Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες"

Συμφωνειτε με τις δηλωσεις του;

Παρακαλω μην ξεκινησετε διαμαχες για τις ομαδες,αλλα σχολιαστε μονο τις δηλωσεις.

Δημοσ.

Δε χρειάζονται διαμάχες.

Απολύτως ειλικρινή απάντηση από πολίτη μιας χώρας που οι κάτοικοί της έχουν υιοθετήσει και συμφωνουν με την ατάκα "τα φάγαμε όλοι μαζί". 

Δημοσ.

Καταλαβαινοτι πανω στην ενταση του αγωνα πολλα γινονται που μετα τα μετανιωνεις. Αλλα να βγαινεις μετα απο τοσα χρονια να ισχυριζεσαι οτι θες να κερδιζεις με οποιοδηποτε τροπο μου φαινεται παραξενο.

Δημοσ.

Ο Αλέκος έδωσε μια μεγάλη σε έκταση (αλλά και σε νόημα) συνέντευξη.

Συμφωνώ στο ακέραιο με το 80% απ'οσα είπε.

Σε αυτό το σημείο ωστόσο, που εύλογα μονο σε αυτό επικεντρώθηκαν όλα τα αντι-Ολυμπιακά sites, είναι φάουλ.

Ναι μεν το fair-play απουσιάζει συντριπτικά των περιπτώσεων στον πρωταθλητισμό, αλλά το παράδειγμα με το παιδί είναι άστοχο.

• Like 1
Δημοσ.

"Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες"

Παρακαλω μην ξεκινησετε διαμαχες για τις ομαδες,αλλα σχολιαστε μονο τις δηλωσεις.

Εμεις τα ξερουμε ολα αυτα και τα λεμε χρονια. Εσεις να τα βλεπετε.

Ενας αθλητης της γνωστης ομαδας, "προτυπο" κατα τα αλλα, στα χρονια του παραγκας του μπαρμπα Θωμα.

Αυτο που ξεχναει ο συγκεκριμενος ειναι οτι καποιοι αλλοι αθλητες, σε αντιθεση με αυτον, καταστραφηκαν απο τετοιες τακτικες. Δεν πηραν συμβολαια, δεν πηραν πριμ, μεταγραφες.

Δημοσ.

οπως τα λεει ο αλεκος ετσι ειναι παντου σε ολο τον κοσμο του ποδοσφαιρου....προσφατο παραδειγμα μπαρτσα παρι, τι αλλο να θυμηθω.....ρομπερτο καρλος χερι με ολυμπιακο....απο τα ποιο κραυγαλεα και ομως τιποτα.....ολα σαπιλα ειναι στο ποδοσφαιρο χρονια τωρα....οποτε δεν μου φενεται περιεργο αυτο που λεει ο αλεκος...και σε αλλα αθληματα, οπου υπαρχει πρωταθλητισμος ειναι σαπιλες ολα...michael phelps, κεντερης, θανου,mike tyson και αλλα τοσα που δεν χωρανε αν τα γραψω....αντε γεια ολα!

• Like 1
Δημοσ.

οπως τα λεει ο αλεκος ετσι ειναι παντου σε ολο τον κοσμο του ποδοσφαιρου....προσφατο παραδειγμα μπαρτσα παρι, τι αλλο να θυμηθω.....ρομπερτο καρλος χερι με ολυμπιακο....απο τα ποιο κραυγαλεα και ομως τιποτα.....ολα σαπιλα ειναι στο ποδοσφαιρο χρονια τωρα....οποτε δεν μου φενεται περιεργο αυτο που λεει ο αλεκος...και σε αλλα αθληματα, οπου υπαρχει πρωταθλητισμος ειναι σαπιλες ολα...michael phelps, κεντερης, θανου,mike tyson και αλλα τοσα που δεν χωρανε αν τα γραψω....αντε γεια ολα!

To θεμα ειναι οτι αυτα παντου γινονται. Αλλα ο κεντερης  και η Θανου δεν βγηκαν να πουν καλα σας εκανα και επαιρνα ντοπα.

Αυτοι οι αθλητες ειναι προτυπα και πρεπει να συμπεριφερονται αναλογως στις δηλωσεις τους και οχι να επικροτουν την λαμογια.

Αν ο γιος του αλεξανδρη (δεν γνωριζω αν εχει) παιζει μπαλα και ο αντιπαλος παιρνει πεναλτι σαν τα δικα του τα ιδια θα ισχυριζονταν;

Δημοσ.

Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδανε και ολοι οι αλλοι να πανε να...

Τα γεραματα φερνουν και ειλικρινεια. Εξαλλου τι νοημα εχει να κραταει τα προσχηματα, τα λεφτα του απο την μπαλα τα βγαλε, δεν εχει να περιμενει κατι περισσοτερο. Και καπως ετσι λεγονται αληθειες.

• Like 2
Δημοσ.

Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδανε και ολοι οι αλλοι να πανε να...

Τα γεραματα φερνουν και ειλικρινεια. Εξαλλου τι νοημα εχει να κραταει τα προσχηματα, τα λεφτα του απο την μπαλα τα βγαλε, δεν εχει να περιμενει κατι περισσοτερο. Και καπως ετσι λεγονται αληθειες.

Και τοσοι πολιτικοι κλεψανε ομως δεν βγηκαν να μας πουν  "εγω εκλεβα, ας μην με ψηφιζες".

Αυτα παντα θα γινονται αλλα μου ειναι παραξενο που δεν ντρεπεται να το παραδεχτει και μετα μας αποκαλει και κομπλεξικους....

Μαλλον τα ξαφνικα πλουτη σε ανθρωπους σαν τον Αλεξανδρη κανουν κακο....

Δημοσ.

Φυσικα και οχι. Η κοινωνια εχει τοσα προβληματα, αλλα να βγαινεις και να υπερηφανευεσαι οτι καλα εκανες και "εκλεψες" επειδη μπορουσες. Παντα στην κοινωνια καποιοι θα " κανουν θεατρο για να παρουν πεναλτι".

Παντως εχει γινει ιδιος ο Γονιδης

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξε Χάρη, αν διαβάσεις ολόκληρη την συνέντευξη του, έχει πει πολλές αλήθειες (κάποιες μη αρεστές σε φιλάθλους άλλων ομάδων, άλλες σε Ολυμπιακούς) που τις γνωρίζουμε, απλά "δεν συμφέρουν" όλα και κρατάμε αποσπάσματα.

Υπόψιν, ανάλογες σε έκταση και εξίσου ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις έχουν δώσει πρόσφατα Στολτίδης & Καραταΐδης.

Θα διαπιστώσεις ότι σε πολλά σημεία συμπίπτουν. Προφανώς όχι στο παράδειγμά μας.

Δημοσ.

Την διαβασα ολοκληρη. Δεν ειναι οπαδικο το θεμα, το ιδιο ασχημο θα ηταν αν μου ελεγε καποιος διπλοπαρκαρω γιατι δεν γραφουν  η κλεβω γιατι δεν υπαρχει αστυνομια.

Απλα χτες να λεει οτι δεν υπαρχει fair play, οτι η ψυχολογικη βια ειναι για τιτικες και σημερα "Ζήτω ο κομπλεξισμός.  Ζήτω η γύμνια κ η ψευτοκουλτούρα των δήθεν και των αδικημένων μίζερων ανθρώπων" ,τον θεωρω μικρο σαν ανθρωπο.

Δημοσ.

Τι να σχολιασουμε; Οι δηλωσεις του καθρεφτιζουν την ιδιοσυγκρασία των πολιτών (οχι όλων) αυτης της χωρας ειδικα απο το 1980 και μετα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...