλια. Δεν ξερω φιλε μου μηπως γινετε να την κατεβασεις απο καπου κ να την περασεις με στικακι Υπάρχει ψάξτε στο google για να την περάσετε σε στικάκι ειδάλλως και το royal iptv πρέπει να είναι αρκετά καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
halkpao Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Στις 4/2/2020 στις 9:01 ΠΜ, tilaverboy είπε Υπάρχει ψάξτε στο google για να την περάσετε σε στικάκι ειδάλλως και το royal iptv πρέπει να είναι αρκετά καλό. Καλησπέρα. Έχω μια smart samsung (όχι android tv) στην οποία δεν υποάρχει το iptv smarters στην Ελλάδα. Μόνο αν αλλάξω store της και βάλω της Αμερικής. Αλλά μετά από λίγο κολλάει. Ξέρει κάποιος να βοήθησει για το τι μπορώ να κάνω;;;;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, halkpao είπε Έχω μια smart samsung (όχι android tv) στην οποία δεν υποάρχει το iptv smarters στην Ελλάδα. Μόνο αν αλλάξω store της και βάλω της Αμερικής. Αλλά μετά από λίγο κολλάει. Υπολογιστή έχεις; να έχει vpn, wifi και ethernet. Δεν είναι κάτι εγγυημένο αλλά ίσως αξίζει την προσπάθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
halkpao Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Doubt είπε Υπολογιστή έχεις; να έχει vpn, wifi και ethernet. Δεν είναι κάτι εγγυημένο αλλά ίσως αξίζει την προσπάθεια. ναι έχω. Μπορω να κάνω κάτι με αυτά; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από halkpao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, halkpao είπε ναι έχω. Μπορω να κάνω κάτι με αυτά; Βάζεις το VPN @ USA και συνδέεις τον υπολογιστή μέσω Wifi. Μετά κάνεις share τη σύνδεση στη θύρα ethernet και συνδέεις εκεί την τηλεόραση. Ανοίγεις το αμερικάνικο store και βλέπεις αν θα γίνει σωστά η εγκατάσταση σου. * Δεν το έχω κάνει ποτέ ούτε εγγυώμαι πως θα δουλέψει (και γιατί να μην δουλέψει όμως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
halkpao Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Να πω την αλήθεια δεν το κατάλαβα το πως θα το κάνω. Θα το ψαξω όταν πάω σπίτι. Σε ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δες το royal iptv για αρχή. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από tilaverboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasni7271 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Εφόσον πληρώνεται την εφαρμογή και πάροχο (σέρβερ) πάρτε ένα μαγ δεκτι η ανδροιδ και ησυχάσετε μια για πάντα . Το μεταφέρεται και άλλου να βλέπετε με άλλους μπάλα ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, vasni7271 είπε Εφόσον πληρώνεται την εφαρμογή και πάροχο (σέρβερ) πάρτε ένα μαγ δεκτι η ανδροιδ και ησυχάσετε μια για πάντα . Το μεταφέρεται και άλλου να βλέπετε με άλλους μπάλα ..... Πιστευω η καλυτερη λυση , εμενα δουλευει βεβαια στην samsung με την εφαρμογη αλλα τη σταματησα.Ειχα παρει συνδρομη για ενα μηνα να δω πως παει. Απο τον επομενο μηνα σκεφτομαι να παρω παλι συνδρομη κ να παρω κ ενα mag να ηρεμησω.Σε mag τα κοληματακια κ το πολυ bufering που κανει η tv δεν υπαρχει τοσο εντονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα.θα ήθελα την βοήθεια σας.εχω μια lg κ κατέβασα την εφαρμογη smartiptv.δυσκολα βρίσκω playlist κ μια που βρήκα με τα ελληνικά κανάλια παίζει για δύο με τρία δευτερόλεπτα κ μετά σταματάει.τι μπορεί να φταίει κ αν μπορείτε να μου πείτε από πού να βρίσκω κανάλια.κυριως τα συνδρομητικά τα δικά μας.σας ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Στις 6/3/2020 στις 2:01 ΠΜ, volos21 είπε Καλησπέρα στην παρέα.θα ήθελα την βοήθεια σας.εχω μια lg κ κατέβασα την εφαρμογη smartiptv.δυσκολα βρίσκω playlist κ μια που βρήκα με τα ελληνικά κανάλια παίζει για δύο με τρία δευτερόλεπτα κ μετά σταματάει.τι μπορεί να φταίει κ αν μπορείτε να μου πείτε από πού να βρίσκω κανάλια.κυριως τα συνδρομητικά τα δικά μας.σας ευχαριστώ... Πρέπει να πληρώσεις συνδρομή για να βλέπεις ΟΤΕ και ΝΟVA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plastiras80 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά,η καλύτερη και πιο σταθερή εφαρμογή για iptv απευθείας στην τηλεόραση είναι η smart stb, στην ουσία δουλεύει η τηλεόραση σαν MAG με αυτήν την εφαρμογή! Απλά πρέπει να στείλεις την mac στον πάροχο που συνεργάζεσαι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zervinho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά Καλησπέρα μία απορία πώς βρίσκω τη mac address στην εφαρμογή SS iptv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα