nikosargos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 30/8/2019 στις 12:07 ΜΜ, Doubt είπε NET IPTV Samsung έχω αλλά δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα τη διαδικασία. Εννοείς πως έχεις την τηλεόραση ως μόνιτορ του υπολογιστή; Και στην τηλεόραση ποιο πρόσθετο ανοίγεις; στο γράφω ποιο αναλυτικά κάνουμε την διαδικασία που πρέπει με τι λίστα. 1) ανοίγω το αρχείο m3u στον υπολογιστή μου με το πρόγραμμα VLC media player. 2) ανοίγω την τηλεόραση κανονικά και πατάω στο app iptv και τα κανάλια παίζουν ολα μια χαρά! άλλα για να παίζουν τα κανάλια θα πρέπει να εχω μόνιμα ανοιχτό στο pc το vlc, αυτό ώμος με ενοχλεί να εχω συνεχεία τοο υπολογιστή ανοιχτό. ψάχνω να βρω και εγω το πως γίνετε αυτο? θα τρελαθώ!!! ειναι τρελό! hahaha αμα ξερει καποιος ασ μας βοηθήσει. θα δοκιμάσω με το νετ iptv, είσαι ευχαριστημένος? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από nikosargos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, nikosargos είπε θα δοκιμάσω με το νετ iptv, είσαι ευχαριστημένος? Τι να πω; Λειτουργεί, κάποια κανάλια βλέπω, δεν ξέρω αν γίνεται να βάλεις πειρατικά. Αυτά. 8 λεπτά πριν, nikosargos είπε 1) ανοίγω το αρχείο m3u στον υπολογιστή μου με το πρόγραμμα VLC media player. 2) ανοίγω την τηλεόραση κανονικά και πατάω στο app iptv και τα κανάλια παίζουν ολα μια χαρά! Στον υπολογιστή έχεις για μόνιτορ την τηλεόραση ή καμιά σχέση το ένα με το άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ξεθαβω το θεμα λιγο , κατεβασα στην samsung smart tv qled την εφαρμογη smartip tv παω στο σαιτ τους βαζω τη mac address και το m3u link στην τηλεοραση μου εμφανιζει τα καναλια αλλα δεν παιζει κανενα. Στο λαπτοπ ομως κ στο κινητο με το ιδιο link m3u παιζουν κανονικα στο vlc και σε μια εφαρμογη στο iphone πρεπει ν ακανω καμμια ρυθμιση στην τv ? help me :{ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Το είχα πάθει αυτό, πάει καιρός και δεν την έχω πλέον την τηλεόραση. Νομίζω αλλάζεις DNS και διορθώνεται. Google, Open, Cloudflare etc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 dns εννοεις στην tv ? πχ να βαλω google dns? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ναι, δοκίμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 To δοκιμασα αλλα τιποτα 🤔 πολυ παραξενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυο λύσεις για IPTV εάν έχετε Qled ή μια είναι να το περάσετε σε στικάκι το smart IPTV όπως έκανα και εγώ αλλά αργεί να ανοίξει η εφαρμογή και η άλλη λύση είναι να κατεβάσετε το royal IPTV. Έχω την εντύπωση πως η λίστα παίζει μόνο από μια συσκευή. Εάν κάνεις το λάθος και το περάσεις σε άλλη συσκευή πχ λαπτοπ, τέλος δεν θα παίζει στην τηλεόραση. Δεσμεύεται η διεύθυνση mac εάν κατάλαβα καλά.Το laptop το θες για να κανεις upload τη λιστα Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από tilaverboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Στις τηλεορασεις δεν υπαρχει το gse iptv? Το χρησιμοποιω σε iphone και ειναι αριστο και βκεπω να υπαρχει κ σε android. Επισης αν εχει καποιος καλο σιτε για παροχο ας στειλει σε προσωπικο μηνυμα να το συγκρινω με το δικο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Τελικα επαιξε το smart iptv απο την τηλεοραση αφου εβαλα ενα paid link m3u . Κ παλι παραξενο βεβαια αφου επαιζε κανονικα σε iphone κ macbook Η εφαρμογη smart iptv ξαναανεβηκε στο store των τηλεορασεων samsung οποτε δεν χρειαζετε διαδικασια με usb πλεον! Δεν υπαρχει το gse iptv που οντως ειναι πολυ δυνατο σε iphone ειναι αριστο!! Να ρωτησω κατι αλλο βαζοντας πχ το m3u link στη smart tv samsung που εχω βγαζει λεμε τωρα 2000 καναλια κ ενω στο iphone τα βγαζει κανονικα σε φακελους ανα χωρα κατηγορια κτλ στην tv ειναι πολυ μπερδεμενα. Υπαρχει τροπος να διαγραψω μερικα απο αυτα πχ αραβικα τουρκικα παλιες σειρες κτλ ; Η να μπορω να κανω ενα φακελο κ να βαλω μεσα 200 καναλια που με ενδιαφερουν; Γιατι απο την τβ ειναι ποκυ δυσκολο αφου δεν εχει κ search η εφαρμογη! Αλλιως λεω να παρω ενα iptv box που λογικα θα εμφανιζονται κ σωστα σε κατηγοριες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, malias4 είπε Τελικα επαιξε το smart iptv απο την τηλεοραση αφου εβαλα ενα paid link m3u . Κ παλι παραξενο βεβαια αφου επαιζε κανονικα σε iphone κ macbook Η εφαρμογη smart iptv ξαναανεβηκε στο store των τηλεορασεων samsung οποτε δεν χρειαζετε διαδικασια με usb πλεον! Δεν υπαρχει το gse iptv που οντως ειναι πολυ δυνατο σε iphone ειναι αριστο!! Να ρωτησω κατι αλλο βαζοντας πχ το m3u link στη smart tv samsung που εχω βγαζει λεμε τωρα 2000 καναλια κ ενω στο iphone τα βγαζει κανονικα σε φακελους ανα χωρα κατηγορια κτλ στην tv ειναι πολυ μπερδεμενα. Υπαρχει τροπος να διαγραψω μερικα απο αυτα πχ αραβικα τουρκικα παλιες σειρες κτλ ; Η να μπορω να κανω ενα φακελο κ να βαλω μεσα 200 καναλια που με ενδιαφερουν; Γιατι απο την τβ ειναι ποκυ δυσκολο αφου δεν εχει κ search η εφαρμογη! Αλλιως λεω να παρω ενα iptv box που λογικα θα εμφανιζονται κ σωστα σε κατηγοριες ! Πάτα groups και ξανά groups και θα σου βγάλει τη λίστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tilaverboy είπε Πάτα groups και ξανά groups και θα σου βγάλει τη λίστα. Μωρε παταω groups απλα δεν τα βγαζει πχ με τη σειρα. Ενω στο iphone τα βγαζει κομπλε πχ φακελους με τιτλο Ελληνικα Γερμανικα Ποδοσφαιρα Ξεμες σειρες κτλ κτλ Στην τηλεοραση πχ ξεκιναει με 30 σειρες μετα Βουλγαρικα μετα καμποσα καναλια χυμα μετα Αραβικα μετα παλι μια 500αρια ταινιες κτλ κτλ Οτι κ να κανω δεν βγαινουν σωστα Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από malias4 Ορθογραφικα λαθη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Ρωτα απο εκει που αγορασες το iptv αν μπορεις να διαγραψεις καναλια. Εγω αυτο εχω κανει και εχει ελαφρυνει η λιστα και εχω κρατησει μονο τα 20 καναλια που θελω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Το εφτιαξα τελικα ολα καλα ! Ξαναπερασα το λινκ κ βγηκαν σωστα με φακελους κτλ Ναι γινετε να διαγραψεις πχ αραβικα σειρες η οτι δεν χρειαζεσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_mar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Στις 19/1/2020 στις 9:30 ΜΜ, malias4 είπε Τελικα επαιξε το smart iptv απο την τηλεοραση αφου εβαλα ενα paid link m3u . Κ παλι παραξενο βεβαια αφου επαιζε κανονικα σε iphone κ macbook Η εφαρμογη smart iptv ξαναανεβηκε στο store των τηλεορασεων samsung οποτε δεν χρειαζετε διαδικασια με usb πλεον! Δεν υπαρχει το gse iptv που οντως ειναι πολυ δυνατο σε iphone ειναι αριστο!! Να ρωτησω κατι αλλο βαζοντας πχ το m3u link στη smart tv samsung που εχω βγαζει λεμε τωρα 2000 καναλια κ ενω στο iphone τα βγαζει κανονικα σε φακελους ανα χωρα κατηγορια κτλ στην tv ειναι πολυ μπερδεμενα. Υπαρχει τροπος να διαγραψω μερικα απο αυτα πχ αραβικα τουρκικα παλιες σειρες κτλ ; Η να μπορω να κανω ενα φακελο κ να βαλω μεσα 200 καναλια που με ενδιαφερουν; Γιατι απο την τβ ειναι ποκυ δυσκολο αφου δεν εχει κ search η εφαρμογη! Αλλιως λεω να παρω ενα iptv box που λογικα θα εμφανιζονται κ σωστα σε κατηγοριες ! Καλησπερα φίλε μου.Που ακριβως την βρηκες tην εφαρμογη smart iptv στο store της τηλεορασης samsung γιατι ψαχνω αλλα δεν την βρισκω με τιποτα.Μπορουμε να την περασουμε με καποιο αλλο τροπο στην τηλεοραση περα απο το store? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα