mad-proffessor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Τον Αλεξανδρή θα το θυμάμαι για 2 δεδομένα. Πρώτον ποδοσφαιρικά ήταν ο μόνος που έχανε τα τετ-α-τετ τα εύκολα και έβαζε τα γυριστά βολ-πλάνε στη κίνηση και τα δύσκολα ψαλιδάκια. Πραγματικά απίστευτο. Δεύτερον γιατι ήταν η αιτία να ακουστεί ένα απο τα πιο εμετικά συνθήματα που έχω ακούσει. Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει το λόγο που τον έβριζαν με τόσο μίσος και μανία, είναι απο τα ακατανόητα της ψυχολογίας του γηπέδου λογικά. Κατανοητό ως ένα βαθμό, όταν άνθρωποι που δουλευουν για 3 και 60 και πάνε στο γήπεδο για μια ιδεολογία βλέπουν να τους πουλάει κάποιος την ιδεολογία για τα εκατομμύρια. Αυτός είναι άλλωστε και ένας απο τους λόγος που υπάρχει και το γήπεδο, άλλοι πάνε βλέπουν μπάλα, αλλοι εξωτερικευουν συναισθήματα και αγάπη/μίσος για ομάδες-πρόσωπα, άλλοι εκτονώνονται. Για το τόπικ, επειδή δεν έχω context για το τι εννοούσε (δηλαδή θεωρει σωστή και τη ντόπα; )δε μπορώ να απαντήσω συγκεκριμένα.
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Τι να σχολιασουμε; Οι δηλωσεις του καθρεφτιζουν την ιδιοσυγκρασία των πολιτών (οχι όλων) αυτης της χωρας ειδικα απο το 1980 και μετα... Η αληθεια ειναι οτι δεν ειπε πουθενα οτι φταινε οι ξενοι, σε αντιθεση με τους πολιτες Αν και δε διαβασα ολη τη συνεντευξη του , διοτι για καθε παραγραφο που διαβαζα απο τη συγκεκριμενη συνεντευξη, ενιωθα σαν να χανω 10 μοναδες IQ. Σταματησα να διαβαζω πριν μηδενισει το κοντερ. 2
eliasjuve Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Χάχα όντως κι εγώ δεν μπόρεσα να την διαβάσω όλη. Νέος Γονίδης!
Zerg13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το δογμα Σ. Κοκκαλη αναμασαει. Πρωταθλημα με καθε τροπο. Με εποπτες, με διαιτητες, με τρομοκρατια& την βοηθεια της αστυνομιας(τσιρονης) , με παρατηρητες (μπαλοκας), με εφεσεις και πρωταθλημα on paper(γκαγκατσης). Πρωταθλημα να ναι και οπως να ναι. Για μενα δεν λεει κατι νεο.
Edel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Το δογμα Σ. Κοκκαλη αναμασαει. Πρωταθλημα με καθε τροπο. Με εποπτες, με διαιτητες, με τρομοκρατια& την βοηθεια της αστυνομιας(τσιρονης) , με παρατηρητες (μπαλοκας), με εφεσεις και πρωταθλημα on paper(γκαγκατσης). Πρωταθλημα να ναι και οπως να ναι. Για μενα δεν λεει κατι νεο. όχι αρχηγέ μου. Το δόγμα Μαραντόνα ακολουθεί, που σκόραρε στο τελικό του μουντιάλ με το χέρι και όπου σταθεί και βρεθεί λέει ότι θα το ξανακανε. γίνεται Παναθηναϊκοί και όχι αντιολυμπιακοί. 2
TAKE5 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Οταν αναλάβει πόστο στις ακαδημίες στου Ρέντη (γιατί αυτό κυνηγάει) είμαι σίγουρος ότι θα αυξηθούν οι γονείς που θα θελουν τα παιδιά τους να μάθουν ποδόσφαιρο από τον Αλέκο
thanidee Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 όχι αρχηγέ μου. Το δόγμα Μαραντόνα ακολουθεί, που σκόραρε στο τελικό του μουντιάλ με το χέρι και όπου σταθεί και βρεθεί λέει ότι θα το ξανακανε. γίνεται Παναθηναϊκοί και όχι αντιολυμπιακοί. O Μαραντόνα ουσιαστικά έκλεψε και απλά είπε ότι θα το ξαναέκανε... Ο Αλεξανδρής όμως φίλε μου ανέφερε ότι θα έκλεβε ακόμα και το ίδιο το παιδί του προκειμένου να κερδίσει. Αν εσύ το βλέπεις παρόμοιο, δικαιωμα σου, δεν έχει να κάνει όμως με Παναθηναϊκούς και αντιΟλυμπιακούς και πάνω απ' όλα με υποκριτική.
Edel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για σχήμα λόγου έτσι? και για Παναθηναικούς και αντιολυμπιακούς ξεκάθαρα το λες για τους προηγούμενους γραφόντες που έριξαν ότι χολή και εμπάθεια έχουν για τον Ολυμπιακό.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Η φουρνια παιχτων του τοτε οσφπ οταν επαιζε μπαλα ο αλεξανδρης ηταν οτι χειροτερο εχει βγαλει το ελληνικο ποδοσφαιρο απο θεμα unfair. Ολη η 11αδα ειχε μαθει να πεφτει κατω για πεναλτι λες και πηγαν σε δραματικη σχολη. 2
fotislado Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 αλλος ενας ξεμοραμενος που λεει οτι του κατεβει για να ξαναδει απλα το ονομα του να αναπαραγεται απο τα μεσα...γονιος που σεβεται τον εαυτο του και την ιδιοτητα του αυτη δεν χρησιμοποιει τετοια παραδειγματα για τα παιδια του ουτε καν για αστειο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις