Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει ένα iptv προγραμμα στη tv μου....όλα τα κανάλια έπαιζαν κανονικά από μια λίστα που ανέβασα....την επόμενη μέρα σταμάτησαν να παίζουν όλα....μετά από δυο μέρες ξανά προσπάθησα να δω αν παίζουν και έπαιζαν....κάθε μέρα θα πρέπει να ανεβάζω καινούργια λίστα????δεν ανανεώνεται μόνη της???δε μπορώ να βγάλω άκρη.....θα μπορούσες καποιος να με βοηθησει???

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς;

χρησιμοποιω ss iptv ειναι δωρεαν...σε ευχαριστω για την απαντηση....δεν μπορω να καταλαβω πωσ λειτουργει...πως λιστες στο internet και δεν βρισκω καποια ακρη σε αυτο το θεμα

Δημοσ.

χρησιμοποιω ss iptv ειναι δωρεαν...σε ευχαριστω για την απαντηση....δεν μπορω να καταλαβω πωσ λειτουργει...πως λιστες στο internet και δεν βρισκω καποια ακρη σε αυτο το θεμα

Το είχα δοκιμάσει αλλά δεν με ικανοποίησε, δοκίμασε το SIPTV (www.siptv.eu) η εφαρμογή είναι για 7 μέρες δωρεάν και μετά την λήξη μπορείς μέσω του σάιτ να την ενεργοποιήσεις με 5€. 

Θεωρητικά αν έχεις κάποιον Standard πάροχο καναλιών δες αν μπορεί να σου δώσει ένα playlist link αντί για το αρχείο, βάζοντας το Link σε μία τέτοια εφαρμογή, ανανεώνει τα κανάλια από μόνη της. Το πλεονέκτημα της παραπάνω εφαρμογής που σου παρέθεσα είναι ότι είναι γρήγορη και απροβλημάτιστη, εύκολη στην χρήση είναι το ίδιο GUI που χρησιμοποιούν οι MAG οι δέκτες με αυτόματο EPG.

siptv_screen_3.jpg

siptv_screen_4.jpg

siptv_screen_2.jpg

Δημοσ.

Το είχα δοκιμάσει αλλά δεν με ικανοποίησε, δοκίμασε το SIPTV (www.siptv.eu) η εφαρμογή είναι για 7 μέρες δωρεάν και μετά την λήξη μπορείς μέσω του σάιτ να την ενεργοποιήσεις με 5€. 

Θεωρητικά αν έχεις κάποιον Standard πάροχο καναλιών δες αν μπορεί να σου δώσει ένα playlist link αντί για το αρχείο, βάζοντας το Link σε μία τέτοια εφαρμογή, ανανεώνει τα κανάλια από μόνη της. Το πλεονέκτημα της παραπάνω εφαρμογής που σου παρέθεσα είναι ότι είναι γρήγορη και απροβλημάτιστη, εύκολη στην χρήση είναι το ίδιο GUI που χρησιμοποιούν οι MAG οι δέκτες με αυτόματο EPG.

siptv_screen_3.jpg

siptv_screen_4.jpg

siptv_screen_2.jpg

την ειχα δει την εφαρμογη αυτην....την πληρωμη πως την εκανες...σκεφτηκα μηπως ειναι απατεωνες...και με την λιστα τι εκανες...την εβαλες μονος σου?

Δημοσ.

την ειχα δει την εφαρμογη αυτην....την πληρωμη πως την εκανες...σκεφτηκα μηπως ειναι απατεωνες...και με την λιστα τι εκανες...την εβαλες μονος σου?

Όταν ανοίξεις την εφαρμογή σου δείχνει την φυσική διεύθυνση "MAC" της τηλεόρασης πχ. "00:aa:bb:cc:dd:11" αυτή την διεύθυνση την γράφεις στην σελίδα του Activation http://siptv.eu/activation/ και έτσι το ενεργοποιείς για πάντα.

Στην συνέχεια υπάρχει αυτή η σελίδα (και στην δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη) http://siptv.eu/mylist/ εδώ πληκτρολογείς την διεύθυνση MAC και είτε βάζεις URL (Auto update) ή ανεβάζεις κάποιο αρχείο M3U. Από εκεί και μετά το μόνο που έχεις να κάνεις κάθε φορά που βάζεις/βγάζεις καινούργια λίστα είναι μια απλή επανεκκίνηση της εφαρμογής στην τηλεόραση.

Αν θες κάποιον πάροχο γράψε μου PM.

• Like 1
Δημοσ.

Πως πλήρωσες για την ενεργοποίηση?και αυτό που με μπερδεύει είναι ότι εσυ ανεβάζεις κάθε μέρα λίστα η μια φορά για πάντα?

Δημοσ.

Πως πλήρωσες για την ενεργοποίηση?και αυτό που με μπερδεύει είναι ότι εσυ ανεβάζεις κάθε μέρα λίστα η μια φορά για πάντα?

Πλήρωσα με PayPal διάβασε την απάντηση μου πάνω, έχω βάλει Links, λίστα ανεβάζω μια φορά για πάντα μέσω URL και ανανεώνεται αυτόματα, αν θες όπως έγραψα και παραπάνω κάποιον πάροχο γράψε μου ένα PM.

