Silverage Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Στην αρχή νόμιζα οτι θα τα κάνουν να παίζουν σε pc και χάρηκα . Έχω βέβαια ps4 οπότε δεν με ενδιαφέρει. 2
Hatsos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν και έχω καλή ταχύτητα δεν το κόβω να έρχεται Ελλάδα. Και να έρθει θα είναι πολύ χάλια εδώ. Δεν έχουμε τις υποδομές.
michael92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Meh, θα περιμένω emulator. Μέχρι τότε μια χαρά είναι το PS4. 1
Avatar_GR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν αξίζει για τους παρακάτω λόγους: 1) Δεν έχει όλα τα παιχνίδια και έχει ελάχιστα καινούρια. 2) Έχει παιχνίδια PS3 μόνο 3) Έχει ανάλυση μέχρι 720p 4) Έχει πολύ μεγάλο lag και δεν μπορείς να παίξεις σωστά 5) Θέλει γρήγορο ίντερνετ 6) Είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει ($19.99 τον μήνα η $44.99 το τρίμηνο). Αν πληρώσετε συνδρομή για 1 χρόνο θα σας βγει $180. Με αυτά τα χρήματα αγοράζετε PS3 μεταχειρ. και αρκετά μεταχειρισμένα παιχνίδια και σας μένει και η κονσόλα και τα παιχνίδια. Η υπηρεσία όπως είναι αξίζει μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Π.Χ για καλοκαιρινές διακοπές για 1 μήνα κάθε χρόνο. Δηλαδή για πολύ περιστασιακό gaming... που και πάλι δεν αξίζει,γιατί υπάρχουν και τα pc για περιστασιακό gaming. 2
auron123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Να παιζεις με γραφικα PS4 δεν λεει και πολυ... Αλλα για καποιους που απλα θελουν να παιξουν 4-5 ps4 exclusives μια χαρα ειναι. Σου πεφτουν λιγα ε; 2
apostolosman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Avatar_GR δεν είσαι καλά ενημερωμένος. Πρώτον τον Δεκέμβρη έτρεχε προσφορά με 100 USD για ένα χρόνο (ακόμα παίζει νομίζω). Δεύτερον όσο περνάει ο καιρός κ μεγαλώνει η userbase οι τιμές σε τέτοιες υπηρεσίες πέφτουν. Τριτον η είδηση λέει πως μέσα στο 2017 θα είναι διαθέσιμα PS4 παιχνίδια όχι μόνο PS3. Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρουμε σε τι ανάλυση θα γίνεται το streaming. Για το PS3 720p ήταν το λογικό καθώς τα παιχνίδια έτρεχαν native σε αυτή την ανάλυση. Τέταρτον δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι όλα τα games διαθέσιμα ή αν θα γίνεται επιλογή, αλλά όσο περνάει ο καιρός η βιβλιοθήκη λογικό είναι να μεγαλώνει. Πέμπτον το βασικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι, πέρα από το latency, το ότι στην ηπειρωτική Ευρώπη δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία (πλην Ολλανδίας νομίζω). 1
logistoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Σου πεφτουν λιγα ε; τα γραφικά δεν είναι τόσο το πρόβλημα, πρόβλημα είναι όπου κλειδώνουν στο 30αρι εκεί μπορεί να πάθεις μεγάλο πρόβλημα ζαλάδας αν έχεις καλομάθει αλλιώς 2
Big Boss Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 όχι στην Ελλάδα η στην υπόλοιπη ευρώπη εκτός από 2-3 χώρες.
Xzidique Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πιο οικονομικό είναι αγοράσει κάποιος ένα PS4 με τα exclusive παιχνίδια που θέλει παρά να πληρώνει 20€ τον μήνα για την συνδρομή. Στην διετία του μένει η κονσόλα και τα παιχνίδια. 1
logistoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πιο οικονομικό είναι αγοράσει κάποιος ένα PS4 με τα exclusive παιχνίδια που θέλει παρά να πληρώνει 20€ τον μήνα για την συνδρομή. Στην διετία του μένει η κονσόλα και τα παιχνίδια. ναι βασικά αν πάρεις ένα ps4 με 25 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο σου μένει για πάντα η κονσόλα και από κει και πέρα παιχνίδια νοικιάζεις, ανταλλάζεις, πουλάς, κρατάς για πάντα κτλ και κάνεις τα κουμάντα σου ενώ στη προκειμένη περίπτωση σταματάς τη συνδρομή και αντίο σε όλα ίσως είναι καλό για πολύ casual περιπτώσεις, πχ θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι οπωσδήποτε κάνω συνδρομή ένα μήνα και τέλος αλλά αν σκοπεύεις να παίξεις αρκετά παιχνίδια όχι δε λέει (και αυτό με το δεδομένο ότι έχεις και gaming pc και μπορείς και παίζεις και αρκετά παιχνίδια και εκεί, αν μιλάμε αυτό να είναι το μόνο σου μέσο για παιχνίδια είναι πολύ ασύμφορο)
ELMastas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα,δεν μου αρέσει η πολιτική του να νοικιάζεις παιχνίδια όταν τα πληρώσεις και κατεβάσεις πρέπει να τα έχεις τέλος. Γιαυτούς που ήθελαν και Uncharted και κάνα 2 ακόμα παιχνίδια στο PC πάντος καλό είναι
amveria Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλες και όλους, Επειδή η αρχική ανακοίνωση της Sony ήταν πολύ λιτή και αφήνει περιθώρια ερμηνείας, σας παραθέτω την δική μου εκδοχή, τουλάχιστον έτσι όπως εγώ την εξέλαβα. Η λογική του streaming δεν είναι υποχρεωτικό να εννοεί ως μέσο διασύνδεσης το internet. Μπορεί κάλλιστα να δίνει την δυνατότητα σε όσους έχουν στην κατοχή τους το PS4 και έναν υπολογιστή να τους συνδέουν τοπικά και να παίζει κάποιος στον υπολογιστή το παιχνίδι που επιθυμεί ενδεχομένως με upscaled γραφικά. Μέχρι να αναρτηθεί λοιπόν μία περισσότερο αναλυτική ανακοίνωση, εχουμε το δικαίωμα να βάζουμε όλα τα ενδεχόμενα στο τραπέζι. Καλή δύναμη. 1
Jimmy08 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλες και όλους, Επειδή η αρχική ανακοίνωση της Sony ήταν πολύ λιτή και αφήνει περιθώρια ερμηνείας, σας παραθέτω την δική μου εκδοχή, τουλάχιστον έτσι όπως εγώ την εξέλαβα. Η λογική του streaming δεν είναι υποχρεωτικό να εννοεί ως μέσο διασύνδεσης το internet. Μπορεί κάλλιστα να δίνει την δυνατότητα σε όσους έχουν στην κατοχή τους το PS4 και έναν υπολογιστή να τους συνδέουν τοπικά και να παίζει κάποιος στον υπολογιστή το παιχνίδι που επιθυμεί ενδεχομένως με upscaled γραφικά. Μέχρι να αναρτηθεί λοιπόν μία περισσότερο αναλυτική ανακοίνωση, εχουμε το δικαίωμα να βάζουμε όλα τα ενδεχόμενα στο τραπέζι. Καλή δύναμη. Αυτο που λες υπαρχει ηδη.
Skylined Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή οπότε θέλεις ειναι μία χαρά. Κρατάω συνδρομή δύο μήνες , παίζω τα uncharted και μετά την ακυρώνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα