Προς το περιεχόμενο

htc one M8 room

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας...

Έχω ένα κινητό το HTC One M8 το έχω αγοράσει μεταχειρισμένο και είναι ρουταρισμένο με TWRP 

είμαι άσχετος από αυτά. Πληροφορίες λογισμικού

Android 5.0.1 έκδοση

HTC Sense 6.

Αριθμός λογισμικού: Android Revolution HD 45.0 by mike1986

Επίπεδο HTC SDK API: Άγνωστη

Θέλω να περάσω την αυθεντική room ώστε να είναι μαμίσιο το κινητό,  και να κάνω updait ώστε να περαστεί η καινούργια έκδοση. Android 

Προσπάθησα μέσου http://www.htc.com/us/support/htc-one-m8/news/ να περάσω room αλλά συνέχεια 

μου βγάζει κωδικό σφάλματος 155. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το πρόβλημά μου.

Συγχαρητήρια Insomnia και τους χρήστες σας για τις βοήθειες που δίνετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο σωστός τρόπος είναι αυτός https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2735235

Εδω την rom την λέει room και του πετάς σκέτο λινκ από xda :-)

Καλησπέρα σε όλους σας...

Έχω ένα κινητό το HTC One M8 το έχω αγοράσει μεταχειρισμένο και είναι ρουταρισμένο με TWRP

είμαι άσχετος από αυτά. Πληροφορίες λογισμικού

Android 5.0.1 έκδοση

HTC Sense 6.

Αριθμός λογισμικού: Android Revolution HD 45.0 by mike1986

Επίπεδο HTC SDK API: Άγνωστη

Θέλω να περάσω την αυθεντική room ώστε να είναι μαμίσιο το κινητό, και να κάνω updait ώστε να περαστεί η καινούργια έκδοση. Android

Προσπάθησα μέσου http://www.htc.com/us/support/htc-one-m8/news/ να περάσω room αλλά συνέχεια

μου βγάζει κωδικό σφάλματος 155. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το πρόβλημά μου.

Συγχαρητήρια Insomnia και τους χρήστες σας για τις βοήθειες που δίνετε.

Κλείσε την συσκευή μετά κρατά πατημένο το vol down και άνοιξε την θα σου βγάλει ένα μενού..... βγάλ το φωτογραφία και ανέβασε την να δούμε τι γράφει

π.χ.>

S-OFF-HTC-One-M8.jpg

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους...

Συγνώμη για την καθυστέρηση απλώς εργάζομαι πολλές ώρες και γιαυτό αργώ να σας απαντήσω... θα προσπαθήσω να είμαι ποιο πολύ μέσα.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, η αλήθεια ναι είμαι άσχετος και πάλι σας ευχαριστώ.

Ανεβάζω τις φωτογραφίες με τις πληροφορίες της συσκευής.

Πληροφορίες τηλεφώνου.

post-426064-0-37369100-1489647861_thumb.png

post-426064-0-62373800-1489647871_thumb.png

post-426064-0-51241200-1489647893_thumb.png

post-426064-0-25050400-1489647926_thumb.png

post-426064-0-77567400-1489647974_thumb.jpg

post-426064-0-96763800-1489647991_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους...

Συγνώμη για την καθυστέρηση απλώς εργάζομαι πολλές ώρες και γιαυτό αργώ να σας απαντήσω... θα προσπαθήσω να είμαι ποιο πολύ μέσα.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, η αλήθεια ναι είμαι άσχετος και πάλι σας ευχαριστώ.

Ανεβάζω τις φωτογραφίες με τις πληροφορίες της συσκευής.

Πληροφορίες τηλεφώνου.

πρέπει να βρεις την 6.12.61.4 ή νεότερη σε ruu αλλιώς δεν γίνεται να το κάνεις stock όπως ήταν γιατί είσαι s-on (25€ για να γίνει s-off) .... άλλα και s-off να το κάνεις πρέπει να βρεις ruu file για το cid σου (δεν είναι εύκολο και πάλι πληρώνεις) ή να το κάνεις supercid (ευκολάκι) για να φλάσαρεις οποίο ruu γουστάρεις & για να κάνεις την δουλεία σου

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για της πληροφορίες, Απλώς νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο να το έκανα μόνος μου μέσου HTC αλλά τελικά μάλλον δεν είναι. 

Δεν υπάρχει κάποιος οδηγός ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...