Edit: δεν ξέρω αν υπάρχει έκδοση επι πληρωμή στο Samsung Store. Αν υπάρχει επι πληρωμή τότε μετά τις 7 μέρες αγόρασε την εφαρμογή απευθείας από το Samsung Store της τηλεόρασης σου.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/3/2017 στις 3:53 ΜΜ, Neg είπε

Όταν ανοίξεις την εφαρμογή σου δείχνει την φυσική διεύθυνση "MAC" της τηλεόρασης πχ. "00:aa:bb:cc:dd:11" αυτή την διεύθυνση την γράφεις στην σελίδα του Activation http://siptv.eu/activation/ και έτσι το ενεργοποιείς για πάντα.

Στην συνέχεια υπάρχει αυτή η σελίδα (και στην δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη) http://siptv.eu/mylist/ εδώ πληκτρολογείς την διεύθυνση MAC και είτε βάζεις URL (Auto update) ή ανεβάζεις κάποιο αρχείο M3U. Από εκεί και μετά το μόνο που έχεις να κάνεις κάθε φορά που βάζεις/βγάζεις καινούργια λίστα είναι μια απλή επανεκκίνηση της εφαρμογής στην τηλεόραση.

Λοιπόν το θεματακι είναι το εξής: έχω smart tv (Samsung) έχω κατεβάσει το iptv μπαίνω στη λίστα για να βάλω την  

URL  ΟΛΑ τέλεια  επιλεγώ ….save onlineGreece….μου βγάζει ότι έχει βρεθεί μια URL ΚΑΙ να κάνω επανεκκίνηση μέχρι εδώ καλά …..όταν ανοίγω την τηλεόραση γράφει πάνω δεξιά ότι φορτώνει κανάλια …..περιμένω αρκετή ώρα αλλά τίποτα ….τι γίνετε λάθος ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/3/2017 στις 3:53 ΜΜ, Neg είπε

Ασχολήθηκα περίπου 1 ώρα, εγκατέστησα την εφαρμογή στην τηλεόραση, ενεργοποίησα, πλήρωσα, αλλά δεν κατάφερα να βρω λίστα ή λινκ που να παίζει. Ναι μεν βλέπω λίστα καναλιών, μερικά κανάλια με κόκκινη μπάρα από κάτω, αλλά κανένα δεν έπαιξε.

Θα στείλω π.μ. για πάροχο, ελπίζω να μη στοιχίζει τρελά λεφτά.

(εντωμεταξύ το ποστ είναι σχεδόν 2 ετών, ελπίζω να μην τα έκανα όλα αυτά άδικα)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 10/2/2019 στις 11:30 ΠΜ, Doubt είπε

Ασχολήθηκα περίπου 1 ώρα, εγκατέστησα την εφαρμογή στην τηλεόραση, ενεργοποίησα, πλήρωσα, αλλά δεν κατάφερα να βρω λίστα ή λινκ που να παίζει. Ναι μεν βλέπω λίστα καναλιών, μερικά κανάλια με κόκκινη μπάρα από κάτω, αλλά κανένα δεν έπαιξε.

Θα στείλω π.μ. για πάροχο, ελπίζω να μη στοιχίζει τρελά λεφτά.

(εντωμεταξύ το ποστ είναι σχεδόν 2 ετών, ελπίζω να μην τα έκανα όλα αυτά άδικα)

το ιδιο πρόβλημα... βρήκες ακρη?

Δημοσ.

Το siptv δεν υπάρχει πλέον στο store της Samsung. Έχω βάλει κάποιο άλλο που δουλεύει, αυτή τη στιγμή δεν το έχω πρόχειρο.

1 ώρα πριν, nikosargos είπε

το ιδιο πρόβλημα... βρήκες ακρη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Doubt είπε

Το siptv δεν υπάρχει πλέον στο store της Samsung. Έχω βάλει κάποιο άλλο που δουλεύει, αυτή τη στιγμή δεν το έχω πρόχειρο.

σε παρακαλώ δες αμα μπορείς γιατι δεν μπορώ να βρω ακρη! ευχαριστώ!

βρήκα λύση για να δουλεύουν τα κανάλια στην tv, κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου το VLC media player, φορτώνεις το αρχείο Μ3U στο Vcl και όταν ανοίξει, πήγαινε στην tv να δοκιμάσεις το iptv ταυτοχρόνα και τα δυο. (εχω samsung tv εσυ?)

Επεξ/σία από nikosargos
Δημοσ.
Στις 27/8/2019 στις 5:24 ΜΜ, nikosargos είπε

σε παρακαλώ δες αμα μπορείς γιατι δεν μπορώ να βρω ακρη! ευχαριστώ!

NET IPTV

Στις 27/8/2019 στις 5:24 ΜΜ, nikosargos είπε

βρήκα λύση για να δουλεύουν τα κανάλια στην tv, κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου το VLC media player, φορτώνεις το αρχείο Μ3U στο Vcl και όταν ανοίξει, πήγαινε στην tv να δοκιμάσεις το iptv ταυτοχρόνα και τα δυο. (εχω samsung tv εσυ?)

Samsung έχω αλλά δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα τη διαδικασία.

Εννοείς πως έχεις την τηλεόραση ως μόνιτορ του υπολογιστή; Και στην τηλεόραση ποιο πρόσθετο ανοίγεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...