_Theo_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Γειά σας. Έχω ένα HDD Toshiba 1 TB ούτε 1 χρόνου και το Hard Disk Sentinel μου εμφάνισε οτί έχει πρόβλημα. Συγκεκριμένα αναφέρει οτι έχει 8 bad sectors. Το περίεργο είναι ότι σε όλα τα test που του έκανα (και με το HD Tune) δεν ανιχνεύεται κανένα πρόβλημα. Παρ όλα αυτά στη οθόνη του Health αναφέρει το παραπάνω!! Στην αρχή η υγεία του έπεσε στο 94% και μετά στο 86%!! Είναι κάτι το σοβαρό; Μπορώ να τον αλλάξω (έχει άλλο 1 χρόνο εγγύηση απο το Πλαίσιο); Επιδιορθώνεται (έχω κάνει ScanDisk με τα Windows 10);;
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ναι μπορείς,πάρε το screenshot και πήγαινε πλαίσιο και απαίτησε αντικατάσταση. Ο δίσκος είναι επισφαλής και ας μην ειναι κατεστραμμένος. 1
npil Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 να σας πω και για τον δικο μου , που μου εβγαλε αυτο: "Ο δίσκος βρήκε 104 κατεστραμμένους τομείς κατά τον αυτοέλεγχο. Υπάρχουν 104 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου. Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί. Προτείνεται να πάρετε αμέσως ένα αντίγραφο ασφαλείας για να προλάβετε απώλεια δεδομένων." επιδοση 100% υγεια 14% Τον πεταωωωωωω? δεν με ενδιαφερουν και πολυ τα αρχεια , διοτι ειναι παιχνιδια που ηδη μπορω να τα ξανακατεβασω . Να δοκιμασω ενα format? η να τον ξεχασω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα