Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντομα θα μπορείς να παίζεις αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation 4, όπως είναι οι Uncharted 4 και The Last of Us Remastered στο PC σου.

Η Sony αποφάσισε να φέρει τον κατάλογο των παιχνιδιών του PS4 στην υπηρεσία game streaming της, PlayStation Now. Αν και στην ανακοίνωση δεν γίνονται γνωστές πολλές λεπτομέρειες, γνωρίζουμε ότι και το παραμικρό παιχνίδι στην υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών του PS4 θα αποτελούν μέρος μίας συνδρομής PlayStation Now. Η Ιαπωνική εταιρεία θα πραγματοποιήσει δοκιμές στις επόμενες εβδομάδες, και έκανε γνωστό ότι σύντομα θα έχει να μοιραστεί με τους fans του PlayStation περισσότερα νέα.

Πριν λίγο καιρό, η Sony έκανε γνωστό ότι εγκαταλείπει την υποστήριξη PlayStation Now σε όλες τις πλατφόρμες εκτός του PC και του PlayStation 4, ώστε να επικεντρωθεί στο να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι σταμάτησε να υποστηρίζει το PlayStation Now στις πλατφόρμες PlayStation TV, PlayStation Vita, PlayStation 3 καθώς και στις τηλεοράσεις BRAVIA της εταιρείας και στα Blu-Ray player της καθώς και στις Smart TVs της Samsung. Η υπηρεσία θα σταματήσει να λειτουργεί στις παραπάνω πλατφόρμες από τις 15 Αυγούστου του 2017.

Η παραπάνω κίνηση έρχεται λίγο λιγότερο από ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της υπηρεσίας Xbox Game Pass της Microsoft, μέσω της οποίας η Αμερικάνικη εταιρεία προσφέρει περισσότερους από 100 τίτλους για τα Xbox 360 και Xbox One με συνδρομή $10 το μήνα. Σε αντίθεση με το PlayStation Now που αποτελεί μία cloud streaming τεχνολογία, η υπηρεσία Xbox Game Pass επιτρέπει το κατέβασμα και την εγκατάσταση των παιχνιδιών στον σκληρό δίσκο του χρήστη.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αυτό το πράγμα θα δουλεύει; 

είμαι στα πρόθυρα να πάρω ps4 για τα exclusive του που πλέον μαζεύτηκαν κάμποσα, αλλά μήπως πρέπει να το σκεφτώ;

από την άλλη streaming σε βαρύ τίτλο δε ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει.. 

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζοντας τον τίτλο, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση, πως με κάποιο τρόπο θα παίζουν σε PC τα παιχνίδια του PS4.

Αυτό λέει. Μέσω streaming.

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζοντας τον τίτλο, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση, πως με κάποιο τρόπο θα παίζουν σε PC τα παιχνίδια του PS4.

μακάρι να γινόταν κανονικά με εγκατάσταση.. και ας βάζαμε και άλλο ένα κατάστημα στα pc μας 

τώρα με το streaming θα δείξει.. 

• Like 1
Δημοσ.

Μήν μπείτε στον κόπο δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία για Ελλάδα,ρε διαχειριστά τα σημαντικά δεν τα αναφέρεις θα σε μαλώσω την επόμενη.

• Like 6
Δημοσ.

ειλικρινα αυτο για να δουλεψει θα θελει 50αρα και ανω να μην πω οτι δεν ειναι εφικτο και ακουστω κακος,ειπαμε να ειμαστε ρεαλιστες αλλα το παρον project αφορα χωρες που εχουν τεραστιες ταχυτητες.

• Like 2
Δημοσ.

άμα δεν εχει video settings και graphic setting's για max out settings τότε δεν θα ειναι και παρα πολυ καλο για αυτούς που έχουν τέρατα pc. Εγώ για παράδειγμα θα μου άρεσε πολυ να παίξω κάποιες αποκλειστικότητες σε καλύτερα γραφικά από ότι στην κονσολα και για αυτο θα το σκεφτώ δυο φορες η και περισσότερο εάν θα παίξω ενα τέτοιο παιχνίδι διότι έχω μάθει αλλιώς να βλέπω ενα game σε pc και αλλιώς σε κονσολα. Θέλω να τα ξεζουμιζω στο τέρμα όσο εχει να κανει με τα γραφικά αλλιος δεν με τραβάει σαν παιχνίδι το ps4.

Δημοσ.

Να παιζεις με γραφικα PS4 δεν λεει και πολυ... Αλλα για καποιους που απλα θελουν να παιξουν 4-5 ps4 exclusives μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

ειλικρινα αυτο για να δουλεψει θα θελει 50αρα και ανω να μην πω οτι δεν ειναι εφικτο και ακουστω κακος,ειπαμε να ειμαστε ρεαλιστες αλλα το παρον project αφορα χωρες που εχουν τεραστιες ταχυτητες.

εντάξει έχουμε 50αρες και εδώ, δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα 

όποιος έχει 50αρα (που πολλές φορές είναι και θέμα επιλογής του χρήστη όχι μόνο αν το δίνει ο πάροχος) είναι πάνω από το μ.ο. όλων των κρατών του πλανήτη 

επίσης το να κάνεις streaming περιεχόμενο ούτε 1080p δεν είναι τόσο πρόβλημα, η απόκριση είναι το θέμα 

άμα δεν εχει video settings και graphic setting's για max out settings τότε δεν θα ειναι και παρα πολυ καλο για αυτούς που έχουν τέρατα pc. Εγώ για παράδειγμα θα μου άρεσε πολυ να παίξω κάποιες αποκλειστικότητες σε καλύτερα γραφικά από ότι στην κονσολα και για αυτο θα το σκεφτώ δυο φορες η και περισσότερο εάν θα παίξω ενα τέτοιο παιχνίδι διότι έχω μάθει αλλιώς να βλέπω ενα game σε pc και αλλιώς σε κονσολα. Θέλω να τα ξεζουμιζω στο τέρμα όσο εχει να κανει με τα γραφικά αλλιος δεν με τραβάει σαν παιχνίδι το ps4.

εδώ μιλάς να σου κάνουν πορτ που έχει και το ανάλογο για αυτούς κόστος..

από την άλλη ένα καλό παιχνίδι δεν παύει να είναι καλό παιχνίδι έστω και με τους περιορισμούς των κονσολών και είναι κρίμα να μη μπορουμε να το παίξουμε 

εμένα προσωπικά με βλέπω να τσιμπάω ένα ps4 σε κάποια προσφορά στο μέλλον, δεν έχω διάθεση να βασιστώ σε τέτοια υπηρεσία 

Δημοσ.

Αν δουλευει καλα γιατι οχι? Μια χαρα παιζω με Nvidia Connect και PS4 Stream σε 2 VDSL οποτε δεν βρικσω λογο να μην δουλευει σωστα.

Και ειναι καλη λυση για αυτους που δεν θελουν 2ο μηχανημα για Gaming.

Βεβαια η χρεωση ειναι λιγο αρμυρη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...