ilos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Να προσθέσω και εγώ με τη σειρά μου ότι το Α και το Ω σε τέτοιου είδους υπηρεσίες είναι το latency και κατ' επέκταση δηλαδή το input lag. To bandwidth συνήθως επαρκεί στις περισσότερες ADSL2 συνδέσεις αν μιλάμε για 1080p30 max πάντα που είναι η πλειονότητα των ps4 games. Από εκεί και πέρα αν οι ps4 farms είναι σε κάποια χώρα της κεντρικής/βόρειας Ευρώπης και oi VDSL έχουν συγκρίσιμα μεγέθη ping με τις ADSL δε θα δείτε καμία διαφορά στην εμπειρία χρήσης (απλά δε θα απασχολείτε όλο το bandwidth). Κάτι ακόμα που πρέπει να αναφερθεί τουλάχιστον με τις τρέχουσες version των ps4 remote play και playstation now είναι ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η ύπαρξη dualshock 4 και για την ασύρματη σύνδεση η αγορά επίσης του official bluetooth adapter της Sony. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ξεχάσατε την βασική διαφορά με το xbox game pass. Το gamepass έχει ανακοινωθεί ήδη για Ελλάδα την άνοιξη ενώ το PS Now δεν ξέρουμε πότε (και αν). Είναι λίγο σημαντικό, δεν βρίσκετε; (και για να προλαβω fanboy flame wars του ιντερνετ, κι εγώ PS4 έχω, υπόψη)
freegr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Στην ουσία η cloud υπηρεσία της Σόνυ με συνδρομή δείχνει ότι τα παιχνίδια θα παίζουν ολόκληρα σε απομακρυσμένους σέρβερ χωρίς να τα έχεις τοπικά...νομίζω έτσι πάει..
amveria Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αυτο που λες υπαρχει ηδη. Αυτό που υπάρχει ήδη είναι το να ΕΧΕΙΣ στην κατοχή σου ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και να το παίζεις στον υπολογιστή. Αυτό που ανακοινώθηκε είναι ότι με κάποια συνδρομή θα μπορείς και τα παιχνίδια που ΔΕΝ έχεις στην κατοχή σου να τα παίζεις στον υπολογιστή. 1
logistoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 αν δε το έχεις στη κατοχή σου θα το στριμάρεις από το ίντερνετ, δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός αν εννοείς ότι με τη συνδρομή αυτή θα νοικιάζεις ουσιαστικά τίτλους που θα εγκαθιστάς στο ps4 σου και στη συνέχεια θα στριμάρεις σε άλλη συσκευή δε νομίζω όμως ότι αυτό είναι η είδηση, η είδηση είναι ότι στριμάρεις από σερβερ της sony και παίζεις σε ps4 ή pc δεν έχεις τίποτα εγκατεστημένο τοπικά σε δική σου συσκευή νομίζω ότι το σκέφτεσαι πιο πολύπλοκα από ότι το εννοούν
manolinio11 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 άμα δεν εχει video settings και graphic setting's για max out settings τότε δεν θα ειναι και παρα πολυ καλο για αυτούς που έχουν τέρατα pc. Εγώ για παράδειγμα θα μου άρεσε πολυ να παίξω κάποιες αποκλειστικότητες σε καλύτερα γραφικά από ότι στην κονσολα και για αυτο θα το σκεφτώ δυο φορες η και περισσότερο εάν θα παίξω ενα τέτοιο παιχνίδι διότι έχω μάθει αλλιώς να βλέπω ενα game σε pc και αλλιώς σε κονσολα. Θέλω να τα ξεζουμιζω στο τέρμα όσο εχει να κανει με τα γραφικά αλλιος δεν με τραβάει σαν παιχνίδι το ps4.οποτε δε εχεις ιδεα τι σημαινει να εισαι gamer..... 1
mkp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 γρήγορο ίντερνετ δεν θέλει οπός λένε μερική, θυμάμαι εγώ πριν πέντε χρόνια που έπαιζα (για δοκιμή μονό) διάφορα games με την υπηρεσία OnLive με σύνδεση στα 6 mbps!!! σε 720p 60fps κανονικά. Τώρα που έχω 28 mbps άνετα θα στριμαρι 4Κ στα 60fps, άλα το θέμα είναι ότι όλα αυτά service είναι μούφα, χαμηλό bitrate, input lag και άλα πολλά, δεν είναι τυχαίο που το OnLive απέτυχε και η Sony αγόρασε ότι απέμεινε από το OnLive.
logistoulis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 ναι αλλά μια τέτοια επένδυση θα έχει και το κόστος της, αν είναι να αποτύχει λόγω κακής εμπειρίας χρήστη θα πρέπει να είναι πολύ χαζοί να το προχωρήσουν βέβαια τίποτα δεν αποκλείεται... απλά δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει η σκέψη του να είναι το gaming cloud και να μην πουλάνε απλώς hardware που φαντάζομαι είναι πιο κερδοφόρο και όχι μόνο από αυτούς στη sony, αλλά και από άλλους (nvidia πχ) γιατί να μην πουλάνε απλά hw που ξεπερνιέται και στη συνέχεια να πουλάνε κι άλλο τόσα πολλά περιμένουν ότι θα βγάλουν από τις συνδρομές ώστε να αναβαθμίζουν αυτοί διαρκώς τις υποδομές τους δε μπορώ να καταλάβω δηλαδή πώς αυτό το μοντέλο θα φέρει χρήματα σε μια εταιρεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα